Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Duitsland

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuizen naar Duitsland met Oomen Verhuizers

Gaat u emigreren naar Duitsland of verhuist u van Duitsland naar Nederland? De Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers staan klaar voor uw verhuizing. Ons team van professionele en Erkende Verhuizers die op grote schaal internationale verhuizingen hebben uitgevoerd zullen uw verhuizing tot in de puntjes verzorgen. Ontspannen verhuizen naar Duitsland met de kennis en ervaring van ons internationale verhuisbedrijf. Ons verhuisbedrijf heeft de expertise in huis om al uw zorgen uit handen te nemen, denk hierbij aan het verzorgen van de juiste documentatie, professioneel verhuismaterieel of het tijdelijk opslaan van uw inboedel. Wilt u zonder zorgen verhuizen naar Duitsland? Vul vrijblijvend het offerteformulier in, wij gaan graag met u in gesprek.

|

Onze verhuisservice

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Uw verhuizing naar Duitsland

Wist u dat verhuizen tot een van de meest stressvolle activiteiten van een mensenleven behoort? Dit hoeft niet zo te zijn wanneer u uw zorgen uit handen laat nemen door onze Erkende Verhuizers. Ons enthousiaste team beschikt over de benodigde kennis en ervaring om uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen. 

Na het invullen van het offerteformulier gaat u persoonlijk in gesprek met onze verhuisspecialist. Samen met de specialist bespreekt u uw wensen en voorziet de specialist u van passend advies. Met Oomen Verhuizers heeft u de mogelijkheid uw verhuizing naar eigen wens samen te stellen. Gaat u zelf inpakken of geeft u dit uit handen? Voor tijdelijke opslag kunt u terecht bij onze moderne en zwaar beveiligde opslag.

Vul vrijblijvend het offerteformulier in of bel 088 321 99 00 en kom direct in contact met onze specialisten.

Verhuiswagen
Verhuisservice op maat

Uw verhuizing naar Duitsland voorbereiden

Als Erkend internationaal Verhuizer weten wij als geen ander wat er komt kijken bij uw verhuizing naar Duitsland. Wij helpen u graag met de voorbereiding van uw verhuizing naar Duitsland. Een goede voorbereiding is het halve werk en zal u helpen ontspannen te verhuizen. Om u een inzicht te geven in de ondersteuning die wij u kunnen bieden, vindt u hieronder een greep uit onze diensten: 

  • Demontage en montage van uw meubilair
  • Eindschoonmaak in uw oude woning
  • Inpakken van al uw huisraad in verhuisdozen
  • Afvoer van overtollige inboedel
  • Het uitpakken van de verhuisdozen in Duitsland 
  • Het extra verpakken van kwetsbare items zoals schilderijen
  • Export verpakken van uw meubels voor extra bescherming tijdens het transport
  • Milieuvriendelijk afvoeren van verpakkingsmateriaal

Download hier de verhuischecklist! 

Opslagmogelijkheden

Wanneer uw nieuwe woning nog wordt verbouwd of als u tijdelijk  verblijft op een andere locatie, kunnen wij uw inboedel veilig opslaan.  Oomen Opslag, het zusterbedrijf van ons verhuisbedrijf beschikt over de modernste en veiligste opslaglocatie ter wereld. Uw spullen staan opgeslagen in een geklimatiseerde en zwaar beveiligde omgeving. Indien u toegang wilt tot uw opslagruimte regelt u dit eenvoudig via uw telefoon, tablet of computer. Meer weten over onze moderne opslagfaciliteit? Klik hier! 

Verhuizen met opslag

Veel gestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.