Verhuisbedrijf Oegstgeest | Verhuizen met Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Oegstgeest

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf in Oegstgeest

Verhuist u binnenkort en zoekt u naar een verhuisbedrijf uit Oegstgeest? Oomen Verhuizers is dan uw aangewezen verhuizer. Als Erkend Verhuisbedrijf verhuizen wij bijna dagelijks in Oegstgeest. Onze verhuisservice verzorgt elk denkbare verhuizing: van het eenvoudig verhuizen van alleen de zware meubels, tot meerdaagse all-in verhuizingen inclusief inpakken, demontage en montage, en een bezemschone oplevering van uw oude woning. Meer weten over ons verhuisbedrijf in Oegstgeest? Lees hieronder verder, of neem direct contact op! 

Vrijblijvende offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen naar Oegstgeest

Voor elke verhuizing in de regio Oegstgeest kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt dan denken aan een uitgebreide verhuisservice:

Ervaren Verhuizers in Oegstgeest

Oomen Verhuizers werkt met zeer ervaren verhuismedewerkers. Ons verhuisbedrijf uit Oegstgeest verplicht alle verhuizers om een opleiding tot inboedelverhuizer te volgen bij het Verhuiscollege van Erkende Verhuizers. Onze ervaren verhuizers zijn niet alleen in het bezit van een verhuisdiploma, maar zij hebben ook vele jaren praktische ervaring met verhuizen. Naast het verzorgen van uw verhuizing, ondersteunt onze verhuisservice u ook met:

  • Demontage en montage van meubilair
  • Inpakken en uitpakken van de verhuisdozen
  • Afhalen van uw gordijnen en lampen
  • Voor het verhuizen van delicate meubels, kostbare schilderijen en grote spiegels maken wij op maat gemaakte houten kratten

Bedrijfsverhuizing in Oegstgeest

Ook voor een zakelijke verhuizing kunt u Oomen Verhuizers inschakelen. Wij kunnen uw gehele bedrijfsverhuizing in Oegstgeest uitvoeren. Hierdoor kunt u zich blijven focussen op de dagelijkse werkzaamheden en wordt de verhuizing voor u geregeld. Om ervoor te zorgen dat de verhuizing snel en soepel verloopt, stellen wij vooraf een projectplan op. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een accountmanager als aanspreekpunt toegewezen. U kunt bij deze persoon altijd terecht met vragen.

Alles wordt geregeld bij Oomen Verhuizers

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers kan in principe alles voor uw verhuizing in Oegstgeest regelen. Wanneer u geen tijd hebt of niet in de gelegenheid bent om te verhuizen of in te pakken, kunt u kiezen om alle werkzaamheden uit te besteden aan onze verhuizers. Dan pakken wij alle verhuisdozen voor u in, halen wij waar nodig uw televisie of lampen af, en zorgen wij ervoor dat deze in uw nieuwe woning op de juiste plek worden gemonteerd en aangesloten.  Wilt u de verhuisdozen zelf inpakken? Ons verhuisbedrijf voorziet u van:

Als alles op zijn plaats staat en uitgepakt is, komt onze verhuisservice het verpakkingsmateriaal weer ophalen. Naast de ‘ontzorging’ van het verhuizen zelf, assisteert ons verhuisbedrijf in Oegstgeest u desgewenst ook bij:

  • Het verzorgen van een gemeentelijke parkeerontheffing en straatafzettingen ten behoeve van de verhuiswagens;
  • Het afvoeren van oude huisraad;
  • Tijdelijke opslag van uw inboedel als u een periode tussen uw verhuizingen moet overbruggen.

Ook voor verhuisliften in Oegstgeest

Gaat u zelf verhuizen, en heeft u een verhuislift nodig in Oegstgeest? Ook dan kan ons verhuisbedrijf u van dienst zijn! Met het gebruik van een verhuislift inclusief bediening gaat uw verhuizing een stuk eenvoudiger. Wij hebben verhuisliften in diverse soorten en maten. Onze liften gaat tot wel 29 meter hoog, dit is ongeveer de negende etage. En het laadvermogen is maximaal 400kg, genoeg voor al uw zware objecten dus. Via onze website kunt u direct een verhuislift boeken. Natuurlijk is het handig om voor het boeken onze tips te lezen.

Meer weten? Neem direct contact op met ons verhuisbedrijf in Oegstgeest!

Veelgestelde vragen

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

Voordat wij een offerte opmaken, dienen wij te weten wat er precies verhuisd moet worden. Wij kunnen bij u langskomen voor een opname, of wij kunnen een opname maken middels een videogesprek.

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor geldt wel een toeslag. Dit omdat onze medewerkers volgens de CAO recht hebben op een hoger salaris in het weekend.