Verhuisbedrijf Lisse | Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Lisse

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend verhuisbedrijf Lisse

Gaat u verhuizen naar Lisse, en heeft u een Verhuisbedrijf in Lisse of Lisserbroek nodig? Met onze verhuisservice is elke verhuizing zo gepiept! Ons verhuisbedrijf is al jaren actief in Lisse, en verzorgt circa vijf verhuizingen per dag. Ons verhuisbedrijf biedt de hoogste kwaliteit. Niet voor niets zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf van de regio Lisse. Meer weten over verhuizen met onze verhuisservice? Neem contact op of lees hieronder verder?

verhuisbedrijf Lisse

Vrijblijvende offerte voor uw verhuizing in Lisse aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Lisse en Lisserbroek

Er is geen verhuisbedrijf in de regio met een bredere verhuisservice als ons verhuisbedrijf Lisse. Zo kunt u bij ons zeer voordelig zelf verhuizen met een verhuiscontainer, maar wij kunnen ook de grootste high-end verhuizingen in Lisse verzorgen. Uiteraard kunnen we ook elke verhuizing hier tussenin doen. Ons verhuisbedrijf maakt voor elke verhuizing een offerte op maat op. Zo sluit onze verhuisservice perfect aan bij uw wensen.

Een greep uit ons dienstenpakket voor uw verhuizing in Lisse en Lisserbroek:

 • Zelf verhuizen met een verhuiscontainer
 • Goedkoop verhuizen op uurbasis, eventueel door zelf mee te werken
 • Tussentijdse opslag, bijvoorbeeld als uw nieuwbouwwoning nog niet klaar is
 • Verhuisservice op maat, eventueel inclusief inpakken van de verhuisdozen

Daarnaast kunt u ook voor uw bedrijfsverhuizing in Lisse bij ons verhuisbedrijf terecht. Het maakt hierbij niet uit om hoeveel werkplekken het gaat. Geen verhuizing in Lisse is ons te groot.

Het beste verhuisbedrijf van Lisse

Verhuizen doet u niet elke dag. Wij gelukkig wel. Sterker nog, wij verzorgen circa vijf verhuizingen per dag in de omgeving van Lisse. Ons verhuisbedrijf streeft er elke dag opnieuw weer naar het beste verhuisbedrijf voor Lisse te zijn. En gelukkig bevestigt de snelle groei van ons verhuisbedrijf de goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij proberen op elk punt het beste verhuisbedrijf te zijn. Wij onderscheiden ons op onder andere de volgende punten:

 • Wij hebben met afstand het modernste wagenpark van de regio Lisse
 • Ons gehele wagenpark is voorzien van een Euro 6 motor of is 100% elektrisch
 • Wij hebben verhuizers in dienst met vele jaren verhuiservaring
 • Door de modernste systemen zijn onze overheadkosten laag
 • Wij kunnen zeer efficiënt verhuizen door gebruik te maken van intermodaal transport
 • Ons verhuisbedrijf heeft de beste verhuisliften van de omgeving, en werkt hierdoor efficiënt

Garantie op elke verhuizing

Bij elke verhuizing in Lisse is het belangrijk dat uw inboedel veilig en zonder schade aankomt in uw nieuwe woning. En als het kan ook nog eens volgens de planning. Bij ons verhuisbedrijf kunt u ervan op aan dat dit het geval zal zijn. Doordat wij voor elke verhuizing een offerte op maat maken, weten we vooraf precies wat ons staat te wachten, en wordt elke verhuizing goed voorbereid. Daarnaast zetten wij voor elke verhuizing ervaren verhuizers in met het beste materieel.

Verhuizen blijft echter mensenwerk, het hoe voorzichtig onze verhuizers ook te werk gaan; er kan altijd iets gebeuren. Omdat u geen risico wilt lopen, sluit onze verhuisservice voor iedere verhuizing in Lisse een uitstekende verhuisverzekering af. Doordat wij zijn gecertificeerd door de Organisatie van Erkende Verhuizers, wordt voor elke verhuizing het Garantiecertificaat afgesloten. Zo bent u standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000. Wanneer u een hogere dekking wenst is dat geen enkel probleem.

Bedrijfsverhuizing in Lisse

Een zakelijke verhuizing in Lisse moet snel en soepel verlopen. De verhuizing moet uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk tot last zijn. Om dit te kunnen waarborgen, stellen wij een projectplan op. In dit plan worden ook uw wensen meegenomen. Op deze manier heeft u zelf nauwelijks omkijken naar de verhuizing en kunnen wij alles voor u regelen. Ook krijgt u bij ons altijd een accountmanager toegewezen. Deze persoon blijft gedurende de hele bedrijfsverhuizing in Lisse uw vaste aanspreekpunt.

Verhuislift huren in Lisse en Lisserbroek

Wilt u een verhuislift huren in Lisse of Lisserbroek? Ook dan kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. Een verhuislift biedt uitkomst wanneer u zelf gaat verhuizen vanuit of naar een appartement. Maar een verhuislift huren in Lisse is ook ideaal wanneer u nieuwe meubels krijgt, en deze niet in de lift passen. Onze verhuisliftservice beschikt over de meest uitgebreide en grootste verhuisliften van de regio Lisse. Zo komen onze verhuisliften tot de negende etage, met een maximaal gewicht van 400kg. U kunt al een verhuislift huren in Lisse voor slechts €85 inclusief btw.

Via onze website kunt u direct online boeken en de beschikbaarheid controleren.

Veelgestelde vragen

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor geldt wel een toeslag. Dit omdat onze medewerkers volgens de CAO recht hebben op een hoger salaris in het weekend.

Ja, uw inboedel is standaard verzekerd tot €100.000. Op verzoek is een hogere dekking ook mogelijk.