Oomen Verhuizers logo
Verhuisbedrijf met Opslag

Verhuisbedrijf met Opslag

Bij Oomen Verhuizers begrijpen we problemen die opspelen bij een verhuizing. Daarom helpen wij niet alleen bij jouw zorgeloze verhuizing, maar ook met opslagmogelijkheden.

Verhuisbedrijf met Opslag – Oomen Verhuizers

Verhuizen is een periode waarbij je veel spullen over lijkt te hebben. Wij zien verhuizingen naar andere woningen, kantoorpanden en zelfs internationaal verhuizen. Bij Oomen Verhuizers begrijpen we problemen die opspelen bij een verhuizing. Daarom helpen wij niet alleen bij jouw zorgeloze verhuizing, maar ook met opslagmogelijkheden. Oomen Verhuizers vertelt jou graag met trost over ons bedrijf Oomen opslag. Lees alles over de redenen en mogelijkheden rondom verhuizen met opslag.

 

Opslagbox laden

Waarom kiezen voor een Verhuisbedrijf met opslag?

 

 

Flexibiliteit tijdens de verhuizing

Een van de grootste voordelen van een verhuisbedrijf met opslagmogelijkheden is de flexibiliteit die het biedt. Misschien kunt u nog niet direct in uw nieuwe woning of kantoor terecht, of wilt u bepaalde spullen tijdelijk ergens opslaan tijdens de verhuizing. Met onze opslagfaciliteiten kunt u uw bezittingen veilig opslaan, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van de verhuizing.

Veiligheid van uw eigendommen

Bij Oomen Verhuizers hechten we veel waarde aan de veiligheid van uw eigendommen. Een paar feitjes op een rij over de veiligheid van Oomen Opslag:

 

  • De veiligste self storage van Nederland
  • Zware beveiliging met BORG klasse 3
  • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
  • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
  • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk

 

Opslag tijdens het renoveren van uw woning

Waarom je zou kiezen voor de opslag mogelijkheden bij Oomen opslag:

 

  • Je hoeft niet door lange gangen met je spullen te sjouwen naar je opslagbox
  • De veiligste opslaglocatie van Nederland: alleen toegang met je eigen pincode
  • Al je spullen in één box: geen losse opslag van grote items met kans op schade of verlies
  • Uitsluitend schone en nieuwe opslagboxen
  • Je spullen staan uitstekend verwarmd en geconditioneerd opgeslagen
  • Indien gewenst hulp van Oomen Verhuizers

 

Ruimtegebrek oplossen

Soms hebben mensen simpelweg niet genoeg ruimte in hun nieuwe woning of kantoor om al hun spullen direct mee te nemen. Een opslagruimte kan dan een tijdelijke oplossing bieden totdat u een permanente oplossing heeft gevonden voor uw ruimtegebrek. Dit is vooral handig voor seizoensgebonden items zoals tuinmeubelen, sportuitrusting of archiefmateriaal.

 

Duurzaam je spullen opslaan bij Oomen Opslag

Oomen opslag behoort tot een van de duurzaamste opslag bedrijven van Nederland. Een aantal feiten over duurzaamheid bij Oomen Opslag zijn:

 

  • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
  • Zonnepanelen en eigen energieopslag
  • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
  • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

 

Onze opslagfaciliteiten

 

Diverse maten opslagruimtes

Bij Oomen Verhuizers begrijpen we dat elke verhuizing uniek is en dat de opslagbehoeften kunnen variëren. Daarom bieden wij opslagruimtes in verschillende maten aan. Of u nu een paar dozen of de volledige inboedel van een huis wilt opslaan, wij hebben de juiste opslagruimte voor u. De maten van Oomen Opslag variëren van 10m3 tot 37m3.

 

Toegangsgemak

Wij maken het gemakkelijk voor u om toegang te krijgen tot uw opgeslagen spullen. U kunt op afspraak uw opslagruimte bezoeken, zodat u altijd bij uw bezittingen kunt wanneer dat nodig is. Ons vriendelijke en professionele personeel staat altijd klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

 

Korte en lange termijn opslag

Bij Oomen Verhuizers bieden we zowel korte als lange termijn opslagoplossingen. Of u nu slechts een paar weken opslagruimte nodig heeft tijdens uw verhuizing, of voor een langere periode vanwege een expat-opdracht, wij hebben de juiste oplossing voor u.

 

Verhuizing en opslag in één dienst

Het combineren van verhuizing en opslag in één dienst biedt tal van voordelen. Bij Oomen Verhuizers zorgen we ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, van het inpakken en transporteren van uw bezittingen tot het veilig opslaan ervan. Dit betekent minder stress en zorgen voor u, omdat u alles kunt overlaten aan één betrouwbaar bedrijf.

 

Professionele inpakservice

Onze ervaren verhuizers kunnen uw bezittingen zorgvuldig en efficiënt inpakken, waardoor het risico op schade tijdens het transport en de opslag wordt geminimaliseerd. We gebruiken hoogwaardige verpakkingsmaterialen en technieken om ervoor te zorgen dat alles veilig en intact blijft.

 

Efficiënt transport

Onze moderne verhuiswagens zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om uw spullen veilig en efficiënt te transporteren. Of u nu lokaal verhuist of naar een ander land, wij zorgen ervoor dat uw bezittingen op tijd en in perfecte staat aankomen op hun bestemming.

 

Integrale oplossing

Door gebruik te maken van onze gecombineerde verhuis- en opslagdiensten, bespaart u tijd en moeite. U hoeft niet te zoeken naar aparte opslagfaciliteiten of meerdere bedrijven te coördineren. Wij regelen alles voor u, van begin tot eind.

 

Kies Oomen Verhuizers voor een verhuisbedrijf met opslag!

Bij Oomen Verhuizers streven we ernaar om uw verhuizing zo stressvrij mogelijk te maken. Onze opslagfaciliteiten bieden een veilige en flexibele oplossing voor al uw opslagbehoeften tijdens de verhuizing. Of u nu tijdelijke opslag nodig heeft tijdens een renovatie, ruimtegebrek wilt oplossen, of gewoon extra flexibiliteit wilt, wij staan klaar om u te helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze verhuis- en opslagdiensten en ontdek hoe wij uw verhuizing kunnen vergemakkelijken.

Ik ben Frans, 62 jaar oud en woon in Hilversum. Ik werk al 8 jaar met veel plezier bij Oomen Verhuizers in de rol van Chief Financial Officer (CFO). In deze functie houd ik me bezig met diverse aspecten van personeelszaken, finance, risk en kwaliteit. Daarnaast vind ik het leuk om mijn expertise op het gebied van Verhuizen met jullie te delen in mijn blogs.

Gerelateerde berichten