Erkend Verhuisbedrijf Rijnsburg

Erkend Verhuisbedrijf uit Rijnsburg

Gaat u verhuizen van of naar Rijnsburg? Verhuisbedrijf Rijnsburg van Oomen Logistics is u graag van dienst met uw verhuizing van of naar Rijnsburg. Onze ervaren en vakbekwame verhuizers brengen uw gehele inboedel over naar uw nieuwe woning. Wij beschikken over meerdere uiterst moderne en milieuvriendelijke Euro VI verhuiswagens. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met alle benodigde hulp- en beschermmiddelen. Oomen Logistics is een Erkende Verhuizer. Dat betekent dat wij u een aantal belangrijke garanties kunnen bieden. Zo zijn onze verhuizers gediplomeerd, en is de inboedel standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000,00.

Demontage en montage
Bij vrijwel elke verhuizing zijn er zaken die gedemonteerd en gemonteerd moeten worden. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar ook uit handen geven. Onze ervaren verhuizers hebben ruime ervaring met demontage en montage.

In- en uitpakken
Laat u het in- en uitpakken van uw inboedel liever aan een professional over? Geen probleem, ook dat kunnen wij voor u verzorgen! Uw kwetsbare spullen worden netjes en met de juiste verpakkingsmaterialen ingepakt. Uw meubels sealen we netjes voor u in met folie.

Opslag
Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Is uw nieuwe huis nog niet af? Of heeft u simpelweg teveel spullen? Geen probleem! Wij kunnen uw inboedel voor korte of lange tijd opslaan tegen een scherpe prijs. Uiteraard wordt alles opgeslagen in een schone, droge en beveiligde ruimte in één van onze vestigingen in Katwijk of Sassenheim. Doordat wij beschikken over speciale verhuiswagens, kunnen wij de inboedel direct bij u voor de deur in opslagcontainers laden.

Verhuislift
Oomen Logistics is in het bezit van een verhuislift. Hiermee brengen wij al uw spullen tot 300kg tot 26 meter hoogte. Afhankelijk van de situatie is dit ongeveer de 9e verdieping. Gaat u zelf verhuizen, maar heeft u wel een verhuislift nodig? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Gratis offerte
Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.