Verhuisbedrijf regio Valkenburg

Verhuisbedrijf regio Valkenburg

Bent u opzoek naar een verhuisbedrijf in Valkenburg (Gemeente Katwijk)? Oomen Logistics is het dichtstbijzijnde verhuisbedrijf met vergunning in Valkenburg.

Verhuisbedrijf Valkenburg

Als dichtstbijzijnde verhuisbedrijf van Valkenburg kunnen wij werkelijk alles voor u verzorgen. Of u nu alleen assistentie wenst door één van onze ervaren verhuizers met een verhuislift, of dat u uw complete verhuizing wilt verzorgen: wij zijn u graag van dienst. Al uw meubels worden voor transport volledig verpakt. Dat is uniek in onze regio. Door deze werkwijze is kans op schade erg laag. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan zijn wij hiervoor uitstekend verzekerd tot een bedrag van €100.000,-

Demontage en montage

Het kan zijn dat niet al uw meubels in zijn geheel verhuist kunnen worden. U kunt hierbij denken aan bedden en (garderobe)kasten. Indien gewenst kunnen onze verhuizers deze meubels netjes voor u demonteren en monteren.

In- en uitpakken

Ziet u op tegen het inpakken en uitpakken van alle verhuisdozen? Ook die werkzaamheden nemen wij graag voor u uit handen. Oomen Logistics uit de regio Valkenburg heeft een inpak-team dat u kunt inschakelen. Zij kunnen u compleet ontzorgen.

Opslag

Indien nodig kunnen wij (een deel van) uw inboedel tijdelijk opslaan. Dit kan erg handig zijn als uw nieuwe huis nog niet af is, of omdat u tijdelijk kleiner gaat wonen. In onze verwarmde en beveiligde opslagruimte in de regio Valkenburg kunnen wij uw meubels in speciale meubelcontainers opslaan. Vraag uw verhuisadviseur naar onze aantrekkelijke opslagtarieven.

Verhuislift

Oomen Logistics is in het bezit van een professionele verhuislift. Hiermee brengen wij al uw spullen tot 300 kilo tot op wel 26 meter hoogte. Afhankelijk van het gebouw zullen wij al uw spullen kunnen verhuizen van of naar de achtste verdieping.

Wilt u zelf verhuizen, maar heeft u wel een verhuislift nodig? Onze lift met bediening is te huur voor €75,- per uur inclusief BTW. De voorrijkosten naar Valkenburg bedragen slechts €20,-.

Meer informatie over onze verhuisliftservice? Ga naar onze website Verhuislift.pro

Gratis offerte van verhuisbedrijf regio Valkenburg

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

verhuisbedrijf Valkenburg