Verhuisbedrijf Almere

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1
2
3

Verhuisbedrijf Almere

Oomen Verhuizers is een erkend en ervaren verhuisbedrijf, werkzaam in Almere en omstreken. Geef al uw zorgen uit handen aan de professionals van Oomen Verhuizers. Een high-end verhuisbedrijf met alleen ervaren vakmensen en een gediplomeerde voorman. Oomen verhuizers voert op grote schaal verhuizingen uit bij u in de regio. We bieden u ervaring, expertise en de garantie voor een succesvolle verhuizing.

Wilt u gebruik maken van de verhuisservice van Oomen Verhuizers of voert uw liever zelf uw verhuizing deels uit door bijvoorbeeld zelf in te pakken? U kiest welke werkzaamheden u uit handen geeft. Samen met uw verhuisspecialist stelt u een verhuisplan op maat samen.

Uw verhuizing naar Almere is in goede handen bij de ervaren en Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers.

Bent u van plan om vanuit of naar Almere te verhuizen? Laat u geheel ontzorgen door Oomen Verhuizers. Onze jarenlange ervaring, verhuismaterialen van hoge kwaliteit en verhuizers die van aanpakken houden, staan graag voor u klaar. Ook in Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Leiden kunt u terecht bij onze professionals. Hier leest u alles wat u moet weten over verhuizen vanuit of naar Almere.

|

Onze verhuisservice in Almere

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Dé Erkende Verhuizer van Almere

Een verhuizing wordt gezien als een stressvolle en fysiek zware periode. Wij, als Erkend verhuisbedrijf weten dit als geen ander en kennen de fijne kneepjes van het vak. Ons vriendelijk, bekwaam en enthousiast team staat klaar om uw verhuizing in goede banen te leiden. U kunt vertrouwen op de garanties van Erkende Verhuizers en een vakkundige uitvoering.

Ons verhuisbedrijf beschikt over het nieuwste verhuismaterieel en is voorzien van een jong en zuinig wagenpark. Al onze verhuizers zijn gediplomeerd Erkende Verhuizers en hebben jarenlange ervaring met onder andere de onderstaande werkzaamheden:

 • Montage en demontage van uw meubelen.
 • In en uitpakken van uw eigendommen.
 • Handy-man diensten.
 • Verhuizen van kunst, schilderijen en andere kostbare elementen.

Verhuizen naar Almere? Voor een zorgeloze verhuizing kiest u voor de verhuisservice van Oomen Verhuizers.

Verhuisservice Almere
Oomen Verhuizers helpen bij een bedrijfsverhuizing in Den Haag

Bedrijfsverhuizing Almere

Wij voeren op grote schaal bedrijfsverhuizingen uit in de regio Almere. Dit maakt ons de aangewezen partij voor uw bedrijfsverhuizing in of naar Almere. Voorafgaand aan de verhuizing nemen wij al uw wensen met u door en bieden wij u een passend voorstel. U zult niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Wij zorgen ervoor dat uw werkzaamheden ongestoord door kunnen gaan.

Uw persoonlijke verhuisspecialist staat volledig tot uw dienst, u kunt altijd bij uw specialist terecht met al uw vragen. Vragen kunt u stellen via e-mail, telefoon of WhatsApp. Klik hier voor meer informatie over bedrijfsverhuizingen.

Volledige service

Het meest complete verhuisbedrijf van Almere en omstreken. Wij bieden u een breed pakket van mogelijkheden aan en kunnen u voor elke prijs een passende service bieden. U laat de hele verhuizing uit handen nemen door onze Erkende Verhuizers of u pakt liever uw eigen spullen in. Voor elk soort verhuizing naar Almere bent u bij ons verhuisbedrijf aan het juiste adres. We nemen graag uw wensen persoonlijk met u door en voorzien u van passend advies.

Hieronder een greep uit onze diensten: 

Verhuisservice op maat
Duurzaam verhuisbedrijf

Modern, innovatief en duurzaam

Niet alleen voorzien we u van de beste  verhuisservice, ons verhuisbedrijf beschikt over de nieuwste apparatuur en een jong wagenpark. Met een buitengewoon laag brandstofverbruik en een volledig zelfvoorzienend hoofdkantoor. Het modernste verhuismaterieel en liften zorgen ervoor dat we u snel en efficiënt kunnen verhuizen naar Almere. Hieronder enkele voorbeelden van onze moderne apparatuur.

 • Modernste verhuiswagen en liften met laag brandstofverbruik
 • Nieuwe verhuiswagens die eenvoudig uw opslagbox kunnen vervoeren.
 • Met bijna 400 zonnepanelen op het dak zijn wij volledig zelfvoorzienend.
 • U wordt bezocht met elektrisch vervoer die zijn voorzien van zelf gewonnen energie.
 • Wagens voorzien van een track and trace systeem wat staat gekoppeld aan ons planningssysteem.

Verhuizen is maatwerk

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in Almere biedt u een volledig op maat gemaakt pakket. U bent flexibel in het uitbesteden van werkzaamheden, kiest u ervoor om zelf uw spullen in te pakken? Geen probleem, we voorzien u graag van de volgende professionele verhuismaterialen:

 • Inpakpapier voor uw servies.
 • Extra grote dozen voor lampen, kussens en andere grote voorwerpen.
 • Speciale dozen voor schilderijen, spiegels en uw televisie.
 • Hygiënische matras-, bank- en stoelhoezen.

Na het uitpakken van uw spullen halen wij alle materialen weer bij u op. Naast het uit handen nemen van uw verhuizing assisteert ons verhuisbedrijf onder andere bij:

 • Het verzorgen van gemeentelijke parkeerontheffing. 
 • Het afvoeren van oude huisraad.
 • Tijdelijk opslag van uw inboedel als u een tussenperiode moet overbruggen.

Bent u benieuwd wat wij van Oomen Verhuizers voor uw verhuizing naar Almere kunnen betekenen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 088 321 99 00.

Verhuizers

De voordelen van Oomen als verhuisbedrijf in Almere

Verhuizen kan een tijdrovend proces zijn, vooral als u veel spullen moet inpakken en vervoeren. Het inhuren van verhuisbedrijf Oomen Verhuizers om te verhuizen in Almere bespaart u tijd doordat wij al het zware tilwerk en transport voor u uit handen nemen.

Verhuizen kan daarnaast stressvol zijn, vooral als u veel bezittingen heeft en naar een nieuwe stad verhuist. Oomen Verhuizers kan die stress wat verlichten door alle logistiek te regelen en zorgvuldig met uw bezittingen om te gaan.

Bij Oomen hebben wij professionele verhuizers in dienst die getraind zijn in de beste technieken voor het verpakken en vervoeren van spullen. Dit zorgt ervoor dat uw bezittingen veilig en efficiënt worden verhuisd. Het inhuren van Oomen zorgt voor gemak, vooral als u een drukke agenda heeft of niet in staat bent om fysiek het zware tilwerk aan te pakken dat bij een verhuizing komt kijken.

Een verhuisbedrijf in Almere inhuren. Hoe werkt dat?

Iedere verhuizing beginnen wij met het inventariseren van uw wensen. Na het opstellen van een offerte voor verhuizing komt Oomen bij u langs om te bespreken hoe u het wilt uitvoeren. We bespreken of er eventuele bijzonderheden zijn en doorlopen we de vervolgstappen en wat u van ons kunt verwachten.

Hoe u zich kunt voorbereiden op uw verhuizing vanuit of naar Almere

Maak een lijst van alle spullen die u met de verhuizers gaat verhuizen. Dit zal u helpen georganiseerd te blijven en ervoor te zorgen dat niets wordt achtergelaten. Ga voordat de verhuizers komen door uw bezittingen en sorteer ze. Gooi alles weg wat u niet meer nodig hebt of wilt hebben, en verpak de rest van uw bezittingen in duidelijk gelabelde dozen.

 

Ontkoppel alle apparaten en elektronica die u gaat verhuizen en bereid ze goed voor. Zorg ervoor dat alle snoeren en kabels georganiseerd en gelabeld zijn, zodat u ze gemakkelijk kunt installeren in uw nieuwe huis. Als u grote voorwerpen hebt die niet door de verhuizers kunnen worden verplaatst, zoals een auto of een boot, regel dan apart het vervoer ervan.

Uw verhuizing volledig uitbesteden? Wij regelen het van Almere tot Z

Geen zin in stress en drukte tijdens uw verhuizing vanuit of naar Almere? Laat Oomen Verhuizers u geheel ontzorgen. Met onze ervaren verhuizers bent u ervan verzekerd dat de gehele verhuizing soepel verloopt. Neem hieronder contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Veel gestelde vragen over ons verhuisbedrijf in Almere

De kosten voor het uitbesteden van een verhuizing in Almere worden bepaald door meerdere aspecten. Bijvoorbeeld de oppervlakte van uw nieuwe en oude woning, de locatie van uw nieuwe woning en de grootte van uw inboedel. Contacteer ons gerust om uw kostenplaatje door te nemen, dan bespreken we samen hoe we uw verhuizing zo voordelig en efficiënt kunnen laten verlopen. Verhuizen in een andere regio? We zijn ook met ons verhuisbedrijf te vinden in : Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Almere.

Bij Oomen Verhuizers bieden wij de mogelijkheid aan om uw verhuizing in en rondom Almere voor een gedeelte uit te besteden. U kunt bijvoorbeeld zelf kleinere dozen vervoeren en het grotere interieur te laten vervoeren door Oomen. Let op: dit kan een flinke klus worden wanneer u een significante afstand moet overbruggen tijdens uw verhuizing.

Oomen Verhuizers biedt u service van hoge kwaliteit met onze ervaren verhuizers die al jaren in het vak zitten. Daarnaast werken wij met verhuisdozen en overig verhuismateriaal van de hoogste kwaliteit. Efficiëntie en een soepel verloop van de verhuizing in Almere zijn voor ons de meest belangrijke pijlers. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn.

Naast particuliere verhuizingen verzorgt Oomen Verhuizers ook bedrijfsverhuizingen van en naar Almere. Bedrijven zijn vaak druk genoeg met andere zaken of hebben niet genoeg ervaren mankracht voor een gehele verhuizing. Oomen Verhuizers staat om die reden voor u klaar om deze gehele operatie uit handen te nemen. Onze ervaren vakmensen verhuizen uw gehele inboedel op kantoor efficiënt en vlot.

Verhuisbedrijf Almere

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1
2
3

Verhuisbedrijf Almere

Oomen Verhuizers is een erkend en ervaren verhuisbedrijf, werkzaam in Almere en omstreken. Geef al uw zorgen uit handen aan de professionals van Oomen Verhuizers. Een high-end verhuisbedrijf met alleen ervaren vakmensen en een gediplomeerde voorman. Oomen verhuizers voert op grote schaal verhuizingen uit bij u in de regio. We bieden u ervaring, expertise en de garantie voor een succesvolle verhuizing.

Wilt u gebruik maken van de verhuisservice van Oomen Verhuizers of voert uw liever zelf uw verhuizing deels uit door bijvoorbeeld zelf in te pakken? U kiest welke werkzaamheden u uit handen geeft. Samen met uw verhuisspecialist stelt u een verhuisplan op maat samen.

Uw verhuizing naar Almere is in goede handen bij de ervaren en Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers.

Onze verhuisservice in Almere

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Mobiele opslag

Met opslag

Dé Erkende Verhuizer van Almere

Een verhuizing wordt gezien als een stressvolle en fysiek zware periode. Wij, als Erkend verhuisbedrijf weten dit als geen ander en kennen de fijne kneepjes van het vak. Ons vriendelijk, bekwaam en enthousiast team staat klaar om uw verhuizing in goede banen te leiden. U kunt vertrouwen op de garanties van Erkende Verhuizers en een vakkundige uitvoering.

Ons verhuisbedrijf beschikt over het nieuwste verhuismaterieel en is voorzien van een jong en zuinig wagenpark. Al onze verhuizers zijn gediplomeerd Erkende Verhuizers en hebben jarenlange ervaring met onder andere de onderstaande werkzaamheden:

 • Montage en demontage van uw meubelen.
 • In en uitpakken van uw eigendommen.
 • Handy-man diensten.
 • Verhuizen van kunst, schilderijen en andere kostbare elementen.

Verhuizen naar Almere? Voor een zorgeloze verhuizing kiest u voor de verhuisservice van Oomen Verhuizers.

Verhuisservice Almere

Bedrijfsverhuizing Almere

Wij voeren op grote schaal bedrijfsverhuizingen uit in de regio Almere. Dit maakt ons de aangewezen partij voor uw bedrijfsverhuizing in of naar Almere. Voorafgaand aan de verhuizing nemen wij al uw wensen met u door en bieden wij u een passend voorstel. U zult niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Wij zorgen ervoor dat uw werkzaamheden ongestoord door kunnen gaan.

Uw persoonlijke verhuisspecialist staat volledig tot uw dienst, u kunt altijd bij uw specialist terecht met al uw vragen. Vragen kunt u stellen via e-mail, telefoon of WhatsApp. Klik hier voor meer informatie over bedrijfsverhuizingen.

Oomen Verhuizers helpen bij een bedrijfsverhuizing in Den Haag

Volledige service

Het meest complete verhuisbedrijf van Almere en omstreken. Wij bieden u een breed pakket van mogelijkheden aan en kunnen u voor elke prijs een passende service bieden. U laat de hele verhuizing uit handen nemen door onze Erkende Verhuizers of u pakt liever uw eigen spullen in. Voor elk soort verhuizing naar Almere bent u bij ons verhuisbedrijf aan het juiste adres. We nemen graag uw wensen persoonlijk met u door en voorzien u van passend advies.

Hieronder een greep uit onze diensten: 

Verhuisservice op maat

Modern, innovatief en duurzaam

Niet alleen voorzien we u van de beste  verhuisservice, ons verhuisbedrijf beschikt over de nieuwste apparatuur en een jong wagenpark. Met een buitengewoon laag brandstofverbruik en een volledig zelfvoorzienend hoofdkantoor. Het modernste verhuismaterieel en liften zorgen ervoor dat we u snel en efficiënt kunnen verhuizen naar Almere. Hieronder enkele voorbeelden van onze moderne apparatuur.

 • Modernste verhuiswagen en liften met laag brandstofverbruik
 • Nieuwe verhuiswagens die eenvoudig uw opslagbox kunnen vervoeren.
 • Met bijna 400 zonnepanelen op het dak zijn wij volledig zelfvoorzienend.
 • U wordt bezocht met elektrisch vervoer die zijn voorzien van zelf gewonnen energie.
 • Wagens voorzien van een track and trace systeem wat staat gekoppeld aan ons planningssysteem.
Duurzaam verhuisbedrijf

Verhuizen is maatwerk

 • Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in Almere biedt u een volledig op maat gemaakt pakket. U bent flexibel in het uitbesteden van werkzaamheden, kiest u ervoor om zelf uw spullen in te pakken? Geen probleem, we voorzien u graag van de volgende professionele verhuismaterialen:

  • Inpakpapier voor uw servies.
  • Extra grote dozen voor lampen, kussens en andere grote voorwerpen.
  • Speciale dozen voor schilderijen, spiegels en uw televisie.
  • Hygiënische matras-, bank- en stoelhoezen.

  Na het uitpakken van uw spullen halen wij alle materialen weer bij u op. Naast het uit handen nemen van uw verhuizing assisteert ons verhuisbedrijf onder andere bij:

  • Het verzorgen van gemeentelijke parkeerontheffing. 
  • Het afvoeren van oude huisraad.
  • Tijdelijk opslag van uw inboedel als u een tussenperiode moet overbruggen.

  Bent u benieuwd wat wij van Oomen Verhuizers voor uw verhuizing naar Almere kunnen betekenen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 088 321 99 00.

Verhuizers

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen. 

Voor iedere verhuizing

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Het verhuisbedrijf in Den haag biedt tussentijdse opslag

Met opslag

Dé Erkende Verhuizer van Almere

Een verhuizing wordt gezien als een stressvolle en fysiek zware periode. Wij, als Erkend verhuisbedrijf weten dit als geen ander en kennen de fijne kneepjes van het vak. Ons vriendelijk, bekwaam en enthousiast team staat klaar om uw verhuizing in goede banen te leiden. U kunt vertrouwen op de garanties van Erkende Verhuizers en een vakkundige uitvoering.

 

Ons verhuisbedrijf beschikt over het nieuwste verhuismaterieel en is voorzien van een jong en zuinig wagenpark. Al onze verhuizers zijn gediplomeerd Erkende Verhuizers en hebben jarenlange ervaring met onder andere de onderstaande werkzaamheden:

 • Montage en demontage van uw meubelen.
 • In en uitpakken van uw eigendommen.
 • Handy-man diensten.
 • Verhuizen van kunst, schilderijen en andere kostbare elementen.

Verhuizen naar Almere? Voor een zorgeloze verhuizing kiest u voor de verhuisservice van Oomen Verhuizers.

Bedrijfsverhuizing Almere

Oomen Verhuizers helpen bij een bedrijfsverhuizing in Den Haag

Wij voeren op grote schaal bedrijfsverhuizingen uit in de regio Almere. Dit maakt ons de aangewezen partij voor uw bedrijfsverhuizing in of naar Almere. Voorafgaand aan de verhuizing nemen wij al uw wensen met u door en bieden wij u een passend voorstel. U zult niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Wij zorgen ervoor dat uw werkzaamheden ongestoord door kunnen gaan.

Uw persoonlijke verhuisspecialist staat volledig tot uw dienst, u kunt altijd bij uw specialist terecht met al uw vragen. Vragen kunt u stellen via e-mail, telefoon of WhatsApp. Klik hier voor meer informatie over bedrijfsverhuizingen.

Volledige service

Het meest complete verhuisbedrijf van Almere en omstreken. Wij bieden u een breed pakket van mogelijkheden aan en kunnen u voor elke prijs een passende service bieden. U laat de hele verhuizing uit handen nemen door onze Erkende Verhuizers of u pakt liever uw eigen spullen in. Voor elk soort verhuizing naar Almere bent u bij ons verhuisbedrijf aan het juiste adres. We nemen graag uw wensen persoonlijk met u door en voorzien u van passend advies.

Hieronder een greep uit onze diensten: 

Verhuisservice op maat

Modern, innovatief en duurzaam

Niet alleen voorzien we u van de beste  verhuisservice, ons verhuisbedrijf beschikt over de nieuwste apparatuur en een jong wagenpark. Met een buitengewoon laag brandstofverbruik en een volledig zelfvoorzienend hoofdkantoor. Het modernste verhuismaterieel en liften zorgen ervoor dat we u snel en efficiënt kunnen verhuizen naar Almere. Hieronder enkele voorbeelden van onze moderne apparatuur.

 • Modernste verhuiswagen en liften met laag brandstofverbruik
 • Nieuwe verhuiswagens die eenvoudig uw opslagbox kunnen vervoeren.
 • Met bijna 400 zonnepanelen op het dak zijn wij volledig zelfvoorzienend.
 • U wordt bezocht met elektrisch vervoer die zijn voorzien van zelf gewonnen energie.
 • Wagens voorzien van een track and trace systeem wat staat gekoppeld aan ons planningssysteem.

Verhuizen is maatwerk

 • Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in Almere biedt u een volledig op maat gemaakt pakket. U bent flexibel in het uitbesteden van werkzaamheden, kiest u ervoor om zelf uw spullen in te pakken? Geen probleem, we voorzien u graag van de volgende professionele verhuismaterialen:

  • Inpakpapier voor uw servies.
  • Extra grote dozen voor lampen, kussens en andere grote voorwerpen.
  • Speciale dozen voor schilderijen, spiegels en uw televisie.
  • Hygiënische matras-, bank- en stoelhoezen.

  Na het uitpakken van uw spullen halen wij alle materialen weer bij u op. Naast het uit handen nemen van uw verhuizing assisteert ons verhuisbedrijf onder andere bij:

  • Het verzorgen van gemeentelijke parkeerontheffing. 
  • Het afvoeren van oude huisraad.
  • Tijdelijk opslag van uw inboedel als u een tussenperiode moet overbruggen.

  Bent u benieuwd wat wij van Oomen Verhuizers voor uw verhuizing naar Almere kunnen betekenen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 088 321 99 00.

Verhuizers

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.