Verhuisbedrijf Den Haag

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Contact
2Van/naar
3Extra

Verhuisbedrijf Den Haag

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u een verhuisbedrijf Den Haag nodig? Dan schakelt u de verhuisservice van Oomen Verhuizers in. Ons verhuisbedrijf is sinds jaar en dag actief in regio Den Haag. We zijn dus zeker niet voor niets het snelst-groeiende verhuisbedrijf uit de regio. 

 

Meer weten over verhuizen met Oomen en onze verhuisservice Den Haag? Neem dan direct contact op met ons verhuisbedrijf uit Den Haag, of lees hieronder verder!

|

Onze verhuisservice Den Haag

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Den Haag verhuizing

Geen verhuisbedrijf uit Den Haag biedt zoveel soorten verhuizingen aan als Oomen Verhuizers. Budget of high-end, dichtbij of ver weg, het maakt voor Oomen verhuizers niet uit. Eenvoudig of complex, wij hebben altijd de juiste verhuisservice voor uw verhuizing. 

 

Bij ons kunt u kiezen voor volledige ‘ontzorging’, maar ook voor een voordelige maar makkelijke budget-verhuizing

 

U kunt bij ons verhuisbedrijf den haag terecht voor:

 • Particuliere verhuizingen
 • Projectverhuizingen
 • Zelf verhuizen met een verhuiscontainer
 • Zeer makkelijke ‘mobiele opslag’
 • Budget verhuizen op uurbasis, waarbij u kunt besparen door mee te helpen
 

Bij alle verhuizingen die ons verhuisbedrijf Den Haag uitvoert, wordt het garantiecertificaat van Erkende Verhuizers afgesloten. Hierdoor bent u standaard verzekerd tot minimaal €100.000, én krijgt u de garantie dat de verhuizing altijd doorgaat, wat er ook gebeurt.

Nederlandse kaart met Den Haag
Oomen Verhuizers helpen bij een bedrijfsverhuizing in Den Haag

Bedrijfsverhuizing Den Haag

Een zakelijke verhuizing in Den Haag moet snel en vlekkeloos uitgevoerd worden. Oomen Verhuizers kan dit waarmaken doordat wij vooraf samen met u een projectplan opstellen. Hierdoor kan de verhuizing van het bedrijf sneller en veiliger uitgevoerd worden. 

 

Daarnaast zorgt dit plan ervoor dat u en uw medewerkers zo min mogelijk hinder ondervinden. Ook krijgt u een accountmanager toegewezen gekregen. Zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt.

Ervaren verhuizers

Twee verhuizers van het verhuisbedrijf in Den Haag

Verhuizen doet u niet elke dag. Ons verhuisbedrijf uit Den Haag gelukkig wel. Sterker nog, we doen ongeveer vijf verhuizingen per dag. 

 

Een verhuizing wordt vaak onderschat. Mensen denken dat verhuizen een dagje sjouwen is met wat vrienden, maar dat valt vaak vies tegen. Een verhuizing soepel en efficiënt laten verlopen is vakwerk. Dat vakwerk kunnen wij leveren met onze verhuisservice Den Haag. 

 

Geen verhuizing is voor ons te moeilijk. We hebben namelijk de beste verhuizers en het allerbeste materieel in huis. Ons verhuisbedrijf Den Haag biedt u de beste prijs-kwaliteit verhouding in verhuisservice!

 

Naast het standaard verhuizen kunnen onze verhuizers u helpen bij het volgende:

 • Inpakken van uw inboedel en glaswerk
 • Demontage en montage van meubilair
 • Verlichting en kunst monteren
 • Kunst verpakken en vervoeren
 • Piano verhuizen in Den Haag
 • Speciaal transport

Kosten van of naar Den Haag verhuizen

Als u verhuisplannen heeft dan wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn. Als u verhuist van of naar Den Haag dan kunt u rekenen op de service van Oomen Verhuizers Den Haag. 

 

Het tarief voor de verhuizing is afhankelijk van de afstand. Als u binnen Den Haag verhuist bent u vanzelfsprekend goedkoper uit. Verhuist u buiten Den Haag? Denk dan ook eens aan Oomen Verhuizers als verhuisbedrijf Leidenverhuisbedrijf Haarlem of verhuisbedrijf Katwijk. Natuurlijk stellen we dan een zo efficiënt mogelijk plan voor u op. 

 

Daarnaast is het van belang hoeveel spullen er verhuisd moeten worden. Bij een aanvraag voor een offerte volgt goed overleg. We bespreken uitvoerig wat er mee moet, zodat de verhuizers Den Haag niet voor verrassingen komen te staan. 

 

Verhuist u van of naar een etagewoning dan wordt er indien mogelijk een verhuislift gebruikt. Zo kunnen al uw spullen veilig worden ingeladen. Op de plaats van bestemming worden ze dan in vlot tempo worden uitgeladen. Tijdens de verhuizing zijn uw spullen verzekerd tegen schade.


Uw inboedel tijdelijk opslaan? Ook dat is mogelijk je kunt bij Oomen opslagruimte huren Den Haag.Kies voor Oomen Verhuizers Den Haag

Waarom kiest u voor Oomen Verhuizers Den Haag? 

 

Natuurlijk omdat u zuinig bent op uw spullen. Tijdens een verhuizing wordt hier zorgvuldig mee omgegaan. 

 

Verder maken we  duidelijke afspraken over de verhuizing en aanvullende diensten. Denk hierbij aan het verwijderen of ophangen van verlichting en woonaccessoires. 

 

Ook niet onbelangrijk: u wilt voor uw verhuizing een eerlijke prijs betalen. 

 

Als dit uw wensen zijn zit u goed bij Oomen Verhuizers. Vraag een vrijblijvende offerte aan als u binnenkort verhuisplannen heeft. Plan uw verhuizing zo ruim mogelijk van tevoren. Zo weet u zeker dat u op onze prima service kunt rekenen.

Gratis verhuismaterialen bij uw verhuizen Den Haag

Ook in Den Haag is het aan te raden om een verhuisbedrijf in te schakelen. Een goed begin is het halve werk. Dit gezegde geldt ook voor een verhuizing. Daarom is het belangrijk dat alles voor de start van de verhuizing goed is ingepakt. 

 

 

Kiest u voor ons verhuisbedrijf Den Haag? Dan kunt u kiezen voor de optie om al uw spullen door ons in te laten pakken. Wij komen één dag voor de verhuizing om alles te verpakken. Het voordeel hiervan is dat u niet wekenlang tussen de verhuisdozen zit. 

 

 

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de verhuizing zelf voor te bereiden. In dat geval levert ons verhuisbedrijf ruim voor de verhuizing alle verhuismaterialen aan. Deze krijgt u kosteloos van ons in bruikleen. 

 

 

U kunt bij deze verhuisservice Den Haag onder andere denken aan:

 • Stevige verhuisdozen
 • Handige garderobeboxen
 • Schilderijdozen
 • Matrashoezen
 • XL-verhuisdozen
 • Boekendozen

Den Haag verhuizing - Zo bereidt u zich voor

Als u gaat verhuizen moet er veel worden geregeld. Wanneer de verhuisdatum al vroeg bekend is, start dan alvast met uitzoeken.

 

In ieder huis zijn spullen die nooit meer worden gebruikt. Breng deze naar een kringloopwinkel. Ook kun producten sorteren die naar de afvalverwerking mogen. Dat scheelt weer een heleboel dozen inpakken. 

 

Pak kleding die u niet draagt omdat het niet het seizoen is alvast in. Schrijf op verhuisdozen voor welke verdieping of kamer ze bestemd zijn. 

 

De verhuizers zetten de dozen dan bij aankomst direct in de betreffende kamer. Zo vindt u uw keukenspullen niet terug in de slaapkamer en uw beddengoed niet in de keuken. 

 

Kostbare spullen zoals sieraden kunt u het beste bij u houden. We raden u aan deze zelf mee te nemen naar het nieuwe adres. Met kostbaarheden zoals schilderijen en andere kunstvoorwerpen wordt uiteraard uiterst voorzichtig omgesprongen. 

 

Meld het vooraf bij onze verhuizers als er bijzondere items vervoerd moeten worden.

De verhuislift van Oomen Verhuizers

Verhuislift huren in Den Haag

Ook voor het huren van een verhuislift in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Wij beschikken over diverse soorten verhuisliften, tot een maximale hoogte van 29 meter. Dit staat gelijk aan de negende verdieping. 

 

Onze verhuisliften worden altijd verhuurd inclusief bediening van een ervaren verhuizer. Zo loopt u geen risico, en gaat het gebruik van de verhuislift supersnel.

 

U kunt bij ons al een verhuislift huren voor slechts €105,00 inclusief btw en voorrijkosten. U kunt bij ons direct online een verhuislift huren!

 

Meer weten over 

 ons verhuisbedrijf Den Haag en verhuizen met Oomen? Neem vrijblijvend contact op

Veelgestelde vragen verhuizing Den Haag

Oomen Verhuizers is het grootste verhuisbedrijf dat zich richt op particulieren in de regio van Den Haag. Hierdoor weten wij als geen ander uw verhuisproces zo efficiënt mogelijk te organiseren. Ook kunnen wij door ons schaalvoordeel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Wij hebben het mooiste wagenpark en beste materialen uit de omgeving, zonder dat wij duurder zijn dan andere Erkende Verhuisbedrijven.

Een verhuizing regelt u heel eenvoudig door het contactformulier op de website in te vullen. Op die manier hebben wij meteen alle gegevens en kunnen we uw verhuizing op de door u gewenste datum inplannen. Geef aan of het om een particuliere of zakelijke verhuizing gaat zodat wij weten waar wij rekening mee moeten houden. Indien nodig wordt er contact met u opgenomen voor het inwinnen van aanvullende informatie. Zijn er bijzondere items die verhuisd moeten worden zoals kunstvoorwerpen, dan kunt u dit bij uw aanvraag aangeven.

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen per verhuisbedrijf in Den Haag sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen. 

Vanzelfsprekend kunt u bij Oomen Verhuizers terecht voor een seniorenverhuizing. Gaat u vanuit een eengezinswoning of appartement naar een seniorenwoning of zorginstelling dan moet er veel geregeld worden. Onze medewerkers helpen u in uw eigen tempo met sorteren van spullen die mee verhuizen en spullen die mogelijk moeten worden afgevoerd naar een kringloopwinkel of de stort. Ook helpen wij u indien nodig met in- en uitpakken en het verwijderen en weer ophangen van lampen, schilderijen en dergelijke. U wordt bij uw verhuizing volledig ontzorgd en kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten.

Een piano of vleugel verhuizen is een precaire klus. Natuurlijk bent u zuinig op uw instrument en wilt u dat uw piano zonder schade van A naar B verhuist. Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan de ervaren verhuizers van Oomen. Wij zorgen ervoor dat uw piano professioneel uit uw huis wordt gehaald, indien nodig wordt hiervoor een kraan gebruikt. Na het transport wordt de piano in uw nieuwe huis door ons netjes op de door u aangewezen plaats gezet.

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Bij Oomen Verhuizers hebben we ruime ervaring met het transport van uw inboedel naar het buitenland. Afhankelijk van de bestemming worden uw spullen per vrachtwagen of per boot verhuisd. Transport per vliegtuig is mogelijk maar vanwege de lagere kosten wordt hier alleen gebruik van gemaakt voor kleinere vrachten. Zodra uw verhuisdatum bekend is neemt u contact met ons op om hierover afspraken te maken. Wij zorgen ervoor dat alle douaneformaliteiten worden geregeld zodat uw spullen op de afgesproken datum op uw nieuwe adres arriveren.

Als u verhuisplannen heeft dan wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn om uw spullen veilig van het oude naar het nieuwe adres te vervoeren. Als u verhuist van of naar Den Haag dan kunt u rekenen op de uitstekende service van Oomen Verhuizers. Het tarief voor de verhuizing is afhankelijk van de afstand. Als u binnen Den Haag verhuist bent u vanzelfsprekend goedkoper uit dan wanneer u vanuit Den Haag naar Brabant verhuist of vanuit Utrecht naar Den Haag. Daarnaast is het van belang hoeveel spullen er verhuisd moeten worden. Bij een aanvraag voor een offerte volgt goed overleg over wat er mee moet zodat de verhuizers en u niet op de dag van de verhuizing voor verrassingen komen te staan. Verhuist u van of naar een etagewoning dan wordt er indien mogelijk een verhuislift gebruikt. Zo kunnen al uw spullen veilig worden ingeladen en op de plaats van bestemming in een vlot tempo worden uitgeladen. Tijdens de verhuizing zijn uw spullen verzekerd tegen schade.

Als u gaat verhuizen moet er veel worden geregeld. Als de verhuisdatum ruim van tevoren bekend is, begin dan alvast met opruimen. In ieder huis zijn spullen die nooit meer worden gebruikt. Breng deze naar een kringloopwinkel of als ze niet geschikt zijn voor hergebruik naar de afvalverwerking. Dat scheelt weer een heleboel dozen inpakken. Pak kleding die u niet draagt omdat het niet het seizoen is alvast in. Schrijf op verhuisdozen voor welke verdieping of kamer ze bestemd zijn. De verhuizers zetten de dozen dan bij aankomst op uw nieuwe adres direct in de betreffende kamer. Zo vindt u uw keukenspullen niet terug in de slaapkamer en uw beddengoed niet in de keuken. Kostbare spullen zoals sieraden kunt u het beste bij u houden en zelf meenemen naar het nieuwe adres. Met kostbaarheden zoals schilderijen en andere kunstvoorwerpen wordt uiteraard uiterst voorzichtig omgesprongen. Meld het vooraf bij onze verhuizers als er bijzondere items vervoerd moeten worden.

Waarom kiest u voor Oomen Verhuizers? Omdat u zuinig bent op uw spullen en omdat u wilt dat daar ook tijdens een verhuizing zorgvuldig mee omgesprongen wordt. Maar ook omdat u duidelijke afspraken wilt over de verhuizing en aanvullende diensten zoals het verwijderen of ophangen van verlichting en woonaccessoires. En, ook niet onbelangrijk: u wilt voor uw verhuizing een eerlijke prijs betalen. Als dit uw wensen zijn zit u goed bij Oomen Verhuizers. Vraag een vrijblijvende offerte aan als u binnenkort verhuisplannen heeft. Plan uw verhuizing zo ruim mogelijk van tevoren, zo weet u zeker dat u op onze prima service kunt rekenen.