Verhuisbedrijf Voorburg | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Voorburg

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend verhuisbedrijf Voorburg

Heeft u plannen om te verhuizen naar Voorburg? Dan heeft u een verhuisbedrijf in Voorburg nodig! Oomen Verhuizers is al jaren als verhuisbedrijf actief in de omgeving van Voorburg, en biedt u een uitstekende kwaliteit voor een nette prijs. Daarnaast is ons verhuisbedrijf gecertificeerd door Erkende Verhuizers, een fijn gevoel bij uw verhuizing! Meer weten over onze verhuisservice in Voorburg? Neem dan contact op of lees hieronder verder!

Erkend Verhuisbedrijf

Vrijblijvende offerte voor uw verhuizing in Voorburg aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Voorburg

Er is geen verhuisbedrijf in de regio Voorburg dat zo veelzijdig is als ons Oomen Verhuizers. Zo kunt u voor de meest complexe en kritische verhuizingen bij ons verhuisbedrijf terecht, maar u bent ook voor een zeer voordelige doe-het-zelf-verhuizing bij ons welkom. Daarnaast kunt u ook nog eens bij ons terecht voor tijdelijke opslag van uw inboedel en voor het huren van een verhuislift. Een greep uit het dienstenpakket van onze verhuisservice:

  • Zeer goedkoop zelf verhuizen met behulp van een verhuiscontainer;
  • Voordelig maar toch professioneel verhuizen op uurbasis waarbij u zelf kunt meehelpen;
  • Compleet verzorgd en verzekerd verhuizen.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf voor uw bedrijfsverhuizing of projectverhuizing in Voorburg? Ook dan helpen wij u graag verder!

Het beste verhuisbedrijf van Voorburg

Elke dag streven wij er opnieuw naar het beste verhuisbedrijf van de omgeving Voorburg te zijn. We proberen dit te bewerkstelligen door ons op elk mogelijk punt te onderscheiden in kwaliteit. U kunt hierbij denken aan onder andere: zeer ervaren en gediplomeerde verhuizers die weten hoe met uw inboedel om te gaan, het jongste en modernste wagenpark uit de regio Voorburg, lage overheadkosten door automatisering en een modern werkproces, een échte klantenservice met verstand van zaken en de modernste opslagruimtes bij ons verhuisbedrijf in de regio Voorburg.

Garantie op elke verhuizing

Bij elke verhuizing in de regio Voorburg is één van de belangrijkste dingen dat alles schadevrij overkomt. En als het even kan natuurlijk ook nog op een soepele manier. Bij ons verhuisbedrijf hoeft u zich hier in ieder geval geen zorgen over te maken. Wij werken met de meest ervaren verhuizers, en dankzij uitgebreid en splinternieuw materieel is elke verhuizing voor ons verhuisbedrijf een fluitje van een cent. Natuurlijk blijft elke verhuizing mensenwerk, en kan er altijd iets gebeuren. Om ervoor te zorgen dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken, sluit ons verhuisbedrijf voor elke verhuizing een zeer uitgebreide verhuisverzekering af. Bij elke verhuizing die ons verhuisbedrijf uitvoert, zit namelijk standaard het Garantiecertificaat van Erkende Verhuizers. Dit certificaat geeft u de volgende drie garanties: Uw verhuizing gaat altijd door, wat er ook gebeurt, uw inboedel is standaard verzekerd tot €100.000 op basis van nieuwwaarde (een hogere dekking is mogelijk) en aanbetalingsgarantie

Bedrijfsverhuizing in Voorburg

Ook voor een zakelijke verhuizing in Voorburg bent u bij ons verhuisbedrijf aan het juiste adres. Wij kunnen uw gehele bedrijfsverhuizing uit handen nemen. Van het inpakken in uw oude gebouw, tot het uitpakken in uw nieuwe gebouw. Ook kunnen wij alle meubels direct weer monteren. Hierdoor kunt u zich blijven focussen op de dagelijkse werkzaamheden en heeft u nauwelijks omkijken naar de verhuizing. Om de communicatie goed te laten verlopen krijgt u ook altijd een vast aanspreekpunt binnen ons verhuisbedrijf in Voorburg.

Verhuislift huren in Voorburg

Wilt u een verhuislift huren in Voorburg? Bijvoorbeeld wanneer u zelf gaat verhuizen, of wanneer u nieuwe meubels geleverd krijgt? Ook dat kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt bij ons diverse verhuisliften huren in Voorburg tegen een scherpe prijs. Onze verhuisliften komen tot maximaal de negende verdieping met een gewicht van 400kg. Ideaal voor grote meubels welke niet via de trap of binnenlift naar boven of beneden kunnen.U huurt in Voorburg al een verhuislift inclusief bediening voor slechts €95 inclusief voorrijkosten en btw. Direct een verhuislift huren in Voorburg? U kunt direct online boeken via onze website!

Gratis offerte

Bent u geïnteresseerd in de diensten van ons verhuisbedrijf in Voorburg? Of wilt u graag meer weten over het verhuizen met Oomen Verhuizers? Neem dan eenvoudig contact met ons op of vul direct bovenstaand offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte van ons verhuisbedrijf in Voorburg.

Veelgestelde vragen

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor geldt wel een toeslag. Dit omdat onze medewerkers volgens de CAO recht hebben op een hoger salaris in het weekend.

Ja, dit is geen enkel probleem. Wij kunnen uw inboedel voor uw deur in een container laden en efficiënt opslaan.