Erkend Verhuisbedrijf Leiden

Erkend Verhuisbedrijf Leiden

Gaat u verhuizen in de regio Leiden? Verhuisbedrijf Leiden van Oomen Logistics helpt u graag met uw verhuizing van of naar Leiden. Onze professionele verhuizers verhuizen uw inboedel uiterst zorgvuldig naar uw nieuwe woning. Ons wagenpark bestaat enkel uit jonge en milieuvriendelijke voertuigen (Euro 5 en Euro 6). Doordat wij werken met gediplomeerde verhuizers kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Al onze verhuiswagens zijn uitgerust met professionele hulp- en beschermmiddelen.

Demontage en montage
Vaak zijn er meubels die gedemonteerd en gemonteerd moeten worden. Denk hierbij aan uw bedden en kasten. Ook deze werkzaamheden nemen onze ervaren verhuizers graag voor u uit handen.

In- en uitpakken
Indien gewenst kunnen wij ook het in- en uitpakken van de verhuisdozen voor u verzorgen. Onze verhuizers hebben hier geruime ervaring mee. Vanzelfsprekend worden al uw spullen en servies uiterst zorgvuldig en met de juiste verpakkingsmaterialen ingepakt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf in te pakken. In dat geval komen wij vooraf de verhuisdozen brengen en na de verhuizing weer ophalen.

Opslag van verhuisbedrijf Leiden
Heeft u behoefte aan (tijdelijke) opslag? Bijvoorbeeld omdat u naar een tijdelijke woning gaat, kleiner gaat wonen, of nog gaat verbouwen? Ook dan bent u bij Verhuisbedrijf Leiden aan het juiste adres. Wij kunnen uw inboedel voor korte of lange tijd opslaan. Met onze speciale verhuiswagens hebben wij de mogelijkheid om de opslagcontainers bij u voor de deur in- en uit te laden. Uiteraard in een droge, verwarmde en beveiligde ruimte. Vraag uw verhuisadviseur naar de mogelijkheden.

Verhuislift
Gaat u verhuizen van of naar een appartement? Een verhuislift is dan in vele gevallen geen overbodige luxe. Verhuizen via onze verhuislift gaat niet alleen veel sneller, maar u hoeft zich ook geen zorgen te maken over grote meubels die mogelijk niet via de trap of lift verhuisd kunnen worden. Bovendien kunnen uw buren gewoon gebruik blijven maken van de lift in het complex. Gaat u zelf verhuizen? U kunt ook alleen een lift met bediening bij ons huren.

Meer uitgebreide informatie over onze verhuislift kunt u vinden op verhuislift.pro.

Gratis offerte

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met verhuisbedrijf Leiden op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Onze verhuisadviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.