Verhuisbedrijf Heemstede | Kwalitatief Verhuizen! - Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Heemstede

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend verhuisbedrijf Heemstede

Verhuist u van of naar Heemstede, en zoekt u een verhuisbedrijf dat professioneel werk aflevert, zorgvuldig werkt en afspraken nakomt bij de verhuizing? Oomen Verhuizers is een Erkend Verhuisbedrijf en is u graag van dienst als u gaat verhuizen in of om Heemstede. Door onze kwalitatief hoge verhuisservice zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf van Nederland. Wilt u meer weten over onze verhuisservice? Lees hieronder verder!

Vrijblijvende offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Heemstede

Oomen Verhuizers is het meest complete verhuisbedrijf op het gebied van verhuizingen en opslag in de regio Heemstede. Van een eenvoudige en voordelige doe-het-zelf-verhuizing tot de totaal ontzorgde full-service verhuizing kunt bij ons terecht. En alle soorten verhuisservice daar tussenin. Een greep uit onze verhuisservice:

Verhuisbedrijf Den Haag

Het modernste verhuisbedrijf van Heemstede

Oomen Verhuizers in Heemstede is het meest innovatieve verhuisbedrijf uit de regio. Doordat wij werken met de nieuwste technologieën, zijn wij in staat efficiënt en met lage overheadkosten te werken bij het verhuizen. Wat we hiermee besparen, investeren wij in kwaliteit. Daardoor kunnen wij u de beste verhuisservice in Heemstede leveren, zonder dat u hiervoor teveel betaalt. Een paar voorbeelden van hoe ons verhuisbedrijf te werk gaat bij een verhuizing:

 • Volledig geautomatiseerde processen op ons kantoor
 • De jongste verhuiswagens uit de regio, met hierdoor een zeer laag brandstofverbruik.
 • De modernste en snelste verhuisliften: 400kg tot de negende verdieping
 • Verhuiswagens met wisselsystemen om efficiënt verhuiscontainers om te wisselen
 • Track & Trace op alle verhuiswagens waardoor efficiency-voordelen worden behaald die u in de prijs terugvindt

De beste verhuizers van Heemstede

Bij Oomen Verhuizers werken we met gediplomeerde en ervaren verhuizers. Verhuizers van ons verhuisbedrijf in Heemstede hebben de noodzakelijke opleidingen gevolgd en beheersen het vak van verhuizer tot in de puntjes.

Naast ervaren verhuizers, beschikken wij over specialisten op de volgende gebieden:

 • Demontage- en montagewerkzaamheden
 • Inpakken van de gehele inboedel
 • Export-pakken voor verhuizingen overzee
 • Handyman-services
 • Verhuizen van kunst en kostbaarheden
 • Hijsen en liften van piano’s, vleugels en andere grote en zware stukken

De voorbereiding van uw verhuizing

Voor soepel en ontspannen verhuizen is het belangrijk dat de verhuizing goed wordt voorbereid voordat uw verhuisbedrijf in Heemstede arriveert. Ruim vóór uw verhuizing uw huis op en doe weg wat weg kan. Pakt u zelf alles in, dan moeten alle voorwerpen die in een doos passen, in een verhuisdoos worden geplaatst. Wilt u een all-in verhuizing, dan pakt ons verhuisbedrijf uw gehele inboedel in. Als u uw inboedel zelf inpakt, brengen onze verhuizers vooraf bij u de volgende verhuismaterialen:

Na de verhuizing halen wij de gebruikte dozen weer bij u op. Uiteraard heeft u ruim de tijd om de verhuisdozen in- en uit te pakken, voordat wij u gaan verhuizen.

Verhuislift huren in Heemstede

Wilt u een verhuislift huren in Heemstede? Ook dan bent u bij Oomen Verhuizers aan het goede adres. Ons verhuisbedrijf heeft verschillende soorten verhuisliften. Van eenvoudige opbouw/ladderliften voor kleine opstelplaatsen, tot grote verhuisliften die tot de negende etage reiken, met een maximaal te liften gewicht van 400kg. Verhuisliften zijn voor een hele dag te huur, maar ook als u ze slechts één uur nodig hebt bij het verhuizen. Het boeken verloopt automatisch en real-time op onze website. Voor een verhuislift in Heemstede betaalt u slechts €85,- per uur, inclusief bediening! Vaak is spoedservice op dezelfde dag mogelijk. Heeft u een verhuislift nodig, lees dan eerst onze tips.

Meer weten over ons verhuisbedrijf in Heemstede? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Bedrijfsverhuizing in Heemstede

Ook voor een bedrijfsverhuizing in Heemstede kunt u Oomen Verhuizers inschakelen. Wij begrijpen dat het verhuizen van een bedrijf snel en soepel moet verlopen, zodat alle werkzaamheden zoveel mogelijk door kunnen gaan. Daarom stellen wij vooraf een projectplan op. Dit doen wij in samenspraak met u. Op deze manier kunnen wij er gezamenlijk voor zorgen dat uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk hinder ondervinden en dat de verhuizing snel en soepel kan verlopen.

Veelgestelde vragen

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

Ja, uw inboedel is standaard verzekerd tot €100.000. Op verzoek is een hogere dekking ook mogelijk.