Erkend Verhuisbedrijf Haarlem | Verhuizen met Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Haarlem

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Haarlem

Gaat u verhuizen vanuit of naar Haarlem, en zoekt u een verhuisbedrijf? Dan zoekt u waarschijnlijk naar een verhuisbedrijf dat goed werk levert, afspraken nakomt en een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt. In dat geval kan ons verhuisbedrijf Haarlem (Oomen Verhuizers) u als geen ander van dienst zijn. Niet voor niets zijn wij met afstand het snelst-groeiende verhuisbedrijf van de kuststreek. Meer weten over deze uitgebreide verhuisservice in Haarlem? Lees hieronder verder over verhuizen met onze organisatie!

Vrijblijvende offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen naar Haarlem

U kunt onder andere voor de volgende soorten verhuizingen in Haarlem bij ons verhuisbedrijf terecht:

Toch bestaat onze verhuisservice uit meer en regelt onze organisatie meer omtrent het verhuizen.

Verhuiswagen in Haarlem

Het modernste verhuisbedrijf van Haarlem

Doordat ons verhuisbedrijf Haarlem gebruik maakt het modernste materieel uit de regio, zijn wij in staat om elke verhuizer efficiënt aan het werk te zetten. U profiteert hiervan doordat wij u de hoogste kwaliteit kunnen bieden met onze verhuisservice, zonder daarvoor ook de hoogste kosten te rekenen. Enkele voorbeelden van deze vorm van verhuizen en verhuizingen zijn:

 • Volledig geautomatiseerde processen op ons kantoor
 • De modernste verhuiswagens uit de regio, met hierdoor een zeer laag brandstofverbruik
 • De snelste en automatische verhuisliften
 • Verhuiswagens met wisselsystemen om snel containers en laadbakken te kunnen wisselen
 • Al onze verhuiswagens zijn voorzien van track&trace, gekoppeld aan ons planningssysteem

De beste verhuizers van Haarlem

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in Haarlem werkt enkel met de meest ervaren en beste verhuizers. Al onze professionals zijn goed opgeleid door het verhuiscollege van Erkende Verhuizers, en zijn al vele jaren werkzaam als verhuizer. Dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring, kunnen zij uw verhuizing soepel en schadevrij uitvoeren.

Naast het zeer ervaren personeel van onze verhuisservice, beschikt ons verhuisbedrijf over specialisten op de volgende gebieden van verhuizen:

 • Demontage en montage van meubels
 • Full-service inpakken en/of uitpakken van uw inboedel
 • Handyman-service
 • High-end verhuizingen en Art-Handling

Bedrijfsverhuizing in Haarlem

Het verhuizen van een bedrijf in Haarlem is voor Oomen Verhuizers een routine klus. Doordat wij vooraf een projectplan opstellen, kunnen wij de verhuizing eenvoudig uitvoeren. Dit heeft als groot voordeel dat uw bedrijf hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Hierdoor kunnen uw dagelijkse werkzaamheden zoveel mogelijk door gaan. Bij een zakelijke verhuizing krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt toegewezen, waardoor de communicatie soepel verloopt. Zo verloopt de verhuizing vlekkeloos en ondervindt u zo min mogelijk hinder.

Schaalbare verhuisservice

Verhuisbedrijf Oomen in Haarlem biedt een volledig schaalbare verhuisservice. Wanneer u ervoor kiest om uw inboedel zelf in te pakken voor het verhuizen, verzorgen wij voor u de volgende inpakmaterialen:

 • Professionele, zeer stevige verhuisdozen
 • Inpakpapier voor uw servies
 • Extra grote dozen voor beddengoed, lampenkappen, etc.
 • Dozen voor spiegels, schilderijen en tv’s
 • Hygienische mastrashoezen

Na de verhuizing maken we een afspraak om het overgebleven materiaal weer bij u op te halen.

Wanneer u geen tijd heeft om alles in te pakken, kunnen wij u ook volledig ontzorgen. Bij een full-service verhuizing kunnen wij uw gehele inboedel vooraf inpakken en eventueel ook weer uitpakken. Al met al een volledig schaalbare verhuisservice in Haarlem en omstreken!

Verhuislift huren Haarlem

Wilt u een verhuislift huren in Haarlem? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben verhuisliften in diverse soorten en maten. Onze liften bereiken maximaal de negende etage, en het maximaal te liften gewicht is 400kg. En doordat onze liften zeer snel op te bouwen zijn, kunt u ook voor snelservice van één of enkele stukken bij ons terecht. U huurt bij ons al een verhuislift voor €85 inclusief bediening en voorrijkosten! Via onze website kunt u direct een verhuislift boeken. Natuurlijk is het handig om voor het boeken onze tips te lezen.

Meer weten over verhuizen met Oomen Verhuizers en de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Haarlem? Neem vrijblijvend contact op!

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing. Een gemiddelde verhuizing kost tussen de 1200 en 2000 euro.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.