Verhuisbedrijf Warmond

Verhuisbedrijf Warmond

Het werkgebied van Oomen Logistics bestaat voornamelijk uit de regio Haarlem-Den Haag. Warmond valt hier binnen, dat betekent dat wij u goed en snel van dienst kunnen zijn middels onze afdeling verhuisbedrijf Warmond en op korte termijn afspraken kunnen maken. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf, en ons werkgebied groeit met ons mee.

Verhuisbedrijf in Warmond

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Warmond? Gaat u verhuizen van, naar of binnen Warmond? Of zoekt u een verhuisbedrijf met eigen verhuislift, zodat u gelijk al uw spullen op de goede verdieping in uw nieuwe woning kunt neerzetten? Verhuisbedrijf Oomen Logistics werkt ook in de omgeving Warmond, wij kunnen u dus bij alle bovengenoemde klussen van dienst zijn.

Demontage en montage

Vaak moeten grote meubelen gedemonteerd worden bij vertrek, en bij aankomst moeten die weer in elkaar worden gezet. Dat kunnen onze ervaren verhuizers voor u doen. Tijdens het bespreken van een offerte op maat kunnen we met u alle mogelijkheden bespreken.

In- en uitpakken

Het in- en uitpakken van uw spullen is voor ons ook geen probleem. Verhuisbedrijf Warmond van Oomen Logistics heeft een inpak-team dat u kunt inschakelen. Ook dit kunt u aangeven bij uw offerte-aanvraag.

Opslag

Gaat u (tijdelijk) kleiner wonen? Is uw nieuwe huis nog niet af?  Geen probleem! Wij kunnen uw inboedel voor korte of lange tijd opslaan tegen een scherpe prijs. Uiteraard wordt alles opgeslagen in een schone, droge en beveiligde ruimte, in de regio Katwijk.

Verhuislift

Oomen Logistics is in het bezit van een verhuislift. Hiermee brengen wij al uw spullen tot 300 kilo tot op wel 26 meter hoogte. Afhankelijk van het gebouw zullen wij al uw spullen kunnen verhuizen van of naar de achtste of negende verdieping.

Gaat u zelf verhuizen, maar heeft u wel een verhuislift nodig? Onze lift met bediening is te huur voor €75,- per uur inclusief BTW. De voorrijkosten naar Warmond bedragen slechts €35,-.

Voor meer informatie, details over de Big Easy Pro lift en al uw vragen kunt u terecht op deze website: verhuislift.pro

Gratis offerte van verhuisbedrijf Warmond

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

verhuisbedrijf warmond