Verhuisbedrijf Flevoland

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Contact
2Van/naar
3Extra

Erkend verhuisbedrijf in Flevoland

Opzoek naar een Erkend Verhuisbedrijf in Flevoland? Zoek dan niet verder. Bij Oomen Verhuizers bent u aan het juiste adres als het gaat om uw verhuizing binnen of naar Flevoland. Ons Verhuisbedrijf is in de volledige regio Flevoland werkzaam en heeft op grote schaal verhuizingen uitgevoerd bij u in de regio. Bent u naast uw verhuizing opzoek naar een (tussentijdse) opslagruimte? Ons verhuisbedrijf beschikt over de grootste, modernste en veiligste opslaglocatie ter wereld. Uw verhuizing met eventuele opslag is in goede handen wanneer u kiest voor de professionals van Oomen Verhuizers.

|

Onze verhuisservice in Flevoland

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Het verhuisbedrijf in Den haag biedt tussentijdse opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen in of naar Flevoland

U gaat verhuizen binnen, naar of vanuit Flevoland. Wanneer u dit uit handen geeft aan de experts van Oomen Verhuizers bent verzekerd van een zorgeloze verhuizing. Al onze ervaren verhuizers zijn gecertificeerd als Erkende Verhuizers, hiermee beschikt ons verhuisbedrijf over alleen de beste vakmensen. 

Oomen Verhuizers is een jong en modern verhuisbedrijf voorzien van alleen het modernste materieel. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën op het gebeid van verhuizen, kunnen wij uw verhuizing veilig en efficiënt uitvoeren. Door extreem laag brandstof verbruik van onze moderne voertuigen en een volledig zelfvoorzienende hoofdlocatie kunnen wij de kosten laag houden. Dit maakt ons niet alleen duurzaam maar ook nog eens erg voordelig.

Verhuisbedrijf Flevoland
Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Komt u vanuit het buitenland naar Flevoland of vertrekt u? Geen probleem, Oomen Verhuizers staat ook voor deze klus graag voor u klaar. Met de internationale verhuisservice van Oomen Verhuizers bent u verzekerd van een vlekkeloze internationale verhuizing. Meer hierover leest u hier.

Om u alvast een een beetje op weg te helpen hebben we boor u een interessante blog geschreven over internationaal verhuizen. Lees de blog!

Werkgebied Flevoland

Ons verhuisbedrijf is werkzaam in heel Flevoland. Hieronder een aantal voorbeelden hiervan:

 

Verhuisbedrijf Almere

Verhuisbedrijf Dronten

Verhuisbedrijf Lelystad 

Werkgebied Flevoland

Veel gestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.