Verhuisbedrijf Oegstgeest

Erkend Verhuisbedrijf Oegstgeest

Gaat u verhuizen in de regio Oegstgeest? Verhuisbedrijf Oegstgeest van Oomen Logistics helpt u graag met uw verhuizing van of naar Oegstgeest. Onze professionele verhuizers verhuizen uw inboedel uiterst zorgvuldig naar uw nieuwe woning. Ons wagenpark bestaat enkel uit jonge en milieuvriendelijke voertuigen (Euro 5 en Euro 6). Met behulp van een hydraulische laadklep worden ook zware meubels en piano’s met gemak ingeladen. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met professionele hulp- en beschermmiddelen.

Demontage en montage
Bij vrijwel elke verhuizing zijn er zaken die gedemonteerd en gemonteerd moeten worden. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar ook uit handen geven. Onze ervaren verhuizers hebben ruime ervaring met demontage en montage.

In- en uitpakken
Laat u het in- en uitpakken van uw inboedel liever aan een professional over? Geen probleem, ook dat kunnen wij voor u verzorgen! Uw kwetsbare spullen worden netjes en met de juiste verpakkingsmaterialen uiterst zorgvuldig ingepakt. Meubels pakken we volledig voor u in met extra dikke verhuisdekens en wikkelfolie.

Verhuislift
Gaat u verhuizen van of naar een appartement in Oegstgeest? Een verhuislift is dan in vele gevallen geen overbodige luxe. Verhuizen via onze verhuislift gaat niet alleen veel sneller, maar u hoeft zich ook geen zorgen te maken over grote meubels die mogelijk niet via de trap of lift verhuisd kunnen worden. Bovendien kunnen uw buren gewoon gebruik blijven maken van de lift in het complex. Gaat u zelf verhuizen? U kunt ook alleen een lift met bediening bij ons huren. Dit kan al voor €70,- per uur inclusief BTW.

Meer informatie over onze verhuislift

Opslag
Gaat u nog verbouwen, of is uw nieuwe woning nog niet klaar? Indien nodig kunnen wij (een deel van) uw inboedel tijdelijk voor u opslaan in onze droge, verwarmde en beveiligde opslagruimte.

Gratis offerte
Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

IMG_3323