Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Leiden

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Contact
2Van/naar
3Extra

Verhuisbedrijf Leiden

Zoekt u naar een verhuisbedrijf Leiden, omdat u binnenkort gaat verhuizen? Dan schakelt u de verhuisservice van Oomen Verhuizers in voor uw Leiden verhuizing!

 

Een ervaren verhuizer, met enkel A-kwaliteit materiaal, dat is waar Oomen Verhuizers voor staat. Meer weten over onze verhuisservice Leiden en de mogelijkheden bespreken? Neem gerust vrijblijvend contact op middels het offerteformulier, of lees hieronder verder!

|

Onze verhuisservice Leiden

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. Ook bij particulier verhuizen.

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Leiden verhuizing

Verhuist u naar leiden, of gaat u de sleutelstad verlaten? Met een ervaren verhuisbedrijf Leiden als Oomen Verhuizers bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing. U kunt rekenen op enthousiaste verhuizers, hoge kwaliteit verhuismateriaal en een zorgeloos verloop van uw verhuizing. 

 

Oomen Verhuizers kan u geheel ontzorgen bij uw verhuizing Leiden. Indien gewenst pakken wij de verhuisdozen voor u in. Ook het demonteren en monteren van uw meubels kunt u aan ons overlaten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat  uw woning schoon wordt opgeleverd aan die nieuwe bewoners. 

Voor elke verhuizing in de regio van Leiden kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt bij onze verhuisservice Leiden onder andere denken aan:

 

 • Particulier verhuizen in Leiden
 • Bedrijfsverhuizing Leiden
 • Vanuit Leiden verhuizen naar het buitenland (internationaal verhuizen)
 • Vanuit het buitenland verhuizen naar Leiden
 • Verhuizing met tussentijdse opslagruimte huren Leiden
 • Verhuislift huren in Leiden
 • Speciale verhuisprojecten in Leiden
 • Verhuur van verhuismateriaal
Verhuizers Leiden

Bedrijfsverhuizing Leiden

Bij een bedrijfsverhuizing in Leiden komt er veel kijken. Oomen Verhuizers Leiden de gehele zakelijke verhuizing voor u uitvoeren. Zo worden uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk verstoord.

 

Van het inpakken op de oude locatie, tot het uitpakken op uw nieuwe locatie. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een accountmanager toegewezen. De accountmanager blijft de gehele verhuizing uw vaste aanspreekpunt. U kunt altijd bij deze persoon terecht voor vragen of opmerkingen. 

 

Zo zorgen wij voor duidelijke communicatie en een soepel verloop van uw bedrijfsverhuizing in of naar Leiden.

Leiden verhuizen - onze diensten

Oomen verhuizers Leiden biedt verschillende verhuisdiensten aan. Wij zijn gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. 

 

Het verhuisproces begint met een vrijblijvend gesprek waarin uw wensen worden besproken. Op basis van dit gesprek, stellen wij een verhuisvoorstel op. 

 

Naast het verhuizen van uw bezittingen, kunnen wij u ook hoogwaardig verhuismateriaal aanbieden. Oomen Verhuizers Leiden kan u helpen met seniorenverhuizingen en spoedverhuizingen. Ook het verhuizen van grote objecten en bedrijfsverhuizingen zijn voor ons geen probleem. 

 

Erkend en vertrouwd verhuisbedrijf Leiden

Oomen Verhuizers Leiden is een erkend verhuisbedrijf Leiden die samenwerkt met vakmensen. Onze verhuizers zijn zeer ervaren en goed opgeleid. We staan bekend om onze betrouwbaarheid en professionaliteit. Met jarenlange ervaring in de verhuisbranche bent u verzekerd van een soepele en efficiënte verhuizing.

 

Al onze medewerkers worden via het verhuiscollege van Erkende Verhuizers een opleiding tot Erkend inboedelverhuizer. Ze beschikken over de benodigde expertise en vaardigheden om iedere verhuizing succesvol en foutloos te laten verlopen. Het grootste deel van ons personeelsbestand heeft al tientallen jaren ervaring met vele uiteenlopende verhuizingen.

 

 

Onze vakmannen krijgen regelmatig bijscholing. Zo zijn we er zeker van dan we u kunnen verhuizen met behulp van de modernste technieken. 

 

 

Onze verhuisservice Leiden kan u bij uw verhuizing Leiden tevens helpen met de volgende zaken:

 

 • Demontage en montage van uw meubilair
 • Het inpakken en eventueel uitpakken van de verhuisdozen
 • Afhalen en ophangen van uw lampen
 • Verpakken van uw kunst en kostbaarheden (Art-Handling)

 

Of het nu gaat om een kleine of een grote verhuizing, Oomen Verhuizers Leiden biedt een uitkomst. Bijvoorbeeld verhuismateriaal, transport, opslag en de montage van meubels. 

 

Dankzij onze professionaliteit en persoonlijke benadering kunt u op ons rekenen bij een volgende verhuizing in Leiden.

Verhuizen Leiden met opslag

Verhuizers

Heeft u opslag nodig tijdens uw verhuizing naar Leiden? Ook dit kan Oomen Verhuizers tot in de puntjes voor u verzorgen. Oomen Verhuizers Leiden beschikt over een modern systeem. Hier kan uw inboedel moeiteloos veilig worden opgeslagen tijdens uw verhuizing Leiden. 

 

Tussentijdse opslag kan u meer ruimte geven. Bijvoorbeeld wanneer u verhuist naar een nieuwbouwwoning. Of als de verbouwingswerkzaamheden nog in volle gang zijn. Werkzaamheden kunnen dan rustig worden afgerond voordat u verhuist. 

 

Indien u gebruik maakt van verhuizen met tussentijdse opslag, gaat ons verhuisbedrijf Leiden als volgt te werk:

 • U krijgt een persoonlijke box die u kunt verzegelen met eigen sloten.
 • Op de dag van de verhuizing wordt de box op één van onze verhuiswagens geplaatst.
 • Uw inboedel of spullen die u wilt opslaan worden zorgvuldig voor u ingeladen.
 • Uw box wordt naar ons zwaar beveiligde centrum in Katwijk gebracht.
 • De geautomatiseerde kraan plaatst uw box tussen honderden andere ruimtes, dit maakt uw box onbereikbaar voor anderen.  

 

 

Staat er iets in uw ruimte opgeslagen wat u nodig heeft? Geen probleem! Via uw telefoon, tablet of computer maakt u eenvoudig een afspraak om uw ruimte te bezoeken. 

 

De automatische kraan plaatst op uw verzoek uw ruimte bij één van onze laaddocks. Met de sms- code die u van ons heeft ontvangen kunt u de overhead deur openen.  

 

 

Wilt u meer weten over dit duurzame en innoverende systeem? Neem eens een kijkje op de website van Oomen Opslag. Of maak een afspraak om te komen kijken in ons centrum. 

 

 

U bent van harte welkom! 

Verhuislift huren

Heeft u een verhuislift nodig in de omgeving van Leiden? Ook dan kunt u terecht bij Oomen Verhuizers Leiden. Ons verhuisbedrijf beschikt over verschillende verhuisliften in allerlei soorten en maten. 

 

Onze verhuisliften reiken tot wel 29 meter hoog, dit staat gelijk aan ongeveer de negende etage. Met een hefvermogen van maximaal 400kg kunnen we zelfs uw piano of vleugel voor u omhoog liften. Via de verhuur pagina op onze website kunt u direct een verhuislift reserveren. 

 

Lees voor het huren van een verhuislift in Leiden onze tips goed door. Zo bent u goed voorbereid op het gebruik van een verhuislift. 

 

Busje huren Leiden? Neem een kijkje via de link en bekijk de mogelijkheden.

 

Wilt u meer weten over de verhuisservice van ons verhuisbedrijf Leiden? Vul vrijblijvend het contactformulier in, we komen graag persoonlijk met u in contact.

Verhuislift
Verhuizen met opslag

Veilig en efficiënt tussentijds opslaan

Bij een verhuizing komt het regelmatig voor dat u tussentijds uw inboedel tijdelijk moet onderbrengen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, denk aan bijvoorbeeld een verbouwing die niet aansluit op uw verhuisdatum. 

 

Oomen Opslag biedt u de mogelijkheid uw inboedel tussentijds op te slaan. Dit doen wij in het modernste en meest veilige centrum ter wereld. Een locatie voorzien van de meest veilige en geklimatiseerde omgeving. Hier wordt uw inboedel wordt opgeslagen in extreem schone containers. 

 

Geen enkel bedrijf kan uw inboedel zo efficiënt, veilig en flexibel opslaan als Oomen opslag. 

Hieronder een aantal stappen die wij doorlopen bij het opslaan van uw inboedel.

 1. Kies het formaat van uw container. Wij plaatsen wij deze met onze automatische kraan op een van onze vrachtwagens.
 2. Onze ervaren en erkende verhuizen laden uw inboedel in de container. U kunt er ook voor kiezen het inladen zelf uit te voeren.
 3. Indien gewenst kunt u in het bijzijn van de voorman de container voorzien van een slot.
 4. De erkende verhuizers van Oomen brengen uw container naar onze moderne opslaglocatie.
 5. U kunt te allen tijde via onze app uw eigen container beheren.
 6. Op de dag van uw verhuizing plaatsen wij uw container bij uw nieuwe adre

Samenstellen wat voor u belangrijk is

Bij Oomen verhuizers Leiden heeft u de mogelijkheid zelf u verhuizing samen te stellen. U kunt alles uit handen laten nemen door onze erkende verhuizers. Anderzijds kunt u er ook voor kiezen een budget vriendelijk pakket samen te stellen. 

 

Voorafgaand aan de verhuizing hebben wij meerdere malen contact. Dit om met u alle mogelijkheden door te spreken en advies op maat te leveren. Indien gewenst kunnen wij naast het vervoeren van uw inboedel een hoop extra voor u betekenen. Hieronder een aantal punten op een rijtje.

 

 • Demontage en montage van uw meubilair
 • Inpakken van al uw huisraad in verhuisdozen
 • Het uitpakken van de verhuisdozen in Frankrijk
 • Het verpakken van kwetsbare items zoals schilderijen
 • Europees verpakken van uw meubels voor bescherming tijdens het transport
 • Milieuvriendelijk afvoeren van verpakkingsmateriaal
 

Liever zelf uw inboedel inpakken? Wij stellen voldoende pakmateriaal ter beschikking.

Oomen Verhuizers

PROJECT: DE MEELFABRIEK LEIDEN - Oomen Verhuizers

Oomen Verhuizers heeft bijgedragen aan het grote project ”De Meelfabriek” in Leiden. Wij zijn als verhuisbedrijf Leiden actief in Leiden én omstreken. Neem een kijkje in de video hoe wij te werk gaan tijdens een grote verhuizing. 

 

Bent u van plan te verhuizen in- of naar Leiden? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Oomen Verhuizers. Wie weet helpen wij jou bij je zorgeloze verhuizing!

 

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een verhuizing in andere steden. Denk bijvoorbeeld ook eens aan Oomen Verhuizers wanneer u op zoek bent naar een verhuisbedrijf Den Haagverhuisbedrijf Haarlem of verhuisbedrijf Katwijk

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Leiden? Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u een betrouwbaar en professioneel bedrijf vindt. Zorg ervoor dat u een duidelijk beeld heeft van waar u precies naar op zoek bent. 

 

Gaat het om een kleine, grote, spoed- of seniorenverhuizing? Neem gerust contact op met ons, dan bespreken wij de mogelijkheden. 

 

Tijdens het eerste gesprek kunt u vragen stellen over onze diensten, tarieven en de beschikbaarheid. Ook bespreken we wat de af te leggen afstand is en welke verhuismaterialen u nodig heeft. Hierna kunnen we een gedetailleerd plan maken en ervoor zorgen dat de verhuizing soepel en efficiënt verloopt.

Een verhuizing kan een stressvolle en uitdagende ervaring zijn. Als u kiest voor Oomen Verhuizers in Leiden, bent u verzekerd van een soepele en efficiënte verhuizing.  U hoeft zich geen zorgen te maken. Natuurlijk kunt u zelf al een aantal voorbereidingen treffen, om de verhuizing optimaal te laten verlopen. 

 

Onze grootste tip: begin vroeg met het inpakken van uw spullen. Label alle dozen duidelijk met de inhoud en de kamer waar ze naartoe moeten. 

 

Hierna neemt Oomen Verhuizers het van u over. Gedurende de verhuizing blijven wij in nauw contact met u. Zo zorgen we ervoor dat de verhuizing zo soepel mogelijk verloopt.

Oomen Verhuizers heeft al jarenlange ervaring in de verhuisbranche in Leiden. Onze vakmensen beschikken over de nodige expertise en ervaring om u te helpen bij uw verhuizing. Wij bieden oplossingen aan op maat, om u zo goed mogelijk te helpen in uw situatie. 

 

Van inpakken en uitpakken tot demontage en montage van meubels en het leveren van verhuismaterialen. Bij Oomen Verhuizers begrijpen we dat een verhuizing een soms onverwachte wending kan nemen. 

 

Daarom bieden wij extra flexibiliteit in de planning en uitvoering van uw verhuizing. Voor, tijdens en na de verhuizing staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij helpen u met oplossingen  bij eventuele problemen.

Ja, het is mogelijk om uw verhuizing in Leiden volledig uit te besteden bij Oomen Verhuizers. Wij kunnen u helpen met inpakken en uitpakken, met de demontage en montage van uw meubels. Verder hebben wij veel ervaring met het verhuizen van grote meubels en apparaten. 

 

Kiest u ervoor om uw verhuizing volledig uit te besteden bij Oomen Verhuizers? Dan kunt u erop vertrouwen dat uw verhuizing soepel en efficiënt verloopt. Ons team met vakmensen beschikt over expertise en behandelt uw bezittingen zorgvuldig tijdens de verhuizing. U kunt zich daardoor concentreren op andere belangrijke zaken, terwijl onze verhuizers alles voor u regelen.

Verhuizen Leiden - Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Oomen Verhuizers Leiden kunt u terecht voor verschillende soorten verhuizen. Een seniorenverhuizing of een spoedverhuizing is voor ons geen probleem. Ook voor een zakelijke verhuizing en een goedkope verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. Verder kunt u ook voor het verhuizen van grote objecten, zoals een piano, bij ons terecht. 

 

Tevens kunt u bij ons een verhuislift huren om grote objecten mee te verplaatsen. Oomen Verhuizers Leiden biedt ook boxen om tijdelijk spullen op te slaan. 

 

Bij de verhuizing Leiden kunt u professioneel verhuismateriaal in bruikleen nemen. De verhuismaterialen van Oomen Verhuizers zijn voorzien van de beste kwaliteit. Het materiaal is steviger dan dat van andere verhuisdozen. Bij Oomen Verhuizers in Leiden bent u verzekerd van hoge kwaliteit in ieder aspect.

Manier van werken Leiden verhuizing

Bij Oomen Verhuizers Leiden ontvangt u een uitnodiging tot een persoonlijk gesprek met een van onze experts. Tijdens dit gesprek bespreken we uw situatie en vinden we de best passende oplossing. Na het gesprek stellen wij een gedetailleerd plan op voor u. Hierin behandelen we alle aspecten van uw verhuizing.

 

Tevens staat er in dit plan of u gebruik maakt van onze extra services. Oomen Verhuizers maakt gebruik van verpakkingsmaterialen van de hoogste kwaliteit. Ook hebben wij speciale apparatuur om uw bezittingen veilig en zonder schade te vervoeren. Wij houden voortdurend contact met u om te zorgen dat de verhuizing geheel volgens plan verloopt. 

Neem een kijkje bij Oomen Verhuizers Leiden

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis.  Zeker wanneer u naar het buitenland verhuist of met uw bedrijf naar een nieuwe locatie gaat verhuizen. 

 

Wij begrijpen dat u een weloverwogen beslissing wilt maken. Helemaal wanneer u deze gebeurtenis uit handen geeft aan een verhuisbedrijf. Hierom willen wij u de gelegenheid bieden eens een kijkje te nemen bij Oomen Verhuizers. Wij vertellen u graag over ons geavanceerde opslagsysteem, toegewijde verhuisteam en moderne apparatuur. 

 

Voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via: 088 321 99 00. 

Busje of aanhanger huren

Verhuizen met opslag

Ook huurt u voordelig een busje, aanhanger of verhuismateriaal bij Oomen Verhuizers. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark, verhuisliften, verschillende soorten aanhangers en professionele verhuismaterialen. Alles wat u nodig heeft voor uw klus kunt u eenvoudig huren via onze website.

 

Heeft u advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.