Verhuisbedrijf Roelofarendsveen

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Contact
2Van/naar
3Extra

Verhuisbedrijf Roelofarendsveen

Gaat u verhuizen in Roelofarendsveen? Dan heeft u een verhuisbedrijf in Roelofarendsveen nodig. Oomen Verhuizers is dan een goede keuze. Dankzij onze moderne aanpak, hoge kwaliteit en concurrerende prijzen zijn wij al jaren het snelst-groeiende verhuisbedrijf uit de omgeving van Roelofarendsveen. Onlangs zijn wij zelfs bekroond met een FD Gazelle Award.  Gaat u ook voor kwaliteit en uitstekende service bij uw verhuizing in Roelofarendsveen? Dan is Oomen Verhuizers uw verhuisbedrijf. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

|

Onze verhuisservice in Roelofarendsveen

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Het verhuisbedrijf in Den haag biedt tussentijdse opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Onze verhuisservice in Roelofarendsveen

Bij ons verhuisbedrijf in Roelofarendsveen is uw verhuizing tot in de puntjes geregeld. Wij bieden een uitstekende service en korte lijnen. Daarnaast werken we met ervaren en betrouwbare verhuisteams, en beschikken wij over het modernste materieel van Nederland. Door het grote aantal verhuizingen dat ons verhuisbedrijf uitvoert, hebben we veel schaalvoordeel, en daar profiteert u van mee. Om een offerte op te maken voor uw verhuizing in Roelofarendsveen, komt onze één van onze verhuisadviseurs kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Zo kan er een goede opname gemaakt worden van het aantal zaken dat overgebracht moet worden naar de nieuwe woning. Tevens bespreekt de verhuisadviseur met u al uw wensen en bijzonderheden. Na het offertegesprek ontvangt u snel een passende offerte voor uw verhuizing. Wanneer u hiermee akkoord bent, wordt uw verhuizing ingepland, en heeft u een zorg minder.

Verhuisbedrijf Roelofarendsveen

Zakelijke verhuizing in Roelofarendsveen

Bij een bedrijfsverhuizing in Roelofarendsveen komt veel kijken. Om uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren, kunnen wij de gehele verhuizing uit handen nemen. Van het inpakken van alle meubels in uw oude pand, tot het opnieuw installeren van de meubels in het nieuwe pand. Om alles goed te laten verlopen, stellen wij samen met u een projectplan op. Zo kan de zakelijke verhuizing snel uitgevoerd worden en kunnen uw dagelijkse werkzaamheden zoveel als mogelijk is doorgaan.

Ervaren verhuisteams ontzorgen u

Het is natuurlijk erg belangrijk dat uw verhuizing in Roelofarendsveen schadevrij verloopt. Daarnaast is het ook prettig als de verhuizing soepel en ontspannen is. Bij ons verhuisbedrijf in Roelofarendsveen is dit het geval. Doordat onze verhuizers ervaren en gediplomeerd zijn, weten zij precies hoe zij uw verhuizing moeten aanpakken. Indien gewenst, kunnen wij naast het verhuizen ook andere zaken voor u verzorgen. Zo kan ons verhuisbedrijf in Roelofarendsveen ook alle verhuisdozen voor u inpakken en meubels demonteren en monteren. Mocht u nog verder ontzorgt willen worden, dan behoort het uitpakken van de verhuisdozen ook tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij ook een Handyman-service. Onze Handyman kan lampen, schilderijen, gordijnen en televisies voor u ophangen. Zo kunt u op de eerste dag al genieten van uw nieuwe woning, zonder nog allerlei klussen in het huis te moeten doen.

Verhuizen met opslag

Verhuisbedrijf met opslag in Roelofarendsveen

Ook wanneer u in Roelofarendsveen wilt verhuizen met tussentijdse opslag bent u bij ons aan het goede adres. Oomen Verhuizers is namelijk dé specialist in verhuizingen met tussentijdse opslag. Het grootste deel van ons wagenpark is geschikt voor het vervoeren van speciale opslagcontainers. Hierdoor kunnen uw spullen direct bij u voor de deur in de opslagcontainer geladen worden. Nadat alles is ingeladen, wordt de opslagcontainer van de verhuiswagen gehaald en in onze opslag geplaatst. Het voordeel hiervan is dat onze verhuizers uw inboedel maar één keer in hun handen hebben. Op die manier is er minder kans op schade dan wanneer uw inboedel overgeladen wordt. Een ander voordeel is dat de opslagcontainer in uw bijzijn wordt verzegeld. Hierdoor bent u er 100% zeker van dat er niemand bij uw spullen kan.

Uw inboedel wordt bij ons (indien u gebruik maakt van opslag) verwarmd en beveiligd opgeslagen. Al onze opslaglocaties zijn voorzien van een inbraakalarm, brandalarm en camerabewaking.

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.