Verhuisbedrijf Soest | Oomen Verhuizers | High-End verhuisservice Soest
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Soest

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Oomen verhuizers is uw Erkende Verhuizer in de omgeving Soest. Wij zijn een high-end verhuisbedrijf dat garant staat voor een zorgeloze verhuizing in de omgeving Soest, kiest u voor Oomen Verhuizers? Dan fiets u voor de hoogste kwaliteit.

Ons verhuisbedrijf is opgericht in medio 2015 en inmiddels uitgegroeid tot een van de snelst groeiende verhuisbedrijven van Nederland. Dit werd in 2019 zelf bekroond met een FD Gazelle Award! We zijn een jong verhuisbedrijf dat gebruikt maakt van moderne verhuisapparatuur en professioneel verhuismateriaal, hiermee verzorgen we dagelijks meerdere verhuizingen bij u in de regio.

Wilt u zorgeloos verhuizen met de Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers in Soest? Vul vrijblijvend het offerteformulier in, wij nemen spoedig contact met u op.

Vraag hieronder uw offerte aan

1
2
3

Verhuizen in Soest met Oomen Verhuizers

Kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan centraal bij ons verhuisbedrijf in Soest. We bieden u een luisterend oor en nemen graag al uw wensen persoonlijk met u door. Na het invullen van het offerteformulier neemt onze verhuisspecialist contact met u op en plannen we samen met u een vrijblijvend offertebezoek.

Ons ervaren verhuisteam voert op grote schaal verhuizingen uit bij u in de regio. Doordat wij bekend zijn in de regio Soest en gebruik maken van modern materieel kunnen we uw verhuizing vlekkeloos en efficiënt uitvoeren. Onder leiding van een gediplomeerde voorman gaat ons enthousiaste team erkende verhuizers zorgvuldig te werk. Naast expertise nemen ze ook een goed humeur mee, een zorgeloze verhuizing met Oomen Verhuizers in Soest.

Verhuisbedrijf Soest

Wat kost uw verhuizing in Soest

Wanneer u ervoor kiest uw verhuizing uit handen te geven aan een Erkende Verhuizer speelt naast de kwaliteit van het verhuisbedrijf de prijs vaak een grote rol. Uiteraard begrijpen wij dat u vragen heeft omtrent de kosten van een verhuisbedrijf, hierom hebben we u aan aantal factoren op een rijtje gezet. Dit zijn de factoren waaraan onze specialist uw offerteprijs bepaald:

  • Inpakken: doet u dit zelf of geeft u het uit handen
  • Locatie beide woningen
  • Omstandigheden: woonhuis of appartement
  • Is er een verhuislift nodig?
  • Wilt u (tussentijds) huisraad opslaan?
  • Omvang van uw inboedel: hoeveel verhuizers zijn er nodig

Zoals u kunt lezen zijn de kosten van een verhuisbedrijf van meerdere factoren afhankelijk. Hierom komen wij graag bij u op de koffie om voor u een verhuizing op maat samen te stellen. Onze verhuisspecialist zal u meenemen door het proces en maakt een inschatting op basis van uw inboedel, samen komt u tot een offerteprijs.

Persoonlijke aandacht voor uw seniorenverhuizing in Soest

Verhuizen kunt u ervaren als een stressvolle gebeurtenis, zeker als op leeftijd bent. Zowel fysiek als emotioneel kan dit voor u een ingrijpende periode zijn. Met de extra aandacht van Oomen Verhuizers hoeft u geen zorgen te maken over uw verhuizing in Soest. Wij dragen extra zorg voor uw dierbare eigendommen, wij begrijpen dat uw bezittingen een belangrijke rol spelen. Samen met uw omgeving is er goed overleg en zorgen wij dat overal de juiste aandacht aan wordt geschonken. Extra aandacht voor de details.

Wij pakken al uw eigendommen zorgvuldig voor u in en onze handy-man neemt alle (de) montagewerkzaamheden voor zijn rekening. Wij zorgen dat al uw meubels netjes op de juiste plek staan en alles wordt aangesloten. Laat u ontzorgen met de verhuisservice van Oomen Verhuizers in Soest.

verhuizen naar Vlaardingen

Zoekt u een verhuisbedrijf in Weesp? Wij raden u aan minimaal twee maanden van tevoren een offerte aan te vragen. We hebben ruimschoots ruimte in de agenda en bent u flexibel in het kiezen van een verhuisdatum. Heeft u nog vragen? U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op: 088 321 99 00. Onze verhuisspecialist zit klaar om u te helpen.

Goed voorbereid verhuizen? Download hier de checklist!