Verhuisbedrijf Lisse

Verhuisbedrijf Lisse

Bent u opzoek naar een verhuisbedrijf in Lisse? Oomen Logistics is een toonaangevend Verhuisbedrijf uit de regio Lisse. Oomen Logistics staat in de regio bekend om het zeer zorgvuldig verpakken van alle meubels.

Verhuisbedrijf Lisse

Als verhuisbedrijf in de regio Lisse kunnen wij werkelijk alles voor u verzorgen. Of u nu alleen assistentie wenst door één van onze ervaren verhuizers met een verhuislift, of dat u uw complete verhuizing wilt verzorgen: wij zijn u graag van dienst. Al uw meubels worden voor transport volledig verpakt. Dat is uniek in onze regio. Door deze werkwijze is kans op schade erg laag. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan zijn wij hiervoor uitstekend verzekerd tot een bedrag van €100.000,-

Demontage en montage

Onze verhuizers hebben ruime ervaring met demontage en montage. Heeft u dus geen tijd om dit zelf te doen, of geeft u het graag uit handen? Laat het dan over aan het montageteam van Oomen Logistics verhuizers. Zij demonteren en monteren dagelijks vele meubels.

Inpakservice

Net als een montageteam hebben wij ook een inpak-team. We kunnen dus ook het in- en uitpakken van uw verhuisdozen voor u verzorgen. Uw meubels verhuizen wij pas als ze zijn ingepakt met verhuisdekens en een speciaal folie, zodat uw meubelair veilig en onbeschadigd aankomt.

Opslag

Indien nodig kunnen wij (een deel van) uw inboedel tijdelijk opslaan. Dit kan de oplossing zijn als uw nieuwe huis nog niet af is, of omdat u tijdelijk kleiner gaat wonen. In onze beveiligde en geconditioneerde opslagruimte in ons pand in Katwijk kunnen wij uw meubels in speciale meubelcontainers opslaan. Vraag uw verhuisadviseur naar onze aantrekkelijke opslagtarieven.

Verhuislift

Oomen Logistics is in het bezit van een professionele verhuislift. Hiermee brengen wij al uw spullen tot 300 kilo tot op wel 26 meter hoogte. Afhankelijk van het gebouw zullen wij al uw spullen kunnen verhuizen van of naar de achtste verdieping.

Wilt u zelf verhuizen, maar heeft u wel een verhuislift nodig? Onze lift met bediening is te huur voor €75,- per uur inclusief BTW. De voorrijkosten naar Lisse bedragen slechts €25,-.

Meer informatie over onze verhuisliftservice? Ga naar onze website Verhuislift.pro

Gratis offerte van een verhuisbedrijf uit de regio Lisse

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.