Verhuisbedrijf Hilversum | Oomen Verhuizers | Erkende Verhuisservice
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Hilversum

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend Verhuisbedrijf Hilversum

Bent u van plan te gaan verhuizen in Hilversum? Met ons verhuisbedrijf in Hilversum krijgt u de beste verhuisservice. Of het nu gaat om een kleine of een grote verhuizing in Hilversum; Oomen Verhuizers staat voor u klaar. Ook wanneer u een verhuisbedrijf met opslag in Hilversum zoekt, zijn wij u graag van dienst. Ons verhuisbedrijf werkt in de gehele randstad, en door onze goede prijs-/kwaliteitverhouding zijn wij veel in Hilversum te vinden. Doordat ons verhuisbedrijf in Hilversum uitstekende kwaliteit levert tegen een goede prijs, zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf van Nederland. Ons verhuisbedrijf is onlangs zelf bekroond met een FD-Gazelle Award.

Bent u ook benieuwd wat onze verhuisservice in Hilversum voor u kan betekenen? Vraag dan een kosteloze en vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing en/of opslag!

Erkend Verhuisbedrijf

Offerte aanvragen voor uw verhuizing in Hilversum

1
2
3

Verhuizen in Hilversum

Omdat iedere verhuizing maatwerk is, maken wij voor iedere verhuizing in Hilversum een offerte op maat. Wij kijken hierbij goed naar het volume, de aard van de inboedel, de laadsituatie, de lossituatie en overige bijzonderheden en risico’s. Wanneer het gaat om een eenvoudige verhuizing, is het mogelijk uw offerte op te stellen met behulp van foto’s en/of filmpjes van uw inboedel. Wanneer het om een uitgebreidere verhuizing gaat, komen wij graag bij u in Hilversum langs voor het opstellen van een passende offerte. Eén van onze verhuisadviseurs maakt dan een precieze opname van uw inboedel. Daarnaast neemt hij of zij uw wensen door, en worden alle mogelijkheden voor uw verhuizing in Hilversum toegelicht. Wanneer alles voor beide partijen duidelijk is, ontvangt u snel onze verhuisofferte op maat. Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod, zorgt onze verhuisservice in Hilversum voor een zorgeloze verhuizing.

Oomen Verhuizers is niet alleen werkzaam in Hilversum, maar ook in de rest van ‘t Gooi. Denk hierbij aan Laren, Blaricum, Naarden én Huizen! 

De beste verhuisservice in Hilversum

Bij ons verhuisbedrijf bent u verzekerd van de beste verhuisservice in Hilversum. Kwaliteit staat voorop bij ons verhuisbedrijf. Om die kwaliteit tijdens uw verhuizing in Hilversum te kunnen garanderen, werken we met de beste vakmensen en het modernste materieel van Nederland. Ons verhuisbedrijf is tevens gecertificeerd door de Organisatie van Erkende Verhuizers. Hierdoor is uw verhuizing met extra waarborgen omgeven. Uw inboedel is onder andere standaard verzekerd tot €100.000 (hogere dekking mogelijk), en onze verhuisservice is aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Om uw verhuizing zo comfortabel mogelijk te maken, kunnen onze verhuizers u de meest complete verhuisservice bieden. Naas het standaard verhuizen in Hilversum, kunnen we ook alle randzaken voor u uit handen nemen. U kunt hierbij denken aan het demonteren en monteren van meubels en het inpakken en/of uitpakken van verhuisdozen. Maar we kunnen ook nog een stapje verder gaan door uw lampen, schilderijen en televisies af te halen en op te hangen. Zelfs het schoonmaken van uw oude of nieuwe woning behoort tot de mogelijkheden.

Onze verhuizers in Hilversum zijn echte vakmensen. Ze hebben jarenlange ervaring met verhuizen, en krijgen regelmatig extra trainingen. Of u nu een standaard of een zeer complexe en kostbare inboedel heeft; al uw spullen zijn bij onze verhuizers in veilige handen. Onze verhuizers zijn ook ervaren met het verhuizen van kostbare kunst, piano’s en vleugels. Wanneer er onverhoopt toch iets mis gaat, is uw inboedel uitstekend verzekerd.

Verhuisbedrijf met opslag in Hilversum

Soms kan het voorkomen dat u niet gelijk over kunt naar uw nieuwe woning. In dat geval kunnen wij uw inboedel opslaan. Wanneer u in Hilversum gebruik maakt van ons verhuisbedrijf met opslag, kunnen we uw spullen opslaan in een verhuiscontainer. Deze container staat op de verhuiswagen. Wanneer uw inboedel in Hilversum is opgehaald, wordt de opslagcontainer van de verhuiswagen afgehaald. Vervolgens wordt deze opgeslagen in onze hypermoderne beveiligde en verwarmde opslagruimte. Het maakt voor onze verhuisservice niet uit hoe lang uw opslag blijft staan. Wanneer u uw inboedel weer terug wilt, wordt de opslagbox weer op de verhuiswagen geplaatst en naar uw nieuwe woning gereden. Door deze efficiënte wijze van opslag bespaart u veel tijd en kosten. Tevens is dit veruit de veiligste manier om uw inboedel op te slaan. Het is namelijk niet nodig alles weer uit te laden in een opslagruimte.

Onze opslagcontainers worden altijd in uw bijzijn voorzien van een zegel met een uniek nummer. Hierdoor bent u er zeker van dat er niemand bij uw spullen kan komen wanneer deze staan opgeslagen.

TIP: bekijk ook de mogelijkheden omtrent bedrijfsverhuizingen!