Verhuisbedrijf Leiden

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1
2
3

Verhuisbedrijf Leiden

Zoekt u naar een verhuisbedrijf Leiden, omdat u binnenkort gaat verhuizen? Dan schakelt u de verhuisservice van Oomen Verhuizers in voor uw Leiden verhuizing! Een ervaren verhuizer, met enkel A-kwaliteit materiaal, dat is waar Oomen Verhuizers voor staat. Meer weten over onze verhuisservice Leiden en de mogelijkheden bespreken? Neem gerust vrijblijvend contact op middels het offerteformulier, of lees hieronder verder!

|

Onze verhuisservice in Leiden

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. Ook bij particulier verhuizen.

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuist u naar leiden, of gaat u de sleutelstad verlaten? Met een ervaren verhuisbedrijf Leiden als Oomen Verhuizers bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing. U kunt rekenen op enthousiaste verhuizers, hoge kwaliteit verhuismateriaal en een zorgeloos verloop van uw verhuizing. Oomen Verhuizers kan u geheel ontzorgen bij uw verhuizing Leiden. Indien gewenst pakken wij de verhuisdozen voor u in, demonteren en monteren uw meubels én wij zorgen dat uw woning schoon wordt opgeleverd aan die nieuwe bewoners. 

Voor elke verhuizing in de regio van Leiden kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt bij onze verhuisservice Leiden onder andere denken aan:

Verhuizers Leiden

Bedrijfsverhuizing in Leiden

Bij een bedrijfsverhuizing in Leiden komt er veel kijken. Om uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren, kan Oomen Verhuizers de gehele zakelijke verhuizing voor u uitvoeren. Van het inpakken op de oude locatie, tot het uitpakken op uw nieuwe locatie. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een accountmanager toegewezen. De accountmanager blijft de gehele verhuizing uw vaste aanspreekpunt. U kunt altijd bij deze persoon terecht voor vragen of opmerkingen. Zo zorgen wij voor duidelijke communicatie en een soepel verloop van uw bedrijfsverhuizing in of naar Leiden.

Verschillende diensten voor uw verhuizing in Leiden

In Leiden biedt Oomen Verhuizers verschillende verhuisdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Het verhuisproces begint met een vrijblijvend gesprek waarin uw wensen worden besproken. Op basis van dit gesprek, stellen wij een verhuisvoorstel op. Naast het verhuizen van uw bezittingen, kunnen wij u ook hoogwaardig verhuismateriaal aanbieden. Oomen Verhuizers kan u helpen met seniorenverhuizingen, spoedverhuizingen, het verhuizen van grote objecten en bedrijfsverhuizingen. Wilt u uw spullen tijdelijk opslaan? U kunt bij ons ook terecht voor de opslag van uw spullen. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Erkend en vertrouwd verhuisbedrijf Leiden

Oomen Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf Leiden die samenwerkt met vakmensen. Onze verhuizers zijn zeer ervaren en goed opgeleid. We staan bekend om onze betrouwbaarheid en professionaliteit. Met jarenlange ervaring in de verhuisbranche bent u verzekerd van een soepele en efficiënte verhuizing. Al onze medewerkers worden via het verhuiscollege van Erkende Verhuizers een opleiding tot Erkend inboedelverhuizer. Ze beschikken over de benodigde expertise en vaardigheden om iedere verhuizing succesvol en foutloos te laten verlopen. Het grootste deel van ons personeelsbestand heeft al tientallen jaren ervaring met vele uiteenlopende verhuizingen.

Om er zeker van te zijn dat onze vakmannen verhuizen met behulp van de modernste technieken, krijgen zij regelmatig bijscholing. De verhuisservice Leiden van ons verhuisbedrijf kan u bij uw verhuizing Leiden tevens bijstaan met de volgende zaken:

  • Demontage en montage van uw meubilair
  • Het inpakken en eventueel uitpakken van de verhuisdozen
  • Afhalen en ophangen van uw lampen
  • Verpakken van uw kunst en kostbaarheden (Art-Handling)

Of het nu gaat om een kleine of een grote verhuizing, Oomen Verhuizers biedt een breed scala aan verhuisdiensten. Bijvoorbeeld verhuismateriaal, transport, opslag en de montage van meubels. Dankzij onze ervaring, professionaliteit en persoonlijke benadering kunt u op ons rekenen bij een volgende verhuizing in Leiden.

Verhuizen naar Leiden met opslag

Verhuizers

Heeft u opslag nodig tijdens uw verhuizing naar Leiden? Ook dit kan Oomen Verhuizers tot in de puntjes voor u verzorgen. Oomen Verhuizers beschikt over een modern opslagsysteem waar uw inboedel moeiteloos veilig kan worden opgeslagen tijdens uw verhuizing Leiden. Wij vertellen u graag hoe dit werkt. 

Indien u verhuist naar een nieuwbouwwoning of naar een woning waar de verbouwingswerkzaamheden nog in volle gang zijn, kan tussentijdse opslag u meer ruimte geven om uw werkzaamheden af te ronden voordat u verhuist. Indien u gebruik maakt van verhuizen met tussentijdse opslag, gaat ons verhuisbedrijf Leiden als volgt te werk:

  • U krijgt een persoonlijke opslagbox die u kunt verzegelen met eigen sloten.
  • Op de dag van de verhuizing wordt de opslagbox op één van onze verhuiswagens geplaatst.
  • Uw inboedel of spullen die u wilt opslaan worden zorgvuldig voor u ingeladen.
  • Uw opslagbox wordt naar ons zwaar beveiligde opslagcentrum in Katwijk gebracht.
  • De geautomatiseerde kraan plaatst uw opslagbox tussen honderden andere opslagruimtes, dit maakt uw opslagbox onbereikbaar voor anderen.  

Staat er iets in uw opslagruimte opgeslagen wat u nodig heeft? Geen probleem! Via uw telefoon, tablet of computer maakt u eenvoudig een afspraak om uw opslagruimte te bezoeken. De automatische kraan plaatst op uw verzoek uw opslagruimte bij één van onze laaddocks. Met de sms- code die u van ons heeft ontvangen kunt u de overhead deur openen en heeft u toegang tot uw opslagruimte. Wilt u meer weten over dit duurzame en innoverende opslagsysteem? Neem eens een kijkje op de website van Oomen Opslag, of maak een afspraak om te komen kijken in ons opslagcentrum. U bent van harte welkom! 

Verhuislift huren

Heeft u een verhuislift nodig in de omgeving van Leiden? Ook dan kunt u terecht bij Oomen Verhuizers. Ons verhuisbedrijf beschikt over verschillende verhuisliften in allerlei soorten en maten. Onze verhuisliften reiken tot wel 29 meter hoog, dit staat gelijk aan ongeveer de negende etage. Met een hefvermogen van maximaal 400kg kunnen we zelfs uw piano of vleugel voor u omhoog liften. Via de verhuur pagina op onze website kunt u direct een verhuislift reserveren. Lees voor het huren van een verhuislift in Leiden onze tips goed door, zo bent u goed voorbereid op het gebruik van een verhuislift. 

Wilt u meer weten over de verhuisservice van ons verhuisbedrijf Leiden? Vul vrijblijvend het contactformulier in, we komen graag persoonlijk met u in contact.

Verhuislift
Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Verhuizen naar het buitenland, ook dit behoort tot één van de specialiteiten van Oomen Verhuizers. Verhuist u vanuit Leiden naar bijvoorbeeld SpanjeFrankrijk of Duitsland? Ook dan kunt u rekenen op onze ontzorgende verhuisservice. Van zorgvuldig inpakken van uw inboedel tot verschepen naar het buitenland en uw inboedel op de plaats van bestemming weer uitladen. Ook kunnen onze professionals u ondersteunen met het vergaren van de juiste documentatie voor uw verhuizing naar het buitenland. 

Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen voor uw verhuizing naar het buitenland? Middels het offerteformulier komt u in contact met één van onze verhuisspecialisten. De specialist zal u gedurende de verhuizing persoonlijk begeleiden, ook kunt u hier met al uw vragen terecht.

Een internationale verhuizing vergt een goede voorbereiding. Hierom komen we graag persoonlijk met u in contact en voorzien u graag van passend advies. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar: 088 321 99 00 of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

Wat kan Oomen Verhuizers in Leiden voor u betekenen?

Bij Oomen Verhuizers in Leiden kunt u terecht voor verschillende soorten verhuizen. Een seniorenverhuizing, een spoedverhuizing, een zakelijke verhuizing, een goedkope verhuizing of het verhuizen van grote objecten zoals een piano. Tevens kunt u bij ons een verhuislift huren om grote objecten mee te verplaatsen. Oomen Verhuizers biedt ook opslagruimtes om tijdelijk spullen op te slaan. Bij de verhuizing Leiden kunt u professioneel verhuismateriaal in bruikleen nemen. De verhuismaterialen van Oomen Verhuizers zijn voorzien van de beste kwaliteit materiaal en zijn steviger dan andere verhuisdozen. Bij Oomen Verhuizers in Leiden bent u verzekerd van hoge kwaliteit in ieder aspect.

Onze manier van werken

Bij Oomen Verhuizers in Leiden ontvangt u een uitnodiging tot een persoonlijk gesprek met een van onze experts. Tijdens dit gesprek bespreken we uw situatie en vinden we de best passende oplossing. Na het gesprek stellen wij een gedetailleerd plan op voor u waarin alle aspecten van uw verhuizing worden besproken. Tevens staat er in dit plan of u gebruik maakt van onze extra services. Oomen Verhuizers maakt gebruik van verpakkingsmaterialen van de hoogste kwaliteit en speciale apparatuur om uw bezittingen veilig en zonder schade te vervoeren. Wij houden voortdurend contact met u om te zorgen dat de verhuizing geheel volgens plan verloopt. 

Neem een kijkje bij Oomen Verhuizers

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis, zeker wanneer u naar het buitenland verhuist of met uw bedrijf naar een nieuwe locatie gaat verhuizen. Wij begrijpen dat u een weloverwogen beslissing wilt maken wanneer u deze gebeurtenis uit handen geeft aan een verhuisbedrijf. Hierom willen wij u de gelegenheid bieden eens een kijkje te nemen bij Oomen Verhuizers. Wij vertellen u graag over ons geavanceerde opslagsysteem, toegewijde verhuisteam en moderne apparatuur. Voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen via: 088 321 99 00. 

Busje of aanhanger huren

Verhuizen met opslag

Ook huurt u voordelig een busje, aanhanger of verhuismateriaal bij Oomen Verhuizers. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark, verhuisliften, verschillende soorten aanhangers en professionele verhuismaterialen. Alles wat u nodig heeft voor uw klus kunt u eenvoudig huren via onze website. Heeft u advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Leiden? Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u een betrouwbaar en professioneel bedrijf vindt. Zorg ervoor dat u een duidelijk beeld heeft van waar u precies naar op zoek bent. Gaat het om een kleine, grote, spoed- of seniorenverhuizing? Neem gerust contact op met ons, dan bespreken wij de mogelijkheden. Tijdens het eerste gesprek kunt u vragen stellen over onze diensten, tarieven en de beschikbaarheid. Ook bespreken we wat de af te leggen afstand is en welke verhuismaterialen u nodig heeft. Hierna kunnen we een gedetailleerd plan maken en ervoor zorgen dat de verhuizing soepel en efficiënt verloopt.

Een verhuizing kan een stressvolle en uitdagende ervaring zijn, maar als u kiest voor Oomen Verhuizers in Leiden bent u verzekerd van een soepele en efficiënte verhuizing waar u zich geen zorgen om hoeft te maken. U kunt zelf al een aantal voorbereidingen treffen om de verhuizing optimaal te laten verlopen. Onze grootste tip: begin vroeg met het inpakken van uw spullen. Label alle dozen duidelijk met de inhoud en de kamer waar ze naartoe moeten. Hierna neemt Oomen Verhuizers het van u over. Gedurende de verhuizing blijven wij in nauw contact met u, om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Oomen Verhuizers heeft al jarenlange ervaring in de verhuisbranche in Leiden. Onze vakmensen beschikken over de nodige expertise en ervaring om u te helpen bij uw verhuizing. Wij bieden oplossingen aan op maat, om u zo goed mogelijk te helpen in uw situatie. Van inpakken en uitpakken tot demontage en montage van meubels en het leveren van verhuismaterialen. Bij Oomen Verhuizers begrijpen we dat een verhuizing een soms onverwachte wending kan nemen. Daarom bieden wij extra flexibiliteit in de planning en uitvoering van uw verhuizing. Voor, tijdens en na de verhuizing staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met oplossingen bij eventuele problemen.

Ja, het is mogelijk om uw verhuizing in Leiden volledig uit te besteden bij Oomen Verhuizers. Wij kunnen u helpen met inpakken en uitpakken, met de demontage en montage van uw meubels en het verhuizen van grote meubels en apparaten. Als u ervoor kiest om uw verhuizing volledig uit te besteden bij Oomen Verhuizers, kunt u erop vertrouwen dat uw verhuizing soepel en efficiënt verloopt. Ons team met vakmensen beschikt over expertise en behandelt uw bezittingen zorgvuldig tijdens de verhuizing. U kunt zich daardoor concentreren op andere belangrijke zaken, terwijl onze verhuizers alles voor u regelen.