Erkend Verhuisbedrijf Noordwijkerhout

Erkend Verhuisbedrijf Noordwijkerhout

Zoekt u een verhuisbedrijf in Noordwijkerhout?
Gaat u van, naar of binnen Noordwijkerhout verhuizen? Verhuisbedrijf Noordwijkerhout van Oomen Logistics uit Noordwijk is u daarmee graag van dienst. Onze vakbekwame en ervaren verhuizers brengen uw gehele inboedel veilig over naar uw nieuwe thuis. Dit doen wij met onze eigen nieuwe en milieuvriendelijke Euro VI verhuiswagens, die zijn uitgerust met alle denkbare hulp- en beschermmiddelen. Doordat wij zijn aangesloten bij de Organisatie van Erkende Verhuizers heeft u een hoop extra garanties. Zo is uw inboedel bij ons bijvoorbeeld standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000,00

Demontage en montage
Onze verhuizers hebben ruime ervaring met demontage en montage. Heeft u dus geen tijd om dit zelf te doen, of geeft u het graag uit handen? Laat het dan over aan het montageteam van Oomen Logistics verhuizers.

Inpakken en uitpakken
Net als een montageteam hebben wij ook een inpak-team. We kunnen dus ook het in- en uitpakken van uw verhuisdozen voor u verzorgen. Uw meubels verhuizen wij pas als ze zijn ingepakt met verhuisdekens en een speciaal folie, zodat uw meubelair veilig en onbeschadigd aankomt.

Opslag
Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen, nog verbouwen of moet u gewoon wat spullen opslaan? Dat is geen probleem, want wij hebben vestigingen met opslag in Katwijk en Sassenheim. Wij kunnen uw inboedel voor korte of lange tijd opslaan in een schone, droge en beveiligde opslagruimte.

Verhuislift van verhuisbedrijf Noordwijkerhout
Oomen Logistics is tevens in het bezit van een verhuislift. Hiermee brengen wij al uw spullen veilig van of naar een hogere verdieping, zodat er niets stukgaat in trappenhuizen of te kleine liften. Afhankelijk van de situatie gaat onze lift tot de 8ste of 9de verdieping. Gaat u zelf verhuizen en heeft u enkel een verhuislift nodig? Onze lift met bediening is te huur voor €75,- per uur inclusief BTW.

Vrijblijvende offerte op maat
Interesse in onze diensten? Neem contact op voor een afspraak. Onze verhuisadviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, en schrijft daarna een gratis offerte op maat.