Erkend Verhuisbedrijf in Voorhout

Erkend Verhuisbedrijf regio Voorhout

Zoekt u een verhuisbedrijf met ervaren en betrouwbare verhuizers in de regio Voorhout? Het werkgebied van Oomen Logistics bestaat voornamelijk uit de regio Haarlem-Den Haag. Voorhout valt hier binnen, dat betekent dat wij u goed en snel van dienst kunnen zijn. Eén van onze verhuisadviseurs komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Verhuisbedrijf Voorhout
Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Voorhout? Gaat u verhuizen van, naar of binnen Voorhout? Of zoekt u een verhuisbedrijf met een eigen verhuislift, zodat u gelijk al uw spullen op de goede verdieping in uw nieuwe woning kunt neerzetten? Verhuisbedrijf Oomen Logistics werkt ook in de omgeving Voorhout, wij kunnen u dus bij alle bovengenoemde werkzaamheden van dienst zijn. Oomen Logistics is een Erkende Verhuizer.

Demontage en montage
Meestal moeten er een aantal grote meubelen gedemonteerd worden voor vertrek, en bij aankomst moeten die weer in elkaar worden gezet. Dat kunnen onze ervaren verhuizers voor u uit handen nemen. Tijdens het vrijblijvende gesprek vooraf kunnen we met u alle mogelijkheden bespreken.

In- en uitpakken
Ziet u op tegen het inpakken en uitpakken van alle verhuisdozen? Ook die werkzaamheden nemen wij graag voor u uit handen. Verhuisbedrijf Voorhout van Oomen Logistics heeft een inpak-team dat u kunt inschakelen. Zij kunnen u compleet ontzorgen.

Opslag
Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Is uw nieuwe huis nog niet af? Geen probleem! Wij kunnen uw inboedel voor korte of lange tijd opslaan tegen een scherpe prijs. Uiteraard wordt alles opgeslagen in een schone, droge en beveiligde ruimte in ons pand in Katwijk.

Verhuislift
Oomen Logistics is in het bezit van diverse verhuisliften. Hiermee brengen wij al uw spullen tot 300 kilo tot op wel 26 meter hoogte. Afhankelijk van het gebouw zullen wij al uw spullen kunnen verhuizen van of naar de achtste of negende verdieping.

Wilt u zelf verhuizen, maar heeft u wel een verhuislift nodig? Onze lift met bediening is te huur voor €75,- per uur inclusief BTW. De voorrijkosten naar Voorhout bedragen slechts €35,-.

Meer informatie over onze verhuisliftservice? Ga naar onze website Verhuislift.pro

Gratis offerte van verhuisbedrijf Voorhout

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Verhuisbedrijf Voorhout