Verhuisbedrijf Vlaardingen Oomen Verhuizers uw specialist uit de regio
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Oomen Verhuizers Dé Erkende Verhuizer van Voorhout Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Vlaardingen

Verhuisbedrijf nodig voor uw verhuizing naar of binnen Vlaardingen? Er is geen betere verhuizer denkbaar dan de Oomen Verhuizers, dé Erkende verhuizer uit de regio Vlaardingen. Ons verhuisbedrijf voert op grote schaal verhuizingen uit bij u in de regio, dit maakt ons de meest geschikte partner voor uw verhuizing. Wilt u direct weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul direct hieronder het offerteformulier in. Lees gerust verder al u meer wilt weten over de mogelijkheden die ons verhuisbedrijf u te bieden heeft.

Offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen naar Vlaardingen

We bieden u een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om uw verhuizing. Om het voor u overzichtelijk te maken hebben we hieronder een aantal punten voor u op een rijtje gezet: 

 • particulier verhuizen 
 • Zakelijk verhuizen 
 • Verhuizen met Opslag
 • Verhuislift service 
 • Doe-het-zelf-service 
 • Senioren verhuizing 
 • Shop voor het beste materiaal

Dit is een greep uit de mogelijkheden die wij u bieden. Indien gewenst kan ons verhuisbedrijf u ondersteunen met het vergaren van juiste documentatie. 

verhuizen naar Vlaardingen
duurzaam verhuizen Vlaardingen

Duurzaam en innovatief

Ons verhuisbedrijf beschikt over de modernste, extreem veilige en duurzaamste opslaglocatie ter wereld. Nul op de meter en met bijna 500 zonnepanelen volledig zelfvoorzienend. Een modern wagenpark waarmee we uw verhuizing kunnen uitvoeren met minimaal brandstofverbruik. We verhuizen u naar of binnen elke binnenstad of milieuzone in Europa. Met ons elektrische wagenpark bezoeken wij u persoonlijk op zelf opgewekte energie.

Indien u kiest voor verhuisservice met tussentijdse opslag, slaan wij uw spullen op in de opslaglocatie van zusterbedrijf Oomen Opslag. Meer weten of direct uw opslagruimte reserveren? Klik hier.

Alleen de beste verhuizers

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in de regio Vlaardingen werkt allen met de meest ervaren en gecertificeerde verhuizers. Al onze professionals zijn opgeleid door het verhuiscollege Erkende Verhuizers. Wij selecteren op ervaring en persoonlijke kwaliteiten. Mede door ons ervaren en Erkende Verhuisteam bezorgen wij u een zorgeloze en soepele verhuizing.

De verhuizers beschikken niet alleen over vaardigheden met betrekking tot verhuizen, maar kunnen u ook de volgende diensten leveren: 

 • Demontage en montage van meubels
 • Full- service inpakken en uitpakken 
 • Handyman service 
 • High – end verhuizingen en Art-Handling

Zijn er specifieke handelingen nodig voor uw verhuizing? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Uw bedrijf verhuizen in Vlaardingen

Een routineklus voor de verhuizers van Oomen Verhuizers. Samen met u stellen wij vooraf een projectplan op, u weet waar u aan toe bent. De verhuizing zal soepel verlopen zodat uw dagelijkse werkzaamheden hier niet onder zullen leiden. U krijgt een persoonlijke verhuisspecialist als aanspreekpunt, u kunt te allen tijde contact opnemen voor vragen. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail of Whatsapp. Uw bedrijfsverhuizing is in goede handen waneer u kiest voor de verhuisprofessionals van ons verhuisbedrijf.

Maatwerk van Oomen Verhuizers

Verhuizen is maatwerk. U kunt kiezen de volledige verhuizing uit handen te geven aan onze Erkende Verhuizers. Indien u liever zelf een deel van de verhuizing  naar Vlaardingen uit wilt voeren is dit uiteraard geen enkel probleem. Ons Verhuisbedrijf neemt alleen datgene uithanden wat u wenst uit te besteden. 

Kiest u ervoor zelf uw inboedel in te pakken waarna wij deze voor u verhuizen? Dan voorzien wij u van de volgende materialen:

 • Professionele verhuisdozen in verschillende maten.
 • Inpakpapier voor uw breekbare voorwerpen.
 • Extra grote dozen voor uw lampen, tv en andere grote voorwerpen.
 • Hygienische matras en meubelhoezen.

Na het uitpakken van uw spullen komen wij de dozen en overgebleven materialen weer bij u ophalen. Hiervoor maken wij samen met u een afspraak.

Uw hele inboedel inpakken is een flinke klus, maak hiervoor gebruik van onze full-service-verhuizing. Wij pakken uw spullen zorgvuldig voor u in. Een volledig op maat gemaakte verhuisservice in Vlaardingen en omstreken!

verhuisspecialist vlaardingen

Verhuislift of aanhangwagen huren

Een verhuislift of aanhangwagen huren? Zelfs hiervoor bent u bij ons Verhuisbedrijf aan het juiste adres. We beschikken over verschillende maken verhuisliften en kunnen u van dienst zijn met een aanhangwagen, verhuisbus of containeraanhanger. 

De verhuisliften van Oomen Verhuizers reiken tot de negende etage met een maximaal te liften gewicht van 400kg. De liften zijn erg snel op te bouwen en huurt al een lift voor €95,- inclusief bediening en voorrijkosten. 

Verhuistips

Goed voorbereid verhuizen? Klik hieronder op de button voor onze verhuistips.