fbpx
  • Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Opslag en Opslagruimte in Katwijk

Wanneer u op zoek bent naar een opslagruimte voor de opslag van uw inboedel in de buurt van Katwijk, helpen wij u graag. Wij kunnen u op alle manieren helpen. Wij kunnen een opslagcontainer bij u aan huis bezorgen zodat u zelf kunt inladen. Maar u kunt het ook samen met onze verhuizers doen, of alles door ons laten verzorgen. Een opslagruimte in Katwijk nodig? Lees hieronder verder!

Autolaadkraan Volvo containers

Bestel via onze webshop eenvoudig en voordelig een opslagcontainer in Katwijk!

Filmpje opslagcontainer huren

Inboedel opslaan Katwijk

U wilt uw inboedel opslaan in een opslagruimte in de regio Katwijk. Als u wel eens uw inboedel heeft opgeslagen in een ouderwetse self-storage in Katwijk, weet u hoeveel tijd en moeite het kost om uw inboedel hierin op te slaan. Het begint bij het huren van een busje. Nadat u het busje heeft opgehaald, kunt u uw inboedel in het busje laden. Als alles er in staat, kunt u naar de opslagruimte rijden en alles uitladen. Meestal moet alles dan nog met karretjes omhoog gebracht worden. En omdat uw hele inboedel niet in één keer in het busje past, moet u dit proces een aantal keer herhalen. Al met al bent u de hele dag bezig met het overbrengen van uw inboedel. En als u uw inboedel weer terug wilt uit de opslag, kunt u alles wéér opnieuw doen.

Opslag in de regio Katwijk anno 2018

Al die moeite voor het opslaan van uw inboedel is niet langer nodig. Oomen Opslag heeft voor u opslag anno 2018. U hoeft niet meer heen en weer te pendelen tussen uw woning en de opslagruimte, om alles vervolgens met karretjes naar de opslagunit te brengen. Tegenwoordig komt de opslagruimte naar ú toe. Dat is mobiele opslag van Oomen Opslag.

De mobiele opslag werkt heel eenvoudig, en heeft een paar stappen:

  1. Wij bezorgen de opslagcontainer voor uw deur.
  2. U laadt zelf de spullen in op uw eigen tempo
  3. Wij slaan de container op in onze verwarmde en beveiligde opslagruimte

Wanneer u uw inboedel weer terug wilt, brengen wij uw opslagbox weer bij u voor uw deur. Dat kan weer op hetzelfde adres, maar we kunnen de opslagcontainer natuurlijk ook bij een nieuw adres afleveren. Erg handig voor opslag tijdens het verhuizen dus.

Afmetingen
De afmetingen van de beschikbare opslagruimtes vindt u op de pagina mobiele opslag.

Laat u helpen door onze professionele verhuizers
U kunt de opslagcontainer natuurlijk voordelig zelf inladen, maar wij hebben ook ons eigen verhuisbedrijf in Katwijk. Onze professionele en ervaren verhuizers kunnen u overal bij helpen.

Oomen Opslag locatie Katwijk