Erkend Verhuisbedrijf Voorschoten

Erkend Verhuisbedrijf in Voorschoten

Heeft u een verhuisservice nodig in Voorschoten?
Verhuisbedrijf Oomen Logistics uit Katwijk helpt u graag met uw verhuizing. Wij werken met een team van zeer ervaren en gediplomeerde verhuizers. Naast een goed team van gespecialiseerde verhuizers beschikken wij over een zeer modern wagenpark.

Erkende Verhuizer
Oomen Logistics is gecertificeerd door de Organisatie van Erkende Verhuizers. Dat houdt in dat wij aan een groot aantal kwaliteitseisen voldoen. Zo werken wij met gediplomeerde verhuizers en is uw inboedel dankzij het Garantiecertificaat standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000.

Demontage en montage
Mogelijk moeten er bij uw verhuizing een aantal meubels gedemonteerd en gemonteerd worden. Meestal moeten grote kasten of bedden even uit elkaar gehaald worden. Dat kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt dit ook uitbesteden aan onze verhuizers.

In- en uitpakservice
Geen tijd om in te pakken? Of laat u het in- en uitpakken van uw inboedel liever aan een professional over? Ons inpak-team staat voor u klaar!
Wanneer u het inpakken van uw spullen graag zelf doet, krijgt u verhuisdozen gratis van ons in bruikleen. Deze kunnen wij ruim voor de verhuizing aan u leveren. Naast de standaard verhuisdozen kunnen wij ook onder andere inpakpapier, garderobeboxen, schilderijdozen en matrashoezen aan u leveren.

Verhuislift in Voorschoten
Gaat u verhuizen van of naar een appartement? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Oomen Logistics beschikt over verschillende verhuisliften. Deze gaan bij ons tot de 8e etage!

Opslag
Kunt u de nieuwe woning nog niet direct betrekken, of gaat u eerst verbouwen? Dan kan tijdelijke opslag van uw inboedel een uitkomst zijn. Oomen Logistics beschikt over diverse opslagfaciliteiten. Deze opslaglocaties zijn uiteraard verwarmd, droog en beveiligd. Wanneer u uw inboedel door ons wilt laten opslaan, dan kunnen wij in inboedel voor uw deur in containers inladen.

Gratis offerte
Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 071-8892006