fbpx
  • Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Oomen Verhuizers Verhuiswebshop

Op de verhuiswebshop van Oomen Verhuizers vindt u alles wat u nodig heeft als u zelf wilt gaan verhuizen. In onze zeer uitgebreide shop vindt u een compleet overzicht van onze beschikbare materialen. Denk hierbij aan verhuisdozen, verpakkingsmateriaal, diverse hoezen en natuurlijk ook overige materialen. Bekijk direct onze producten, of lees hieronder verder!

Over de Oomen Verhuizers Webshop

Al jaren levert Oomen Verhuizers professionele verhuismaterialen. Als Erkende Verhuizer weet men ons dan ook vaak te vinden wanneer men zelf gaat verhuizen, maar kwalitatief materiaal wil gebruiken. Omdat deze vraag almaar toenam, hebben wij u de optie dan ook gegeven om al dit verhuismateriaal via onze state of the art verhuisshop te bestellen!

De verhuisshop van Oomen Verhuizers biedt een aantal unieke voordelen:

  • Professionele kwaliteit: al ons verhuismateriaal, waaronder onze verhuisdozen, is vele malen sterker dan ‘normale’ dozen van de bouwmarkt.
  • Prijs-kwaliteitverhouding: Nergens vindt u dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs.
  • Snelle levering: Bestelt u voor 16.30, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden!
  • Gratis verzending: Bij bestellingen vanaf €75,- hoeft u geen verzendkosten te betalen.
  • Niet goed, geld terug: We kunnen het ons niet voorstellen, maar als de materialen toch niet geheel aan uw verwachtingen voldoen, heeft u 30 dagen om deze te retourneren.

Verhuisdozen

Gaat u verhuizen? Dan ontkomt u niet aan het kopen van verhuisdozen. Wanneer u een verhuisdoos wilt kopen, is het belangrijk dat deze voldoende bescherming biedt. Alle professionele verhuisdozen van Oomen Verhuizers voldoen hieraan. Denk hierbij  aan een draagkracht van ruim 100 kg en een stapelwaarde van ruim 600 kg, verstevigde handvatten en 100% gerecycled karton.

Verpakkingsmateriaal

Ook voor verpakkingsmateriaal kunt u terecht bij de Oomen Verhuizers verhuis webshop. Natuurlijk komt er bij een verhuizing meer kijken dan alleen wat dozen. Om ervoor te zorgen dat uw inboedel volledig vrij van schade blijft, raden wij u dan ook aan om voor extra materialen te kiezen, zoals verhuisdekens en opslagdekens, noppenfolie of bubbeltjesplastic, inpakpapier, opvulchips en stretchfolie.

Hoezen

Vooral voor de wat grotere meubels is het belangrijk dat deze voldoende beschermt zijn, daar deze niet in een verhuisdoos passen. Ook hier heeft Oomen Verhuizers een oplossing voor. Denk hierbij onder andere aan een plastic bankhoes, een plastic stoelhoes of een plastic matrashoes.

Overige materialen

Behalve bovengenoemde verhuismaterialen vindt u in de verhuis webshop van Oomen Verhuizers ook nog diverse andere materialen. Denk hierbij onder andere aan PVC tape en een tape automaat.

Bent u op zoek naar een bepaald verhuisproduct, maar heeft u deze niet kunnen vinden? Neem contact met ons op en wij helpen u verder!