Verhuisbedrijf Weesp | Oomen Verhuizers | Erkende Verhuizers Weesp
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Weesp

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Oomen Verhuizers is een Erkend en ervaren verhuisbedrijf uit de regio Weesp. Al meerdere jaren voeren wij op grote schaal verschillende verhuizingen uit bij u in de omgeving. Met een team enthousiast vakpersoneel brengen wij al sinds jaar en dag vele verhuizingen tot een succes. Wanneer u kiest voor een verhuisbedrijf dat is aangesloten bij de organisatie Erkende Verhuizers is uw inboedel extra goed verzekerd en zijn alle verhuizers voorzien van een certificaat.

Oomen Verhuizers is een high-end verhuisbedrijf in de omgeving Weesp. Ons verhuisbedrijf maakt gebruik van moderne verhuis- apparatuur en het beste verhuismateriaal om uw inboedel te verpakken.

Gaat u verhuizen in de regio Weesp? Vul hieronder vrijblijvend het offerteformulier in, wij nemen spoedig contact met u op.

Offerteformulier

1
2
3

Uw verhuizing met Oomen Verhuizers in Weesp

Kiest u voor Oomen Verhuizers? Dan kiest u voor kwaliteit. Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit verhuizing, met gebruik van het beste materieel en alleen ervaren en erkende verhuizers. Ons verhuisbedrijf in Weesp neemt al uw zorgen uit Handen, waar velen opkijken tegen een zware periode is dat voor u niet nodig. Doordat wij dagelijks verhuizingen uitvoeren in de regio Weesp kunnen wij efficiënt te werk gaan, dit bespaart u veel tijd en zorgen.

Wanneer u het offerteformulier invult wordt er door onze specialist contact met u opgenomen. Samen met onze verhuisspecialist bespreekt u alle wensen en stellen wij een verhuisplan voor u samen. Wij bieden een luisterend oor en komen graag bij u op de koffie voor persoonlijk advies, met deze persoonlijke aanpak onderscheiden wij ons van de concurrentie.

Verhuizen Flevoland

Duurzaam verhuisbedrijf Weesp

Het is ons enthousiaste team ervaren verhuizers dat uw verhuizingen Weesp uitvoert, maar duurzaamheid speelt bij ons een grote rol. Naast een jong en zuinig wagenpark is het hoofdkantoor van ons verhuisbedrijf voorzien van ruim 400 zonnepanelen. Dit zorgt ervoor dat al onze geautomatiseerde processen draaien op zelf gewonnen energie, nul op de meter en volledig gas- loos. Wanneer u wordt bezocht door onze verhuisspecialist rijd het voertuig op zelf gewonnen energie.

Veilig uw spullen opslaan

Oomen Opslag, het zusterbedrijf van ons verhuisbedrijf in Weesp beschikt over het modernste opslagcentrum ter wereld. Hier kunt u zwaar beveiligd uw spullen (tussentijds) opslaan tegen een scherpe prijs. Kunt u niet direct intrekken in uw nieuwe woning? Wij bieden u de mogelijkheid uw spullen onder te brengen tegen een aantrekkelijke prijs. Wilt u meer weten over onze veilige opslaglocatie? Klik hier!

Professioneel verhuisbedrijf

Voorbereiding op uw verhuizing

Na het contact met onze specialist en het prikken van een verhuisdatum begint u met de voorbereidingen voor uw verhuizing in Weesp. Een goede voorbereiding is het halve werk en daar ondersteunen wij u graag bij. Ons verhuisbedrijf voorziet u van professioneel verhuismateriaal en kan u ondersteunen met het vergaren van de juiste documentatie. Om de verhuizing soepel te laten verlopen is het belangrijk dat u tijden parkeerontheffing aanvraag (indien nodig) en zorgt voor voldoende ruimte voor de verhuislift.

U begint met inpakken, dit is een tijdrovende klus. Het is van groot belang dat u zorgvuldig al uw spullen inpakt in de dozen die wij u leveren, dit zijn extra sterke dozen die uw spullen goed zullen beschermen tijdens de verhuizing. De dozen zijn goed stapelbaar en hebben een draagkracht tot wel 50 kilo.

Om u te ondersteunen bij de voorbereiding hebben we als ervaren verhuisbedrijf in Weesp een handige checklist samengesteld, deze download u hier!

Verhuist u naar Weesp met de professionals van Oomen Verhuizers? Dan bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en beste verzekering. Ons verhuisbedrijf in Weesp neemt al uw zorgen uit handen en begeleiden u van A tot Z met een persoonlijke aanpak. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of bel ons op: 088321 99 00