Verhuisbedrijf Sassenheim | Verhuizen met Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Sassenheim

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Sassenheim

Gaat u verhuizen in Sassenheim, en heeft u een verhuisbedrijf uit de regio nodig? Dan wilt u natuurlijk dat uw verhuizing zorgvuldig, soepel en schadevrij verloopt. Oomen Verhuizers kan het verhuizen van, naar of in Sassenheim als geen ander verzorgen. Van budget tot high-end, voor elk type verhuizing bent u bij ons aan het goede adres. En dat tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Meer weten over onze verhuisservice en de diensten van ons verhuisbedrijf in Sassenheim? Neem vrijblijvend contact op, of lees hieronder verder!

Vrijblijvende offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen naar Sassenheim

U kunt bij het verhuizen onder andere voor de volgende soorten verhuizingen in Sassenheim bij ons verhuisbedrijf terecht:

Verhuiswagen in Sassenheim

Het modernste verhuisbedrijf

Doordat ons verhuisbedrijf in Sassenheim gebruik maakt van de innovatieve technologieën, zijn wij in staat om uw verhuizing zeer efficiënt uit te voeren. U profiteert hiervan doordat wij u de hoogste kwaliteit kunnen bieden, zonder daarvoor ook de hoogste kosten te rekenen. Enkele voorbeelden van deze verhuisservice bij het verhuizen zijn:

 • Volledig geautomatiseerde processen op ons kantoor
 • De modernste verhuiswagens uit de regio, met hierdoor een zeer laag brandstofverbruik
 • De snelste en automatische verhuisliften
 • Verhuiswagens met wisselsystemen om snel containers en laadbakken te kunnen wisselen
 • Al onze verhuiswagens zijn voorzien van track&trace, gekoppeld aan ons planningssysteem
 • Een scala aan nette en nieuwe verhuiscontainers
 • Beschikking over een eigen 65-tons hijskraan

De beste verhuizers van Sassenheim

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers werkt met de meest ervaren verhuizers uit de regio van Sassenheim. Al onze verhuizers zijn goed opgeleid door het verhuiscollege van Erkende Verhuizers en hebben jarenlange ervaring. Zij zijn daardoor als geen ander in staat om uw verhuizing perfect uit te voeren. Onze verhuizers worden daarnaast ondersteunt door het allerbeste materieel.

Naast nette en zeer ervaren verhuizers, beschikt ons verhuisbedrijf over specialisten op de volgende gebieden:

 • Monteurs, voor het demonteren en monteren van uw grote meubels
 • Verpakkers, voor het verpakken van uw gehele inboedel
 • Handymans, voor extra diensten zoals het ophangen van lampen
 • Art-handlers, voor het verhuizen van uw (kostbare) kunst

Zakelijke verhuizing in Sassenheim

Ook voor een bedrijfsverhuizing in Sassenheim kunt u Oomen Verhuizers inschakelen. Wij begrijpen dat uw dagelijkse werkzaamheden gewoon door moeten gaan tijdens een verhuizing. Om dit te kunnen waarborgen stellen wij een projectplan met u op. Door middel van dit projectplan kunnen wij snel en vlekkeloos de zakelijke verhuizing uitvoeren en zo kan u zich blijven focussen op de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast krijgt u een accountmanager toegewezen om ook de communicatie eenvoudig te laten verlopen.

Pak zelf in of laat u ontzorgen door onze verhuisservice

Wanneer u ervoor kiest om uw inboedel zelf in te pakken, profiteert u van een uitgebreide verhuisservice. Zo levert ons verhuisbedrijf uit Sassenheim vooraf onder andere de volgende materialen:

Als u in uw nieuwe woning klaar bent met uitpakken, komen onze verhuizers de overgebleven materialen weer bij u ophalen.

Wanneer u ertegen opziet om zelf alle dozen in te pakken, kan ons verhuisbedrijf u tijdens het verhuizen een full-service verhuizing aanbieden. Ons inpakteam komt dan één dag voor de verhuizing bij u langs om uw gehele inboedel in te pakken. Op deze manier zit u niet lange tijd tussen de verhuisdozen, en ondervindt u zo min mogelijk hinder van de verhuizing. Een top verhuisservice!

Verhuislift huren Sassenheim

Heeft u een verhuislift nodig in Sassenheim? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Ons verhuisbedrijf beschikt over de de grootste verhuisliften uit de regio van Sassenheim. Onze liften gaat tot wel 29 meter hoog; dit is ongeveer de negende etage. En het laadvermogen is maximaal 400kg: genoeg voor al uw zware objecten dus. Uiteraard kunt u bij het verhuizen ook gebruikmaken van kleinere verhuisliften. Via onze website kunt u direct een verhuislift boeken. Ook kunt u op onze website handige tips lezen voor bij het huren van een verhuislift in Sassenheim.

Meer weten over ons verhuisbedrijf en onze verhuisservice? Neem vrijblijvend contact op!

Veelgestelde vragen

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Ja, uw inboedel is standaard verzekerd tot €100.000. Op verzoek is een hogere dekking ook mogelijk.

De meeste verhuizingen (binnen dezelfde regio) kunnen in één dag worden uitgevoerd.