Verhuisbedrijf Dordrecht

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1
2
3

Verhuizen naar Dordrecht

Oomen Verhuizers, het verhuisbedrijf in de buurt van Dordrecht voor uw verhuizing. De erkende verhuizers van Oomen Verhuizers zijn ervaren en zeer bekend in de regio Dordrecht. We werken vakkundig, maken duidelijke afspraken en garanderen u een soepele en zorgeloze verhuizing. De hoogste kwaliteit voor een goede prijs, bij Oomen Verhuizers bent u aan het juiste adres. Ons High- end verhuisbedrijf beschikt over de modernste apparatuur en een zuinig wagenpark. Beste kwaliteit voor een goede prijs? Kies voor Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers en uw verhuizing naar Dordrecht is in goede handen.

|

Onze verhuisservice in Dordrecht

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Het verhuisbedrijf in Den haag biedt tussentijdse opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen met opslag

Naar Dordrecht verhuizen met opslag

Wanneer u gaat verhuizen is de kans groot dat u tussentijds uw inboedel of een deel hiervan (tijdelijk) moet onderbrengen. Oomen Verhuizers beschikt over de modernste en meest veilige opslaglocatie ter wereld. Ons verhuisbedrijf biedt u niet alleen een zorgeloze en soepele verhuizing maar u heeft ook de mogelijkheid uw spullen tussentijds op te slaan en er altijd bij te kunnen als het nodig is. Onze moderne en zwaar beveiligde opslaglocatie is voorzien van een geklimatiseerde omgeving, geen enkel bedrijf ter wereld kan uw inboedel zo efficiënt, veilig en voordelig opslaan als ons verhuisbedrijf.

Kiest u voor tussentijdse opslag bij Oomen Verhuizers? Dan doorlopen wij de volgende stappen.

 1. De volledig geautomatiseerde kraan plaatst uw opslagbox op een van onze vrachtwagens.
 2. De ervaren en Erkende Verhuizers brengen uw opslagbox naar de gewenste locatie, en laden uw inboedel in.
 3. Samen met de verhuizers sluit u de opslagbox af, en kunt u deze verzegelen voor maximale veiligheid.
 4. Wij vervoeren uw opslagbox naar onze veilige opslaglocatie.
 5. U kunt snel en gemakkelijk bij uw spullen waneer deze staan opgeslagen.
 6. Klaar voor de verhuizing? Wij brengen uw opslagbox naar uw nieuwe adres.

Professionele verhuisservice

Bij en verhuizing komt meer kijken dan u denkt, dit ligt altijd lastiger dan simpel spullen heen en weer brengen. Spullen optillen kan iedereen wel zal u denken, niets is minder waar. De ervaren verhuizers van Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers dragen zorg voor een nette, soepele en schadevrije verhuizing. Bij ons verhuisbedrijf werken alleen de meest ervaren en Erkende verhuizers uit de regio Dordrecht. Zij hebben jarenlange ervaring met onder andere de onderstaande punten: 

 • monteren en demonteren van meubelen.
 • Inpakken en uitpakken van uw eigendommen. 
 • Handy-man diensten.
 • Verhuizen van kunst, schilderijen en andere kostbare elementen.

Al onze verhuizers zijn opgeleid verhuiscollege Erkende Verhuizers.

Dankzij de jarenlange ervaring en het behaalde diploma kunnen onze verhuizers u een vlekkeloze verhuizing in of naar Dordrecht garanderen.

Verhuizers

Modern wagenpark

Oomen Verhuizers levert professionele verhuisservice in Dordrecht en omstreken. Zo beschikken wij over het modernste en jongste wagenpark uit de regio Dordrecht. Dit zorgt ervoor dat onze brandstofkosten laag blijven. Met dit moderne wagenpark kunnen wij in elke binnenstad of milieu zone van Europa komen, dit maakt ons ook nog eens het meest duurzame verhuisbedrijf. 

Oomen Verhuizers bezit de nieuwste en modernste verhuismiddelen en liften om uw verhuizing naar Dordrecht zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hieronder aan aantal voorbeelden van onze moderne apparatuur 

 • Volledig geautomatiseerde processen op ons zelfvoorzienend kantoor.
 • Modernste verhuiswagens met extreem laag brandstofverbruik.
 • Snelste en automatische verhuisliften.
 • Nieuwe verhuiswagen met wisselsysteem om uw opslaglocatie flexibel te vervoeren.
 • Al onze wagens zijn voorzien van een track&trace systeem waar staat gekoppeld aan ons planningssysteem. 

Bedrijfsverhuizing in Dordrecht

Oomen verhuizers is het meest complete verhuisbedrijf van Dordrecht en omstreken. Ons Verhuisbedrijf biedt u een breed pakket aan mogelijkheden aan en kan u voor elke prijs op de beste manier van dienst zijn. Voor elk soort verhuizing in of naar Dordrecht bent u bij Oomen Verhuizers aan het goede adres. Kiest u ervoor om alles uithanden te geven? Of houd u liever zelf de touwtjes in handen, alles is mogelijk. Wij nemen uw wensen graag persoonlijk met u door en voorzien u graag van passend advies.

Een aantal van onze diensten voor u op een rijtje. 

Accountmanager

Verhuisservice op maat

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in Dordrecht biedt u een volledig op maat gemaakte verhuizing aan. U bent flexibel in het uitbesteden van werkzaamheden. Kiest u ervoor om zelf uw inboedel in te pakken? Geen probleem ! Wij voorzien u graag van de volgende verhuismaterialen: 

 • De beste en sterkste verhuisdozen in alle maten van verhuisdozen.store 
 • Papier voor uw servies 
 • Extra grote dozen voor bedden, lampen en overige grote voorwerpen.
 • Speciale dozen voor spiegels, tv en schilderijen.
 • Hygienische matras en bankhoezen.

Als alles op zijn plaats staat en uitgepakt is, komt onze verhuisservice het verpakkingsmateriaal weer ophalen. Naast de ontzorging van het verhuizen zelf, assisteert ons verhuisbedrijf in Dordrecht u desgewenst ook bij:

 • Het verzorgen van een gemeentelijke parkeerontheffing en straatafzettingen ten behoeve van de verhuiswagens;
 • Het afvoeren van oude huisraad;
 • Tijdelijke opslag van uw inboedel als u een periode tussen uw verhuizingen moet overbruggen.

Bent u benieuwd wat Oomen Verhuizers voor u kunt betekenen voor uw verhuizing in of naar Dordrecht? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website of bel ons op nummer 088 321 99 00!

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.