Verhuisbedrijf Naarden | Verhuizen in Naarden | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Naarden

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend Verhuisbedrijf Naarden

Gaat u verhuizen in Naarden? Dan heeft u natuurlijk een verhuisbedrijf in Naarden nodig. Oomen Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf met landelijke dekking, en zeer actief in de regio Naarden. Ons specialisme ligt bij hoogwaardige en kritische verhuizingen, en verhuizingen met opslag in Naarden. Door onze hoge kwaliteit en goede service in combinatie met een eerlijke prijs zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf van Nederland. In 2019 hebben wij zelfs een Gazelle Award van het Financieel Dagblad in ontvangst mogen nemen. Ons succes is in de omgeving van Naarden niet onopgemerkt gebleven, en daarom zijn onze verhuizers in Naarden kind aan huis. Wilt u ook ontspannen verhuizen in Naarden? Dan maken wij graag een offerte van ons verhuisbedrijf voor u op.

Erkend Verhuisbedrijf

Vrijblijvende offerte voor uw verhuizing aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Naarden

Wij maken graag een passend voorstel voor onze diensten als verhuisbedrijf in Naarden. Aangezien ons verhuisbedrijf veel waarde hecht aan een goede voorbereiding en duidelijke afspraken, komen wij hiervoor vrijblijvend bij u in Naarden langs. Tijdens dit taxatiebezoek komen de volgende zaken aan bod:

  • Uw wensen: de klant staat bij ons voorop. Omdat wij elke offerte op maat opmaken, kunt u zelf bepalen wat u graag wilt laten doen, en wat u eventueel zelf wilt doen;
  • Uw inboedel: de verhuisadviseur maakt een precieze opname van uw inboedel, en kijkt speciaal naar kwetsbare items en andere risicovolle stukken;
  • Uw woning: zowel de woonsituatie van uw oude als uw nieuwe woning zijn voor ons belangrijk om te weten. Door uw woonsituatie goed door te nemen, kan ons verhuisbedrijf zich goed voorbereiden door extra hulpmiddelen in te zetten voor uw verhuizing.

Ten aanzien van uw wensen voor het verhuizen in Naarden, kunt u zich op vele vlakken door ons laten ontzorgen. Wij kunnen niet alleen uw verhuizing uitvoeren, maar wij kunnen ook alle randzaken voor u verzorgen. Zo kunnen wij alle verhuisdozen in- en/of uitpakken en uw meubels demonteren en monteren. Oomen Verhuizers heeft ook voor het verhuizen in Naarden een handige handyman-service. Onze handyman kan gordijnen, schilderijen, televisies en lampen voor u afhalen en ophangen. Maar ook het afkoppelen en aansluiten van witgoed en apparatuur kan door de handyman van ons verhuisbedrijf in Naarden gedaan worden.

Bedrijf verhuizen in Naarden

Een bedrijfsverhuizing in Naarden moet soepel en snel verlopen. Ook mogen uw dagelijkse werkzaamheden er zo min mogelijk onder lijden. Daarom stellen de professionals van ons verhuisbedrijf voor de verhuizing een projectplan op. Dit doen wij in samenspraak met u, zodat de gehele verhuizing naar wens kan verlopen. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een accountmanager toegewezen. Deze persoon is gedurende de hele bedrijfsverhuizing uw vaste aanspreekpunt. U kunt altijd bij deze persoon terecht voor vragen over het verhuizen in Naarden en omgeving.

Oomen Verhuizers is niet alleen werkzaam in Naarden, maar ook in de rest van ‘t Gooi. Denk hierbij aan Hilversum, Blaricum, Laren en Huizen. 

Zorgeloos verhuizen in Naarden

Bij Oomen Verhuizers, uw verhuisbedrijf in Naarden, wordt uw verhuizing zorgeloos uitgevoerd. Wij zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Hierdoor is uw verhuizing met de meeste waarborgen omgeven. Uw verhuizing standaard verzekerd tot €100.000, maar een hogere dekking is natuurlijk mogelijk. Tevens heeft u bij Erkende Verhuizers in Naarden de garantie dat uw verhuizing altijd wordt uitgevoerd, zelfs in geval van calamiteiten. Tot slot is elke Erkende Verhuizer aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Al deze zekerheden zijn prettig om te hebben, maar het is natuurlijk beter om daar geen gebruik van hoeven te maken. Daarom voeren wij uw verhuizing uit met échte ervaren vakmensen. Zij worden ondersteund door de nieuwste verhuiswagens van Nederland en het beste verpakkingsmateriaal van ons verhuisbedrijf in Naarden.

Verhuisbedrijf met opslag in Naarden

Heeft u opslag nodig tijdens het verhuizen in Naarden? Dan biedt Oomen Verhuizers uitkomst. Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in tijdelijke opslag van inboedels. Wij hebben diverse verhuiswagens welke speciaal zijn gemaakt voor vervoer van verhuiscontainers en opslagcontainers. Ook hebben wij diverse zeer moderne opslagfaciliteiten.

Wanneer opslag van uw inboedel in Naarden gewenst is, laden wij uw inboedel bij u in Naarden voor de deur in een speciale opslagcontainer. Deze wordt in uw bijzijn verzegeld. Het grote voordeel van het gebruik van een verhuiscontainer, is dat de inboedel niet later ergens in een opslagbox moet worden uitgeladen. Dit scheelt tijd en kosten. Bovendien is de kans op schade vele malen lager. Wanneer u weer over uw inboedel wenst te beschikken, plannen we een afspraak in om alles weer uit te laden in uw nieuwe woning.

Uw inboedel staat bij ons verwarmd en beveiligd opgeslagen. Enkel bevoegde medewerkers van ons verhuisbedrijf hebben toegang tot de opslagruimtes van ons verhuisbedrijf in Naarden. Onze opslagruimtes zijn geconditioneerd en voorzien van brand- en inbraakalarmen.

Overtuigd van Oomen Verhuizers als uw verhuisbedrijf in Naarden? Vul dan het offerteformulier in of neem direct contact met ons op om meer te leren over het verhuizen in Naarden en omgeving met ons.