Verhuisbedrijf Hazerswoude | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Hazerswoude

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Hazerswoude

Gaat u verhuizen in Hazerswoude? Oomen Verhuizers is uw Erkend verhuisbedrijf in Hazerswoude. Of u nu gaat verhuizen naar Hazerswoude-Dorp of Hazerswoude-Rijndijk: bij ons verhuisbedrijf zit u altijd goed. Oomen Verhuizers voert dagelijks vele verhuizingen uit in de regio van Hazerswoude. Omdat ons verhuisbedrijf uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit combineert met een aantrekkelijke prijs, zijn wij al jaren het snelst-groeiende verhuisbedrijf uit de regio. Onlangs hebben wij zelfs een Gazelle Award ontvangen van het Financieel Dagblad!

Erkend Verhuisbedrijf

Vrijblijvende offerte voor uw verhuizing aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Hazerswoude

Als u ons verhuisbedrijf inschakelt voor uw verhuizing in Hazerswoude-Dorp of Hazerswoude-Rijndijk, bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing. Ons verhuisbedrijf Hazerswoude beschikt over de nieuwste verhuiswagens van Nederland, en werkt met zeer ervaren verhuizers. U kunt voor alle soorten verhuizingen in Hazerswoude bij ons terecht. Zo kunt u alleen uw piano door ons laten verhuizen in Hazerswoude, maar ook voor kantoorpanden met honderden werkplekken kunt u bij ons terecht. En uiteraard elke verhuizing daar tussenin, met of zonder tussentijdse opslag. Omdat wij een gecertificeerd en Erkend Verhuisbedrijf in Hazerswoude zijn, is elke verhuizing standaard verzekerd tot €100.000. Indien nodig kunnen wij deze dekking ook voor u ophogen.

Bedrijfsverhuizing in Hazerswoude

Een zakelijke verhuizing in Hazerswoude moet natuurlijk soepel en snel verlopen. Uw dagelijkse werkzaamheden mogen geen last hebben van de verhuizing. Om dit te kunnen waarborgen, stellen wij samen met u een projectplan op. Hierdoor kunnen uw dagelijkse werkzaamheden zoveel als mogelijk is doorlopen en wordt de bedrijfsverhuizing ook zo snel mogelijk uitgevoerd. Bij Oomen Verhuizers krijgt u ook altijd een accountmanager toegewezen gekregen. Deze persoon blijft de gehele verhuizing uw aanspreekpunt.

Verhuisbedrijf met opslag in Hazerswoude

Heeft u opslag nodig tijdens uw verhuizing in Hazerswoude? Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in tussenopslag. Wij beschikken hiervoor over het beste materieel uit de regio. Voor verhuizingen met opslag beschikken wij over diverse speciale containerwagens, zodat wij de opslagcontainer direct bij u voor de deur kunnen inladen. Hierdoor is het niet nodig om uw inboedel na de verhuizing over te laden in een opslagbox. Dit scheelt een hoop in de kosten, omdat het verhuisproces vele malen efficiënter verloopt. Daarnaast is kans op schade veel lager, omdat we uw spullen slechts één keer in onze handen hebben. Voor de opslag van uw spullen maakt ons verhuisbedrijf Hazerswoude gebruik van state-of-the-art verhuiscontainers. Deze verhuiscontainers zijn goed afsluitbaar en geconditioneerd. Het grote voordeel van onze opslagcontainers, is dat al uw grote meubelstukken in de containers passen. Veel andere verhuisbedrijven in de regio maken gebruik van ouderwetse houten opslagkisten, en hierdoor moeten grote stukken vaak los worden opgeslagen. Hierdoor is de kans op schade groter.

Bij gebruik van opslag tijdens uw verhuizing in Hazerswoude wordt de container altijd in uw bijzijn verzegeld. Hierdoor weet u 100% zeker dat er niemand bij uw opgeslagen spullen kan komen.

Erkend Verhuisbedrijf Hazerswoude

Als u ervoor kiest om in Hazerswoude te verhuizen met Oomen Verhuizers, dan kiest u voor zekerheid. Oomen Verhuizers is erkend door de Organisatie van Erkende Verhuizers. Alleen bedrijven die aan de lijst met strenge eisen voldoen, komen in aanmerking voor een erkenning. Deze erkenning geeft u als klant extra zekerheden. Zo is uw inboedel via ons standaard verzekerd, zijn onze medewerkers goed opgeleid, en kunt u zich wenden tot een geschillencommissie. Tevens heeft u de garantie dat uw verhuizing altijd wordt uitgevoerd op de afgesproken datum, zelfs in geval van calamiteiten.

Gratis offerte

Gaat u verhuizen in Hazerswoude? Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte op voor uw verhuizing. Hiervoor komt onze verhuisadviseur gratis en vrijblijvend bij u langs. Vraag snel uw offerte aan via onze website, of bel ons op 071-8892006 voor het inplannen van een gratis offertegesprek.

Veelgestelde vragen

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

De meeste verhuizingen (binnen dezelfde regio) kunnen in één dag worden uitgevoerd.

Ja, uw inboedel is standaard verzekerd tot €100.000. Op verzoek is een hogere dekking ook mogelijk.