Internationaal verhuizen | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Internationaal verhuizen

Verhuizen naar het buitenland is een complexe aangelegenheid: de grensformaliteiten, het verpakken, het verzekeren, mogelijk het vervoer per schip. Op al deze punten kunt u op onze ervaring rekenen. Voordat we de verhuizing organiseren en plannen, bezoeken wij u eerst thuis om uw wensen te bespreken. Wilt u meer informatie over een verhuizing naar het buitenland, belt u ons dan voor vrijblijvend oriënterend gesprek.

Offerte aanvragen
1
2
3

Samenwerking met partners wereldwijd

Bij het organiseren van uw internationale verhuizing staan uw wensen voorop. In het voorgesprek schetsen wij u alle mogelijkheden: wij kunnen verhuizingen binnen Europa met eigen chauffeurs en materieel verzorgen; verhuist u intercontinentaal, dan is het efficiënter om de verhuizing in samenwerking met ons internationale netwerk uit te voeren. Lokale partners die de lokale situatie kennen. Voor welke oplossing u ook kiest, u heeft bij ons één aanspreekpunt voor het gehele traject.

Uw internationale verhuisspecialist

Export-verpakken

Vervoer overzee in een container stelt hogere eisen aan het verpakken van uw inboedel. Dit zogeheten ‘export-pakken’ is vakmanschap. Wij beschikken over gediplomeerde exportpakkers die uw meubels en overige inboedel zorgvuldig inpakken zodat deze de reis schadevrij doorstaan. Ook uw auto kan probleemloos meegenomen worden. Voor het vervoer en opslag van motorfietsen, kunstvoorwerpen en andere waardevolle bezittingen maken wij de bekistingen op maat.

Export verpakken Oomen Verhuizers

Formaliteiten

Internationaal verhuizen brengt bijzondere formaliteiten en daarmee verband houdende kosten met zich mee: internationale vrachtbrieven, invoerrechten, tolgelden, douanedocumenten, etc. Deze formaliteiten verzorgen wij voor u als onderdeel van uw verhuizing. Wij beschikken over een eigen expert op het gebied van invoerrechten, douaneformaliteiten, vrijstellingen, etc.

Internationale verzekering

Verhuizen doen we met de grootste zorg: we zetten zeer ervaren verhuizers en export-pakkers in, we gebruiken het nieuwste materieel en stellen hoge eisen aan onze partners. Daar bovenop worden – zoals ook onze binnenlandse verhuizingen – internationale verhuizingen gegarandeerd en volledig verzekerd uitgevoerd.

Internationale verhuizingen