Erkend Verhuisbedrijf Noordwijk

Verhuizen van of naar Noordwijk?

Erkend Verhuisbedrijf Noordwijk
Gaat u verhuizen van of naar Noordwijk? Verhuisbedrijf Noordwijk van Oomen Logistics is u graag van dienst met uw verhuizing van of naar Noordwijk. Onze ervaren en gediplomeerde verhuizers brengen uw gehele inboedel over naar uw nieuwe woning. Wij beschikken over meerdere uiterst moderne en milieuvriendelijke Euro VI verhuiswagens. Ook voor speciale items zoals piano’s en vleugels kunt u bij ons terecht. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met alle benodigde hulp- en beschermmiddelen. Uw verhuizing is standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000,-. Indien nodig kunnen wij een verzekering met een hogere dekking afsluiten voor uw verhuizing.

Handyman
Vaak zijn er meubels die gedemonteerd en/of gemonteerd dienen te worden. Denk hierbij aan bedden en garderobekasten. Indien nodig kunnen onze ervaren verhuizers uw grote meubels demonteren in uw oude woning, om ze vervolgens in uw nieuwe huis weer in elkaar te zetten.

In- en uitpakken
Laat u het in- en uitpakken van uw inboedel liever aan een professional over? Geen probleem, ook dat kunnen wij voor u verzorgen! Uw kwetsbare spullen worden netjes en met de juiste verpakkingsmaterialen uiterst zorgvuldig ingepakt. Meubels sealen we netjes voor u in met folie.

Opslag
Is uw nieuwe woning nog niet klaar? Gaat u verbouwen? Of heeft u om een andere reden wat opslagruimte nodig? Indien gewenst kunnen wij uw inboedel of een deel daarvan tijdelijk voor u opslaan. Vanzelfsprekend wordt uw inboedel opgeslagen in een droge, schone en verwarmde ruimte. Met onze speciale verhuiswagens kunnen de opslagcontainers bij u voor de deur worden ingeladen.

Verhuislift
Heeft u een verhuislift nodig? De verhuislift is ideaal voor grote meubels die niet via de trap of lift omhoog kunnen. Oomen Logistics beschikt over verhuisliften welke inzetbaar zijn tot de achtste etage.

Gratis offerte
Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op met verhuisbedrijf Noordwijk voor een gratis en vrijblijvende offerte. Onze verhuisadviseur komt graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.