Container transport met kraan | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Container transport met kraan

Heeft u containertransport nodig? Oomen Verhuizers vervoert uw 10ft, 20ft, 40ft en 45ft  containers naar elk adres in Nederland of Europa. Wij hebben het materieel in huis elke maat container door heel Nederland en Europa te transporteren. Tevens kunnen wij containers met een gewicht tot 15 ton laden en lossen met onze automatische laadkraan. Wij transporteren uw container naar elke gewenste locatie.

Wij kunnen onder andere de volgende containers vervoeren en indien nodig met een autolaadkraan laden en/of lossen:

  • 10ft container
  • 20ft container
  • 25ft container of BDF afzetbak
  • 40ft container
  • 45ft container

Wilt u één of meerdere containers transporteren of heeft een ander type container? Vul vrijblijven het offerteformulier in, wij bieden u altijd een passende oplossing. 

Vervoer container met laadkraan

Offerte aanvragen containertransport

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt voor uw containervervoer, ontvangt u deze van ons binnen één werkdag.

1
2
3

Waarom uw container transporteren met Oomen Verhuizers?

Er zijn meerdere partijen die uw container kunnen transporteren, maar waarom kiest u voor Oomen Verhuizers? Oomen Verhuizers beschikt over een uniek transportmaterieel, een vrachtwagen met laadkraan en een team professioneel vakpersoneel. Samen met met het modernste opslagcentrum ter wereld is Oomen Verhuizers dé aangewezen partij voor uw container transport. Doordat wij in bezit zijn van een flexibele verplaatsbare laadkraan zijn wij in staat uw container in zowel heel Nederland als in de rest van Europa te verplaatsen.  Heeft u vragen of kunnen wij u ergens ander mee van dienst zijn? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar.

Vervoer van containers door heel Nederland en Europa

Vanaf onze standplaats transporteren wij uw container door het hele land en zijn bevoegd uw container over de grens te transporteren. Het moderne wagenpark van Oomen Verhuizers heeft het vermogen elke maat container te transporteren. Ons unieke wagenpark heeft het vermogen om zelfs de grootste high-cube containers te transporteren. Ook het vervoer van BDF-wissellaadbakken is voor ons geen enkel probleem. Wat betreft het laadgewicht van ons transportmaterieel zijn wij in staat eenvoudig containers tot 20 ton te transporteren.

Transport zeecontainer

Ook voor opslag van containers

Heeft u naast transport van uw container ook een opslagplaats nodig? Dit is geen probleem! Onze hoofdlocatie is tevens het modernste en meest veilige container- opslagcentrum ter wereld. Niet alleen transporteren wij uw container, wij slaan uw container op onder toezien van 4K camerabewaking en bewegingssensoren. Doordat alle transport containers op efficiënte manier staan opgestapeld is uw container alleen verplaatsbaar door onze geautomatiseerde kraan. Geen toegang voor personen of personeel, u roept uw container eenvoudig op via uw telefoon,  tablet of computer.

Hoe dit in zijn werk gaat leest u >HIER.

Ook voor het laden en lossen van uw containers

Naast het transporteren van uw containers kunnen wij u ondersteuning bieden bij het laden en lossen van uw container. Onze ervaren verladers en verhuizers assisteren u hier graag bij. Met regelmaat laden en lossen wij container voor verschillende evenementen, festivals of bedrijfsverhuizingen. Een enthousiast team gediplomeerde Erkende Verhuizers ondersteunt u bij het laden en lossen van uw containers.