Verhuisbedrijf in Utrecht | Verhuisservice | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Utrecht

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Zoekt u een verhuisbedrijf in Utrecht? Dan zit u bij Oomen Verhuizers goed. Ons verhuisbedrijf heeft de gehele provincie Utrecht als werkgebied, en is niet voor niets één van de grootste verhuisbedrijven in Utrecht. Ook wanneer u zoekt naar een verhuisbedrijf met opslag in Utrecht, zijn wij u graag van dienst. Wij beschikken over de grootste en modernste opslagfaciliteiten van alle verhuizers in Utrecht. Doordat wij het keurmerk “Erkende Verhuizers” hebben, heeft u bij ons tevens garantie op uw verhuizing. Uw inboedel is bij ons verzekerd tot €100.000.

Verhuizen naar andere gemeente Oomen
Offerte aanvragen
1
2
3

Verhuizen in Utrecht

Wanneer u uw verhuizing in Utrecht door Oomen Verhuizers laat uitvoeren, bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing. Ons verhuisbedrijf werkt met de beste vakmensen en beschikt over het meest moderne materieel van Nederland. Dit, in combinatie met onze ervaren en klantgerichte klantenservice zorgt voor de ultieme verhuiservaring.

U kunt met ons verhuisbedrijf van A naar B verhuizen, maar wij kunnen uw inboedel ook tussentijds opslaan wanneer dit gewenst is. Daarnaast kunt u onze verhuizers ook in heel Utrecht inzetten voor bijkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan het monteren van meubels, inpakken van verhuisdozen en het ophangen van uw lampen.

Ook internationaal verhuizen vanuit of naar Utrecht

Oomen Verhuizers is niet alleen de beste partij voor uw verhuizing binnen Utrecht, maar is u ook graag van dienst bij uw internationale verhuizing. Wij verhuizen zowel vanuit Utrecht naar het buitenland als andersom. Wij verhuizen zowel binnen heel Europa als overzees. Met onze internationale partnerships zijn wij meestal in staat uw verhuizing te combineren met andere vrachten. Dit is efficient en kostenbesparend. Voor verhuizingen overzees kunnen wij ook uw gehele inboedel export-verpakken.

Werkgebied Utrecht

Ons verhuisbedrijf is actief in heel Utrecht. Dat zijn onder andere de volgende plaatsen: