Verhuisbedrijf Flevoland - Oomen Verhuizers dé Erkende verhuizer
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Flevoland

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Flevoland

Opzoek naar een Erkend Verhuisbedrijf in Flevoland? Zoek dan niet verder. Bij Oomen Verhuizers bent u aan het juiste adres als het gaat om uw verhuizing binnen of naar Flevoland. Ons Verhuisbedrijf is in de volledige regio Flevoland werkzaam en heeft op grote schaal verhuizingen uitgevoerd bij u in de regio. Bent u naast uw verhuizing opzoek naar een (tussentijdse) opslagruimte? Ons verhuisbedrijf beschikt over de grootste, modernste en veiligste opslaglocatie ter wereld. Uw verhuizing met eventuele opslag is in goede handen wanneer u kiest voor de professionals van Oomen Verhuizers.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

1
2
3

Verhuizen in Flevoland

U gaat verhuizen binnen, naar of vanuit Flevoland. Wanneer u dit uit handen geeft aan de experts van Oomen Verhuizers bent verzekerd van een zorgeloze verhuizing. Al onze ervaren verhuizers zijn gecertificeerd als Erkende Verhuizers, hiermee beschikt ons verhuisbedrijf over alleen de beste vakmensen. 

Oomen Verhuizers is een jong en modern verhuisbedrijf voorzien van alleen het modernste materieel. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën op het gebeid van verhuizen, kunnen wij uw verhuizing veilig en efficiënt uitvoeren. Door extreem laag brandstof verbruik van onze moderne voertuigen en een volledig zelfvoorzienende hoofdlocatie kunnen wij de kosten laag houden. Dit maakt ons niet alleen duurzaam maar ook nog eens erg voordelig.

Internationaal verhuizen

Komt u vanuit het buitenland naar Flevoland of vertrekt u? Geen probleem, Oomen Verhuizers staat ook voor deze klus graag voor u klaar. Met de internationale verhuisservice van Oomen Verhuizers bent u verzekerd van een vlekkeloze internationale verhuizing. Meer hierover leest u hier.

Om u alvast een een beetje op weg te helpen hebben we boor u een interessante blog geschreven over internationaal verhuizen. Lees de blog!

Werkgebied Flevoland

Ons verhuisbedrijf is werkzaam in heel Flevoland. Hieronder een aantal voorbeelden hiervan:

 

Verhuisbedrijf Almere

Verhuisbedrijf Dronten

Verhuisbedrijf Lelystad 

Verhuizen Flevoland