Erkend Verhuisbedrijf Heemstede

Erkend Verhuisbedrijf Heemstede

Zoekt u een Erkende Verhuizer in Heemstede?
Verhuisbedrijf Oomen Logistics is u graag van dienst met uw verhuizing in, van of naar Heemstede. Wij hebben vestigingen in Sassenheim en Katwijk, onze verhuizers zijn dus regelmatig te vinden in Heemstede. Onze gediplomeerde en vakkundige verhuizers brengen uw kostbare inboedel in zijn geheel veilig over naar uw nieuwe woning. Dit doen we met behulp van onze meest milieuvriendelijke en betrouwbare verhuiswagens. Doordat wij beschikken over een breed scala aan verhuiswagens en verhuisliften, zijn onze verhuizers in staat vrijwel iedere verhuizing uit te voeren.

Doordat wij zijn aangesloten bij de Organisatie van Erkende Verhuizers, kunnen wij u een hoop garanties en waarborgen bieden. Zo is uw inboedel verzekerd tot een bedrag van €100.000, garanderen wij dat uw verhuizing altijd doorgaan (dus ook in geval van calamiteiten), en zijn we aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie. Zo loopt uw inboedel geen enkel risico tijdens uw verhuizing.

Demonteren en monteren
Het is niet ongebruikelijk dat een aantal meubels gedemonteerd en gemonteerd moeten worden bij een verhuizing, denk hierbij aan bedden en garderobekasten. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar wij kunnen het ook voor u doen. Onze verhuizers demonteren zorgvuldig uw grote meubels, en monteren deze weer netjes in uw nieuwe huis. Zo kunt u zich tijdens de verhuizing met andere zaken bezighouden.

Inpakken en uitpakken
Heeft u geen tijd om dozen in- en uit te pakken, of laat u dat liever aan een professional over? Dan helpt ons inpak-team u graag. Met de juiste verpakkingsmaterialen en de door ons aangeleverde verhuisdozen krijgen we uw kostbare spullen netjes van de oude naar de nieuwe woning. Ook uw meubels sealen wij netjes in met een speciaal folie, waardoor er tijdens het verhuizen niets beschadigd raakt.

Mocht u geen gebruik willen maken van onze inpakservice, dan leveren wij u voor de verhuizing de verhuisdozen, zodat u zelf in kunt pakken.

Opslag
Wilt uw (een gedeelte van) uw inboedel tijdelijk veilig opslaan? Dat kan! Wij hebben een droge, schone, verwarmde én beveiligde opslagruimte waar u indien nodig uw meubels kunt opslaan. Ons verhuisbedrijf beschikt over speciale verhuiswagens, waarmee wij de opslagcontainers mee kunnen nemen. Wij kunnen uw inboedel dus bij u voor de deur direct in containers laden, en enige tijd later weer uitladen. Doordat wij uw spullen niet over hoeven te laden, houden wij de kans op eventuele schades zo laag mogelijk. Daarnaast kunnen wij opslag in combinatie met uw verhuizing aanbieden tegen een vriendelijk tarief.

Gratis offerte
Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan nu contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.