Erkend Verhuisbedrijf Sassenheim

Erkend Verhuisbedrijf Sassenheim

Verhuizen van of naar Sassenheim?

Gaat u verhuizen van of naar Sassenheim, en heeft u een verhuizer nodig? Verhuisbedrijf Oomen Logistics heeft twee vestigingen: één in Katwijk en één in Sassenheim. Verhuizen van of naar Sassenheim kunt u dus gerust aan ons overlaten. Onze ervaren en gediplomeerde verhuizers brengen uw gehele inboedel over naar uw nieuwe woning. Dit doen we met onze uiterst moderne en milieuvriendelijke Euro VI verhuiswagens. Zware meubels zoals piano’s of vleugels kunnen makkelijk en veilig ingeladen worden via een hydraulische laadklep. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met alle benodigde hulp- en beschermmiddelen. Dankzij het Garantiecertificaat van Erkende Verhuizers, is uw verhuizing standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000,-. Indien nodig kunnen wij een verzekering met een hogere dekking afsluiten voor uw verhuizing.

Monteren en demonteren
Vaak zijn er meubels die gedemonteerd en/of gemonteerd dienen te worden. Denk hierbij aan bedden en garderobekasten. Indien nodig kunnen onze ervaren verhuizers uw grote meubels demonteren in uw oude woning, om ze vervolgens in uw nieuwe huis weer in elkaar te zetten.

In- en uitpakken
Laat u het in- en uitpakken van uw inboedel liever aan een professional over? Geen probleem, ook dat kunnen wij voor u verzorgen! Uw kwetsbare spullen worden netjes en met de juiste verpakkingsmaterialen uiterst zorgvuldig ingepakt. Meubels sealen we netjes voor u in met folie.

Gaat u van of naar een bovenwoning verhuizen? Of staat er een antieke boekenkast op de derde etage?
Wij hebben een verhuislift die ideaal is om grote meubelstukken van of naar een hoge verdieping te vervoeren. Met onze Paus big easy Pro kunnen we meubelen tot wel 300 kilo geheel veilig op de achtste of negende etage krijgen. Geef in het offertegesprek even aan of er meubilair met de lift naar boven of beneden moet.

Wilt u meer weten over onze verhuislift en alle diensten die wij ermee kunnen leveren? Kijk dan even op verhuislift.pro.

Opslag
Is uw nieuwe woning nog niet klaar? Gaat u verbouwen? Of heeft u om een andere reden een opslagruimte nodig? Indien gewenst kunnen wij uw inboedel of een deel daarvan tijdelijk voor u opslaan. Vanzelfsprekend wordt uw inboedel opgeslagen in een droge, schone en verwarmde ruimte.

Klinkt goed, toch?
Neem nu contact op met verhuisbedrijf Sassenheim voor een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Onze verhuisadviseur komt graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Werkgebied
Verhuisbedrijf Sassenheim van Oomen Logistics is u graag van dienst in de regio Sassenheim. Wilt u weten waar wij nog meer actief zijn? Bekijk dan ons werkgebied.