Verhuisbedrijf Leidschendam | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Leidschendam

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend verhuisbedrijf Leidschendam

Gaat u verhuizer naar naar Leidschendam? Dan heeft u een verhuisbedrijf in Leidschendam nodig! Oomen Verhuizers is al jaren als verhuisbedrijf actief in de omgeving van Leidschendam, en biedt u een uitstekende kwaliteit voor een nette prijs. Daarnaast is ons verhuisbedrijf gecertificeerd door Erkende Verhuizers, een fijn gevoel bij uw verhuizing! Neem dan contact op of lees hieronder verder!

Erkend Verhuisbedrijf

Vrijblijvende offerte voor uw verhuizing in Leidschendam aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Leidschendam

Er is geen verhuisbedrijf in de regio Leidschendam dat zo veelzijdig is als ons Oomen Verhuizers. Zo kunt u voor de meest complexe en kritische verhuizingen bij ons verhuisbedrijf terecht, maar u bent ook voor een zeer voordelige doe-het-zelf-verhuizing bij ons welkom. Daarnaast kunt u ook nog eens bij ons terecht voor tijdelijke opslag van uw inboedel en voor het huren van een verhuislift. Een greep uit het dienstenpakket van onze verhuisservice:

  • Zeer goedkoop zelf verhuizen met behulp van een verhuiscontainer;
  • Voordelig maar toch professioneel verhuizen op uurbasis waarbij u zelf kunt meehelpen;
  • Compleet verzorgd en verzekerd verhuizen.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf voor uw bedrijfsverhuizing of projectverhuizing in Leidschendam? Ook dan helpen wij u graag verder!

Erkende Verhuizers in Leidschendam

Oomen Verhuizers werkt met zeer ervaren verhuismedewerkers. Alle verhuizers volgen via ons verhuisbedrijf een opleiding tot inboedelverhuizer bij het Verhuiscollege van Erkende Verhuizers. De verhuizers van onze verhuisservice zijn niet alleen in het bezit van een verhuisdiploma, maar zij hebben ook vele jaren ervaring net verhuizen. Naast het verzorgen van uw verhuizing, kan ons verhuisbedrijf in Katwijk en Valkenburg u onder andere ondersteunen met:

  • Demontage en montage van meubels
  • Inpakken en uitpakken van de verhuisdozen
  • Afhalen en/of ophangen van uw lampen en gordijnen
  • Verpakken en inkratten van kostbare en kwetsbare zaken, zoals schilderijen en spiegels.

Verhuislift huren in Leidschendam

Wilt u een verhuislift huren in Leidschendam? Bijvoorbeeld wanneer u zelf gaat verhuizen, of wanneer u nieuwe meubels geleverd krijgt? Ook dat kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt bij ons diverse verhuisliften huren in Leidschendam tegen een scherpe prijs. Onze verhuisliften komen tot maximaal de negende verdieping met een gewicht van 400kg. Ideaal voor grote meubels welke niet via de trap of binnenlift naar boven of beneden kunnen.U huurt in Leidschendam al een verhuislift inclusief bediening voor slechts €95 inclusief voorrijkosten en btw. Direct een verhuislift huren in Leidschendam? U kunt direct online boeken via onze website!

Bedrijfsverhuizing in Leidschendam

Ook voor een zakelijke verhuizing in Leidschendam bent u bij ons verhuisbedrijf aan het juiste adres. Wij kunnen uw gehele bedrijfsverhuizing uit handen nemen. Van het inpakken in uw oude gebouw, tot het uitpakken in uw nieuwe gebouw. Ook kunnen wij alle meubels direct weer monteren. Hierdoor kunt u zich blijven focussen op de dagelijkse werkzaamheden en heeft u nauwelijks omkijken naar de verhuizing. Om de communicatie goed te laten verlopen krijgt u ook altijd een vast aanspreekpunt binnen ons verhuisbedrijf in Leidschendam.

Het beste verhuisbedrijf van Leidschendam

Elke dag streven wij er opnieuw naar het beste verhuisbedrijf van de omgeving Leidschendam te zijn. We proberen dit te bewerkstelligen door ons op elk mogelijk punt te onderscheiden in kwaliteit. U kunt hierbij denken aan onder andere: zeer ervaren en gediplomeerde verhuizers die weten hoe met uw inboedel om te gaan, het jongste en modernste wagenpark uit de regio Leidschendam, lage overheadkosten door automatisering en een modern werkproces, een échte klantenservice met verstand van zaken en de modernste opslagruimtes bij ons verhuisbedrijf in de regio Leidschendam.

Gratis offerte

Bent u benieuwd naar de diensten van ons verhuisbedrijf in Leidschendam? Of wilt u graag meer weten over het verhuizen met Oomen Verhuizers? Neem dan eenvoudig contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte van ons verhuisbedrijf in Leidschendam.

Veelgestelde vragen

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

Ja. Wanneer u zelf de verhuisdozen inpakt, krijgt u van ons alle verpakkingsmaterialen in bruikleen.