Verhuisbedrijf Hilversum | Oomen Verhuizers | Erkende Verhuisservice
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Hilversum

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend Verhuisbedrijf Hilversum

Oomen Verhuizers uw ervaren en Erkende verhuizer in Hilversum. Laat al uw zorgen uit handen nemen door de professionals van ons verhuisbedrijf. Door jarenlange ervaring en door Erkende Verhuizers opgeleide verhuizers zijn we van Oomen verhuizers de specialist in omgeving Hilversum. Als professioneel en snel-groeiend verhuisbedrijf zijn wij uw partner voor iedere soort verhuizing, zowel particulier als zakelijk bent u bij ons aan het juiste adres. Ons Verhuisbedrijf Hilversum beschikt over de modernste apparatuur, een jong en zuinig wagenpark en een team enthousiaste verhuizers. Wilt u ook zorgeloos verhuizen met de persoonlijke aanpak van ons verhuisbedrijf? Vul hieronder vrijblijvend het offerteformulier in!

Offerte aanvragen voor uw verhuizing in Hilversum

1
2
3

Persoonlijk aanpak

Uw wensen staan centraal. Wanneer u kiest voor de verhuisservice van Oomen Verhuizers, kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Een persoonlijke aanpak voor uw verhuizing op maat. Of u nu binnen Hilversum verhuist, intrekt of de stad verlaat, we nemen al uw zorgen uit handen. Persoonlijk contact en een luisterend oor. Als ervaren verhuisbedrijf weten als geen ander dat verhuizen een stressvolle periode kan zijn, met de complete verhuisservice van Oomen verhuizers wordt u van alle zorgen ontzien.

De verhuisspecialist plant met u een persoonlijk bezoek of een video-call in om al uw wensen door te nemen. Heeft u (tussentijds) nog vragen? U kunt altijd contact opnemen met de verhuisspecialist van Oomen Verhuizers, dit kunt u doen door te bellen, e-mailen of een bericht te sturen via WhatsApp. Leuk feitje: uw verhuisspecialist bezoekt u op volledig zelf gewonnen energie, duurzaam en goed voor het milieu! Ons verhuisbedrijf staat klaar voor uw verhuizing naar Hilversum.

Persoonlijk aanpak

Verhuisservice op maat

Oomen verhuizers biedt een volledig schaalbare verhuisservice aan. Wanneer u met ons verhuisbedrijf verhuist naar Hilversum kunt u zelf uw verhuizing samenstellen. Laat u zich volledig ontzien of houd u liever zelf de touwtjes in handen? We maken samen met u een verhuis-plan op maat.

Wanneer u kiest om zelf uw spullen in te pakken voorzien we u graag van volgende verhuismaterialen:

  • De sterkste verhuisdozen van Verhuisdozen.store
  • Genoeg papier voor het inpakken van servies 
  • XL dozen voor grote elementen
  • Speciale dozen voor schilderijen, spiegels en uw televisie
  • Hygiënische hoezen voor uw matrassen, stoelen en bank

Na het uitpakken van uw spullen haalt ons verhuisbedrijf de materialen weer bij u op. 

Eenvoudig tussentijds opslaan

U verhuist naar een nieuwbouwwoning of uw nieuwe woning is nog niet gereed voor intrek, in dit geval is het (tijdelijk) opslaan van uw inboedel een noodzaak. Oomen opslag, zusterbedrijf van ons verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in Hilversum biedt u de mogelijkheid uw inboedel op te slaan in het modernste en veiligste opslagcentrum ter wereld. Hoe u dit samenstelt, bepaalt u zelf. Laad u zelf uw opslagruimte in of geeft u dit uit handen aan ons verhuisbedrijf? Ons verhuisbedrijf brengt uw opslagruimte naar ons zwaar beveiligde opslagcentrum waar de geautomatiseerde kraan uw opslagruimte in ons centrum plaatst. Tussentijds toegaan tot uw spullen? Geen probleem, u maakt eenvoudig een afspraak via onze app. Hoe dit in zijn werk gaat leest u hier.

Duurzaam Dronten

Duurzaam en modern

Oomen Verhuizers is een jong en snel groeiend verhuisbedrijf, werkzaam in onder andere de omgeving Hilversum. Met een energieneutraal hoofdkantoor zijn we het duurzaamste verhuisbedrijf uit de omgeving. Oomen verhuizers beschikt over ruim 400 zonnepanelen op het dak en een elektrisch personenwagenpark, we bezoeken u op zelf-gewonnen energie. Jonge en zuinige vrachtwagens voorzien van Euro 6 keurmerken zorgen voor een laag brandstofverbruik. Als verhuisbedrijf in Hilversum werken we alleen met de modernste apparatuur, nieuwe verhuisliften en een geautomatiseerde kraan die uw opslagruimte flexibel kan verplaatsen.

Oomen Verhuizers Hilversum is een verhuisbedrijf dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. We verzorgen uw verhuizing van begin tot eind. Een enthousiast professioneel team verhuizers gestuurd door een ervaren voorman zorgen dat uw verhuizing naar Hilversum vlekkeloos zal verlopen. Als ervaren verhuisbedrijf hebben we voor u een handige checklist samengesteld, klik hier en download de checklist.