Container transport met kraan | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Container transport met kraan

Heeft u containertransport nodig? Wij vervoeren uw 10ft en 20ft containers naar elk adres in Nederland of Europa. Wij zijn in staat elke 10ft of 20ft container te transporteren. Wij kunnen tevens containers tot circa 10 ton laden en lossen met een autolaadkraan. Wij kunnen uw container hierdoor op bijna elke gewenste plek plaatsen.

Vervoer container met laadkraan

Offerte aanvragen containertransport

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt voor uw containervervoer, ontvangt u deze van ons binnen één werkdag.

1
2
3

Vervoer van containers door heel Nederland en Europa

Wij kunnen uw containers vanaf onze standplaats in Katwijk door heel Nederland en/of Europa vervoeren. Ons wagenpark is geschikt voor 10ft, 20ft en 25ft containers. Onze wagens kunnen zowel standaard als high cube containers vervoeren. Ook het vervoer van BDF-wissellaadbakken is voor ons geen enkel probleem. Qua gewicht kunnen onze containerwagens moeiteloos containers van 20 ton vervoeren.

Transport zeecontainer

Ook voor opslag van containers

Heeft u naast het transport ook opslag van uw container nodig? Wij bieden containeropslag voor 10ft, 20ft en 25ft containers in combinatie met transport. Wij kunnen uw containers voordelig buiten opslaan, of verwarmd en beveiligd in ons opslagcentrum. Op afroep kunnen wij uw containers plaatsen op vrijwel elke locatie. Ideaal voor container transport en opslag voor evenementen en beurzen.

Ook voor het laden en lossen van uw containers

Moeten uw containers naast het transport ook worden geladen en gelost? Onze ervaren verladers en verhuizers assisteren u hier graag bij. Dit komt veel voor bij inrichting van kantoren en hotels, maar ook bij bijvoorbeeld het laden en lossen van containers bij festivals, beurzen en evenementen.