Verhuisbedrijf Hoofddorp | Erkende Verhuizer | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Hoofddorp

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend verhuisbedrijf Hoofddorp

Gaat u verhuizen, en zoekt u een Erkende Verhuisbedrijf in Hoofddorp? Dan stellen wij onze verhuisservice in Hoofddorp graag aan u voor. Wij zijn een sterk allround verhuisbedrijf, en u kunt voor elke verhuizing bij ons terecht. Of u nu particulier, zakelijk of internationaal wilt verhuizen: Oomen regelt het. Ook voor opslagruimte in Hoofddorp bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze hoge kwaliteit en werkwijze zijn wij al jaren het snelst-groeiende verhuisbedrijf van de regio Hoofddorp!

Vrijblijvende offerte aanvragen voor uw verhuizing in Hoofddorp

1
2
3

Verhuizen in Hoofddorp

Wanneer u van plan bent als particulier te verhuizen in Hoofddorp, bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij bieden voor elk budget een geschikte verhuizing. Voor mensen met een klein budget bieden we een voordelige maar handige doe-het-zelf verhuizing. Hierbij plaatsen wij een grote verhuiscontainer voor uw deur in Hoofddorp, zodat u alleen nog maar hoeft in te laden. Wanneer u klaar bent plaatsen wij de container weer bij uw nieuwe woning, zodat u op eigen tempo kunt uitladen. Een andere voordelige optie welke wij bieden is verhuizen op uurbasis. Hierbij kunt u bijvoorbeeld twee verhuizers met een grote verhuiswagen bij ons huren. Vervolgens kunt u zelf (eventueel met familie of vrienden) helpen om de verhuizing zo snel (en goedkoop) mogelijk te laten verlopen. Hoe sneller het gaat, hoe voordeliger u uit bent.

Tot slot kunt u ervoor kiezen om uw hele verhuizing door ons verhuisbedrijf in Hoofddorp te laten uitvoeren. Wij maken dan graag een offerte op maat voor u op. Desgewenst verzorgen wij ook demontage en montage van uw meubilair. Indien wenselijk kunt u tevens het inpakken en/of uitpakken van de verhuisdozen door ons laten verzorgen.

Stille Rijn Leiden

Bedrijfsverhuizing in Hoofddorp

Bij een bedrijfsverhuizing in Hoofddorp komt veel kijken. Oomen Verhuizers kan dit allemaal uit handen nemen. Zo bieden wij een complete zakelijke verhuizing aan. Van inpakken tot het uitpakken, wij regelen het voor u. Door middel van een projectplan, die wij samen met u opstellen, zorgen wij ervoor dat uw gehele verhuizing soepel verloopt. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een accountmanager toegewezen. Deze persoon blijft de gehele verhuizing uw vaste aanspreekpunt.

Bedrijfsverhuizing in Hoofddorp

U kunt bij ons niet alleen terecht voor particuliere verhuizingen, maar ook voor bedrijfsverhuizingen en kantoorverhuizingen in Hoofddorp. Het maakt hierbij niet uit of u een éénmanszaak of mulitnational bent. Door onze expertise en schaalbaarheid kunt u voor elke bedrijfsverhuizing terecht. Dankzij ons uitgebreide wagenpark en materieel zijn ook industriële verhuizingen kinderspel voor ons.

Opslag nodig voor uw bedrijf in Hoofddorp? Ook dat regelen wij graag voor u. Oomen Verhuizers beschikt over diverse eigen opslagfaciliteiten voor containeropslag in diverse maten. Wij kunnen eenvoudig bij uw bedrijf de spullen in een container opslaan, of zelfs een container voor uw bedrijf plaatsen.

De beste verhuizers van Hoofddorp

Ons verhuisbedrijf werkt met de meest ervaren verhuizers uit de regio Hoofddorp. Onze verhuizers zitten al jarenlang in het vak, en werken netjes en zorgvuldig. Wij beschikken tevens over het modernste wagenpark van de regio Hoofddorp, en het beste en meest uitgebreide materieel. Dankzij de combinatie van een uitgebreid wagenpark en de beste vakmensen van de regio is geen verhuizing ons te groot of te moeilijk. Doordat ons verhuisbedrijf is aangesloten bij Erkende Verhuizers, is elke verhuizing tevens standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000, en krijgt u op elke verhuizing garantie.

Verhuislift huren in Hoofddorp

Wilt u een verhuislift huren in Hoofddorp? Ook dan bent u bij verhuisbedrijf Oomen Verhuizers aan het goede adres. Wij beschikken over diverse soorten verhuisliften en adderliften. Onze modellen verhuisliften variëren tussen kleine soorten welke in een achtertuin geplaatst kunnen worden, tot grote verhuisliften welke 400kg kunnen liften tot de negende etage. Onze verhuislift-service in Hoofddorp is ook erg handig wanneer u zelf gaat verhuizen, bijvoorbeeld met behulp van onze doe-het-zelf-service. Verder kunt u onze verhuisliften ook inhuren voor korte duur, handig als u een nieuw bankstel krijgt geleverd welke niet in de lift past.Een verhuislift huren is erg voordelig. U huurt bij ons al een verhuislift in Hoofddorp voor €90 inclusief btw en voorrijkosten. U kunt via onze website direct een verhuislift huren. Heeft u een verhuislift nodig, lees dat eerst onze tips.

Meer weten over de verhuisservice van ons verhuisbedrijf en verhuizen met Oomen Verhuizers? Neem vrijblijvend contact op!

Veelgestelde vragen

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

Ja. Wanneer u zelf de verhuisdozen inpakt, krijgt u van ons alle verpakkingsmaterialen in bruikleen.

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor geldt wel een toeslag. Dit omdat onze medewerkers volgens de CAO recht hebben op een hoger salaris in het weekend.