Verhuisbedrijf Huizen | Oomen Verhuizers | Beste Verhuisservice
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Huizen

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend Verhuisbedrijf Huizen

Heeft u een verhuisbedrijf in Huizen nodig? Oomen Verhuizers biedt u de beste verhuisservice in Huizen en in de rest van ‘t Gooi. Ons verhuisbedrijf werkt in Huizen met ervaren verhuizers en het modernste materieel van Nederland. Daarnaast bieden wij een scherpe prijs en en een snelle klantenservice met korte lijnen. Dankzij deze combinatie bieden we u de beste prijs-/kwaliteitverhouding in Huizen. Het feit dat wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf van Nederland zijn, bewijst dit.

Erkend Verhuisbedrijf

Offerte aanvragen voor uw verhuizing in Huizen

1
2
3

Goed voorbereid verhuizen in Huizen

Wanneer u wilt gaan verhuizen in Huizen, maken wij graag een offerte op voor uw verhuizing. Alles wat ons verhuisbedrijf in Huizen doet, willen we graag goed doen. Daarom steken we veel aandacht in het opmaken van uw offerte. Wanneer we de juiste aandacht aan uw verhuizing besteden, zijn onze verhuizers uitstekend voorbereid. Het gevolg hiervan is een soepele en vlekkeloze verhuizing. Uiteindelijk is dat wat elke klant wilt. En, gelet op onze uitstekende reviews op internet lijkt deze wens bij onze verhuisservice altijd uit te komen.

Voor het opmaken van een offerte voor uw verhuizing, komen we daarvoor in de meeste gevallen graag bij u in Huizen langs. Op die manier kan een goede opname van uw inventaris gemaakt worden. U kunt dan ook gelijk al uw wensen bespreken met onze verhuisadviseur. Daarnaast neemt onze verhuisadviseur de werkverdeling met u door. Zo kunt u ervoor kiezen om zelf in te pakken en meubels te demonteren, zodat u zo goedkoop mogelijk kunt verhuizen in Huizen. Maar u kunt zich ook geheel laten ontzorgen door onze verhuisservice in Huizen. Zo kunnen wij alle verhuisdozen voor u inpakken, en indien gewenst ook uitpakken. Ook kunnen we, waar nodig, uw meubels demonteren en monteren. Onze verhuizers gaan extra diensten zoals het ophangen van lampen en uw tv vanzelfsprekend niet uit de weg.

De hoogste kwaliteit verhuisservice in Huizen

Verhuizen staat in de top 3 meest stressvolle situaties. Verhuizen breng voor de één niet heel veel zorgen met zich mee, en de ander heeft er maandenlang stress van. Maar over het algemeen vindt niemand verhuizen een plezierige aangelegenheid. Daarom is het belangrijk dat een verhuisbedrijf in Huizen uw verhuisstress wegneemt, en deze niet nog groter maakt door een slechte kwaliteit te leveren. Daarom zet ons verhuisbedrijf in Huizen in op een kwalitatieve en zorgeloze verhuizing.

Dit doen we door te werken met goed en nieuw materiaal. Nog belangrijker zijn onze mensen, die professioneel en ervaren zijn. Samen met de goede zorg van onze accountmanagers en klantenservice resulteert dit in de beste kwaliteit. Niet voor niets is onze verhuisservice op grote schaal in Huizen aanwezig.

Hoewel we werken met de beste mensen, het beste materiaal en de beste service, blijft verhuizen mensenwerk en kan er altijd iets gebeuren. Daarom geeft ons verhuisbedrijf in Huizen uitgebreide garantie op uw verhuizing. Zo is uw inboedel en woning standaard verzekerd tot €100.000. Indien gewenst kan deze dekking opgehoogd worden.

Verhuisbedrijf met opslag in Huizen

Zoekt u een verhuisbedrijf in Huizen dat ook opslag heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons verhuisbedrijf is namelijk de absolute specialist als het gaat om opslag van inboedels. Wanneer u tijdelijke opslag nodig heeft, kunnen wij uw inboedel direct bij u voor de deur inladen in een opslagcontainer. Als alles is opgeslagen in de opslagbox, brengt ons verhuisbedrijf uw container vanuit Huizen naar onze hypermoderne opslaghal. Uw inboedel staat hier ultra-veilig, verwarmd en geconditioneerd opgeslagen. Uw container wordt verzegeld, en staat onder cameratoezicht. Daarnaast is onze opslag voorzien van de allermodernste brand- en inbraakbeveiliging. Wanneer u uw opgeslagen inboedel weer terug wilt hebben, kan deze weer direct vanuit de opslagcontainer bij u in Huizen bezorgd worden. Er is geen verhuisbedrijf in Huizen te vinden met een efficiëntere wijze van opslag.