Verhuisbedrijf Haarlem

Verhuisbedrijf Haarlem

Gaat u verhuizen naar Haarlem? 

Zoekt u een verhuisbedrijf in Haarlem omdat u van, naar of binnen Haarlem gaat verhuizen? Verhuisbedrijf Haarlem van Oomen Logistics is actief in de regio van Alphen, en helpt u graag met uw verhuizing. Onze deskundige verhuizers zorgen ervoor dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Dit doen wij met de hoogste kwaliteit materialen, en met verhuiswagens die aan de strengste milieu-eisen voldoen. Hierdoor kunnen wij ook in veel binnensteden komen waar andere vrachtwagens geen toegang hebben. Daarnaast bent u standaard verzekerd tot €100.000, en indien nodig sluiten wij voor u een verzekering met hogere dekkingsgraad af.

Demontage en montage

Vaak moeten meubels gedemonteerd worden in de oude woning, en in de nieuwe woning weer in elkaar gezet worden. Dit doen wij met plezier voor u, zodat u hier geen tijd aan verliest. Wij vragen u om in uw offertegesprek alvast aan te geven welke meubelen gedemonteerd en gemonteerd moeten worden, zodat wij een geschikte offerte kunnen maken.

Inpakken en sealen

Ook in- en uitpakken kan ons inpak-team u uit handen nemen. Daarnaast sealen wij standaard al uw meubilair in, omdat dat beschadigingen tijdens het transport zal voorkomen.

Opslagruimte

Wilt u tijdelijk uw meubels opslaan, of gaat u de nieuwe woning verbouwen? Dan kunt u ook voor opslag bij Oomen Logistics terecht. U kunt uw meubilair voor lange of korte tijd opslaan in de schone, droge, verwarmde én beveiligde opslagruimte.

Verhuislift

Gaat u verhuizen van of naar een hoge etage? Past het meubilair niet in de lift of door het trappenhuis? Dan is het verstandig om onze verhuislift te gebruiken. Deze kan vanaf de straat voor of achter uw woning uw meubels naar binnen tillen. Dit kan met onze lift naar de achtste of negende etage, voor uw meubelstukken met een gewicht tot 300 kilo. Zo kan dus een piano of zware kast gemakkelijk en veilig overkomen naar uw nieuwe woning.

Voor meer informatie over onze verhuislift en de diensten die wij hiermee kunnen aanbieden kijkt u op: verhuislift.pro

Klinkt goed, toch?

Neem nu contact op voor een vrijblijvende en gratis offerte op maat van verhuisbedrijf Haarlem.

Geef goed al uw wensen aan, en dan komen wij graag bij u langs om een inventarisatie te maken van de mogelijkheden.

Verhuisbedrijf Haarlem: Oomen Logistics