Erkend Verhuisbedrijf Katwijk

Zoekt u een Erkend Verhuisbedrijf in Katwijk?
Oomen Logistics is u graag van dienst met uw verhuizing in de regio Katwijk. Onze ervaren en gespecialiseerde verhuizers zorgen ervoor dat uw gehele inboedel netjes overgebracht wordt naar uw nieuwe woning. Dit doen wij met ons moderne en efficiënte wagenpark, welke aan de strengste milieu-eisen voldoet. Ook het verhuizen van speciale items als piano’s, vleugels, kunst en antiek zijn geen probleem voor ons verhuisbedrijf. Uiteraard zijn alle benodigde hulpmiddelen in onze verhuiswagens aanwezig. U kunt ook voor internationale verhuizingen terecht bij het Katwijkse verhuisbedrijf Oomen Logistics.

Erkende Verhuizer
Oomen Logistics is aangesloten bij de Organisatie van Erkende Verhuizers. Dat houdt in dat wij aan een flink aantal kwaliteitseisen voldoen. Zo werken wij met gediplomeerde verhuizers, en is de inboedel standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000!

Demontage en montage
Bij veel verhuizingen zijn er kasten of andere meubels die gedemonteerd en gemonteerd moeten worden. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar onze ervaren verhuizers kunnen dit ook voor u verzorgen. Onze verhuizers hebben hier zeer ruime ervaring mee.

In- en uitpakservice
Geen tijd om in te pakken? Of laat u het in- en uitpakken van uw inboedel liever aan een professional over? Ons inpak-team staat voor u klaar! Wij beschikken over een groot aantal verpakkingsmaterialen zoals garderobeboxen, schilderijboxen en matrashoezen. Uw kwetsbare spullen worden netjes en met de juiste verpakkingsmaterialen ingepakt.

Opslag
Indien nodig kunnen wij (een deel van) uw inboedel tijdelijk voor u opslaan in onze droge, verwarmde en beveiligde opslagruimte. Doordat wij werken met het nieuwste en meest efficiënte materieel, hebben wij de mogelijkheid uw inboedel direct bij u voor de deur in opslagcontainers kunnen inladen. Overladen van uw inboedel is bij ons dus niet nodig. Deze werkwijze bespaart veel tijd en verlaagt de kans op eventuele schades.

Gratis offerte
Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 071-8892006