fbpx
  • Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Opslag en Opslagruimte Haarlem

Wanneer u op zoek bent naar een opslagruimte voor de opslag van uw inboedel in Haarlem, helpen wij u graag. Wij kunnen u op diverse manieren van dienst zijn, namelijk:

  • Wij plaatsen een opslagcontainer voor uw deur, en u laadt deze zelf in. Vervolgens halen wij de container weer op, en plaatsen deze in onze verwarmde en beveiligde opslag.
  • Wij plaatsen de opslagcontainer voor uw deur, en u kunt deze inladen met hulp van onze ervaren verhuizers. Vervolgens plaatsen wij de container in onze opslag.
  • Wij laden de container helemaal voor u in, en u hoeft zelf niets te doen.
Autolaadkraan Volvo containers

Bestel direct opslagruimte of een opslagcontainer in Haarlem via onze webshop.

Opslagbox huren Haarlem

Wie wel eens een opslagruimte heeft gehuurd bij een self-storage in Haarlem, weet hoeveel tijd en moeite het kost om de inboedel over te brengen naar de opslag. Eerst moet u geschikt transport regelen om alles naar de opslag te brengen. De meeste mensen huren dan een busje. Het busje moet gehaald worden, en vervolgens kunt u het eerste deel van uw inboedel in het busje laden. Als u bij de opslagruimte bent aangekomen, moet alles weer uitgeladen worden. Vervolgens kunt u alles op karretjes naar de opslagruimte brengen. Als het busje leeg is, kunt u nog een aantal keer rijden tot alles over is. En ‘s avonds moet het busje weer ingeleverd worden. Al met al bent u al snel de hele dag bezig. En als u uw inboedel weer terug wilt, kunt u weer opnieuw beginnen. Gelukkig is het nu niet meer nodig om uw spullen volgens dit ouderwetse concept op te slaan in een opslagbox.

Opslag in Haarlem anno 2018

Alle moeite welke vroeger nodig was voor het opslaan van uw inboedel is niet langer nodig. Oomen Opslag heeft voor u opslag voor uw inboedel anno 2018. Een busje huren en talloze malen op-en-neer pendelen is niet langer nodig. De mobiele opslag van Oomen Verhuizers komt naar ú toe.

De mobiele opslag werkt heel eenvoudig, en heeft een paar stappen:

  1. Wij bezorgen de opslagcontainer voor uw deur.
  2. U laadt zelf de spullen in op uw eigen tempo
  3. Wij slaan de opslagcontainer op in onze verwarmde en beveiligde opslagruimte

En wanneer u uw inboedel weer terug wilt, komen wij de opslagbox weer bij u voor de deur. Uiteraard kan dit ook op een nieuw adres zijn.

Afmetingen
De afmetingen van de beschikbare opslagruimtes vindt u op de pagina mobiele opslag.

Hulp nodig met verhuizen? Geen probleem!
U kunt de opslagcontainer natuurlijk voordelig zelf inladen, maar wij hebben ook ons eigen verhuisbedrijf in Haarlem. Onze vakkundige verhuisteams kunnen u helpen met het verhuizen en opslaan van uw inboedel.