Verhuisbedrijf Dronten | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Dronten

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Dronten

Op zoek naar een Erkend Verhuisbedrijf in Dronten? U komt al snel terecht bij verhuisbedrijf Oomen Verhuizers. Oomen Verhuizers is aangesloten bij de vereniging Erkende Verhuizers, hierdoor is uw inboedel goed verzekerd en kunt u rekenen op ervaren en gecertificeerd vakpersoneel. Onder leiding van een ervaren en gediplomeerde voorman worden uw spullen vakkundig verhuisd van uw oude adres naar uw nieuwe adres. Bij Oomen Verhuizers in Dronten is uw verhuizing in goede handen.

Een high-end verhuisbedrijf is de regio Dronten, Oomen Verhuizers staat graag voor u klaar. Zowel uw particuliere als zakelijke verhuizing is voor ons een routineklus. Compleet ontzorgd worden met de verhuisservice van Oomen Verhuizers. De verhuisspecialist maakt samen met u een verhuisplan op maat.

Vul hieronder vrijblijvend het offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

1
2
3

Uw verhuizing in Dronten

Oomen Verhuizers is een ervaren high-end Erkend Verhuisbedrijf in Dronten. Enthousiast en ervaren vakpersoneel dat is opgeleid door de vakschool Erkende Verhuizers verzekeren u van een zorgeloze verhuizing in Dronten. Ons verhuisbedrijf voert op grote schaal verhuizingen uit in uw regio. Wij zijn bekend in de omgeving en laten uw verhuizing soepel en efficiënt verlopen. Persoonlijke aandacht staat bij ons verhuisbedrijf in Dronten centraal. Wij bieden een luisterend oor en maken een aanbod voor u op maat. De verhuisspecialist plant met u een bezoek of videogesprek om al uw wensen door te nemen.

Verhuizen in of naar Huizen

Voorbereid verhuizen in Dronten met Oomen Verhuizers

Wanneer u gaat verhuizen breekt er een stressvolle periode aan. Misschien ziet u hier tegenop, dit is niet nodig wanneer u kiest voor een Erkend Verhuisbedrijf als Oomen Verhuizers in Dronten. U kunt vertrouwen op belangrijke garanties, vakkennis en een zorgeloos verloop van uw verhuizing. Echter is het belangrijk dat u een aantal voorbereidingen treft, denkt hierbij aan het op tijd aanvragen van een offerte en wat u besluit zelf uit te voeren. Ons verhuisbedrijf voorziet u van het beste materieel wanneer u besluit uw inboedel zelf in te pakken. Speciale boekendozen voor uw boeken, professionele verhuisdozen en extra grote verhuisdozen voor grotere items, allemaal gemaakt van sterk gerecycled karton. Benieuwd naar de hoge kwaliteit van onze verhuisdozen? Lees hier meer over ons professionele verhuismateriaal.

Om u alvast een op weg te helpen met de voorbereidingen van uw verhuizing hebben wij als ervaren verhuisbedrijf in Dronten een handige checklist voor u samengesteld. Doorloop zorgvuldig alle stappen, dit zal u helpen goed voorbereid te verhuizen.

Download de Checklist

Duurzaam Dronten

Duurzaam verhuizen in Dronten

Uiteraard is het ons enthousiaste en ervaren team dat uw verhuizing uitvoert, maar duurzaamheid is vandaag de dag een belangrijke bijkomstigheid. Met ruim 400 zonnepanelen op het dak is ons hoofdkantoor van ons verhuisbedrijf en opslagcentrum volledig voorzien van zelf-gewonnen energie. Zelfs het voertuig van uw verhuisspecialist rijdt op energie dat afkomstig is van onze zonnepanelen. Een jong en zuinig verhuis-wagenpark minimaliseert de uitstoot. Al onze voertuigen zijn voorzien van een Euro 6 certificaat en hiermee in staat uw verhuizing uit te voeren in alle milieu-zones en binnensteden in Europa.

Veiligste opslagplaats ter wereld

Niet alleen duurzaam, maar ook zwaar beveiligd uw spullen (tussentijds) opslaan? Oomen Opslag, het zusterbedrijf van ons verhuisbedrijf Oomen verhuizers beschikt over het veiligste en modernste opslagcentrum ter wereld. Met alleen een automatische kraan die uw opslagruimte kan verplaatsen bent u verzekerd van optimale beveiliging. Het opslagcentrum is voorzien van 4K-videocamera’s en bewegingssensoren. Wilt u meer weten over ons moderne opslagcentrum? Klik dan hier!

Indien u tijdelijk uw spullen dient onder te brengen in onze opslaglocatie, kunt u rekenen op de diensten van onze Erkende Verhuizers. Wij laden uw opslagbox voor u In en uit. Wilt u tussentijds toegang tot uw spullen? Geen probleem, dit regelt u eenvoudig via uw telefoon of computer. 

Met de volledige verhuisservice van Oomen Verhuizers voelt u zich direct thuis in uw nieuwe woning in Dronten! Als ervaren verhuisbedrijf in Dronten weten wij als geen ander wat er komt kijken bij een verhuizing. Geef uw verhuizing met een gerust hart uit handen aan onze ervaren professionals.

Vul vrijblijvend het offerteformulier in of neem voor vragen contact op met onze klantenservice, wij zitten klaar om u te helpen. U belt ons op 088 321 99 00.