Erkend Verhuisbedrijf Zandvoort

Erkend Verhuisbedrijf Zandvoort

Erkende Verhuizer in Zandvoort
Gaat u verhuizen van, naar of binnen Zandvoort? Oomen Logistics heeft vestigingen in Sassenheim en Katwijk, en is dus goed bekend in Zandvoort. Ons Verhuisbedrijf werkt enkel met ervaren en gediplomeerde verhuizers. Naast een goed team van van doorgewinterde verhuizers, beschikken wij over een modern wagenpark van verhuiswagens. Ons wagenpark is zelfs zo modern dat 80% van onze wagens voldoet aan de Euro 6 norm. Daarmee hebben wij met afstand het schoonste wagenpark uit de regio Zandvoort!

Aangesloten bij Erkende Verhuizers
Enkel bedrijven welke aan de meest strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich aansluiten bij de Organisatie van Erkende Verhuizers. Verhuisbedrijf Oomen Logistics is één van de verhuizers uit de regio welke zich ‘Erkende Verhuizer’ mag noemen. Erkende Verhuisbedrijven geven een hoop extra garanties ten opzichte van andere verhuisbedrijven. Zo is uw inboedel standaard verzekerd tot €100.000 (hogere dekkingsgraad is ook mogelijk), geven wij garantie op uw verhuizing, en zijn we aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Demontage en montage
Vaak moeten meubels gedemonteerd worden in de oude woning, en in de nieuwe woning weer in elkaar gezet worden. Wanneer u tijdens de verhuizing compleet ‘ontzorgd’ wilt worden, kunt u het demonteren en monteren van uw meubels overlaten aan onze verhuizers. Zo heeft u op de verhuisdag uw handen vrij!

Inpakken en uitpakken
Heeft u geen tijd om alles in te pakken? Ook het inpakken van de verhuisdozen kunt u overlaten aan onze verhuizers. Indien gewenst kunt u ook het uitpakken van de verhuisdozen aan ons overlaten. Voor andere werkzaamheden, zoals het ophangen van uw TV, lampen en schilderijen kunt u ook bij onze verhuizers terecht.

Opslagruimte
Wilt u tijdelijk uw meubels opslaan, of gaat u de nieuwe woning verbouwen? Dan kunt u ook voor opslag bij Oomen Logistics terecht. U kunt uw meubilair voor lange of korte tijd opslaan in de schone, droge, verwarmde én beveiligde opslagruimte. Ons Verhuisbedrijf heeft de mogelijkheid uw inboedel bij u aan huis direct in containers te laden. Naast het feit dat dit werk efficiënt en voordelig is, houden we de kans op eventuele schades zeer minimaal.

Verhuislift
Gaat u verhuizen van of naar een hoge etage? Past het meubilair niet in de lift of door het trappenhuis? Dan is het verstandig om onze verhuislift te gebruiken. Deze kan vanaf de straat voor of achter uw woning uw meubels naar binnen tillen. Dit kan met onze lift, de Big Easy Pro, naar de achtste of negende etage, en deze kan wel driehonderd kilo tillen! Zo kan dus een piano of zware kast gemakkelijk en veilig overkomen naar uw nieuwe woning.

Verhuisofferte
Bent u geïnteresseerd in de diensten van Verhuisbedrijf Oomen Logistics? Neem dan contact op voor een vrijblijvende en gratis offerte op maat. Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie te maken van de mogelijkheden.