Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Vinkeveen

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Vinkeveen

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Vinkeveen? Oomen Verhuizers is uw erkende verhuizer uit de omgeving Vinkeveen. Ons verhuisbedrijf heeft op grote schaal verhuizingen uitgevoerd bij u in de omgeving, hierdoor kunnen wij snel en efficiënt te werk gaan.

Oomen Verhuizers is een van de snelst groeiende verhuisbedrijven van Nederland, wat in 2019 werd bekroond met een FD Gazelle Award. Professionaliteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht is wat u kunt verwachten als je verhuist met de Erkende Verhuizers van ons verhuisbedrijf in Vinkeveen.

Gaat u verhuizen in of naar Vinkeveen? Vul vrijblijvend het offerteformulier in, wij nemen spoedig contact met u op.

|

Onze verhuisservice in Vinkeveen

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen met extra aandacht in Vinkeveen

Verhuizen met extra aandacht, bij Oomen Verhuizers bent u aan het juiste adres. Met een persoonlijke aanpak en luisterend oor zijn uw wensen in goede handen. Wij hebben extra aandacht voor seniorenverhuizingen of wanneer u als bedrijf wilt verhuizen naar een nieuwe locatie. Alle werkzaamheden kunnen ongestoord worden voortgezet wanneer u kiest voor een bedrijfsverhuizing met Oomen Verhuizers.

Gaat u verhuizen naar een seniorenwoning? Dan is de kans groot dat niet uw gehele inboedel mee hoeft naar uw nieuwe woning, ons verhuisbedrijf in Vinkeveen zorgt voor de afvoer van uw oude huisraad. Voort complex (de-) montagewerk is er een ervaren handy- man die zal zorgen voor de juiste montage van bijvoorbeeld uw kledingkasten en sluit alle apparatuur netjes voor u aan. Uw dierbare eigendommen worden tijdens het in- en uitpakken met grote zorg behandeld. Al uw spullen zetten we netjes op hun plek zodat u zich direct thuis zult voelen.

Wilt u verhuizen met extra aandacht? Ons verhuisbedrijf in Vinkeveen staat voor u klaar met een persoonlijke aanpak en extra zorg voor uw verhuizing.

Verhuisservice op maat
Oomen Verhuizers

Kosten verhuisbedrijf Vinkeveen

Een verhuizing uit handen geven aan een Erkend Verhuisbedrijf in Vinkeveen is een goede keuze, maar wat kost het eigenlijk? De kosten van een verhuizing van verschillende factoren afhankelijk, zo heeft de omvang van zowel uw nieuwe als oude woning invloed op de offerteprijs. Is er een verhuislift nodig of moeten we via de trap, pakt u zelf in of geeft u dit uit handen? U leest het al, te veel om op te noemen. Om u een passen voorstel te doen komt onze verhuisspecialist bij u langs voor een vrijblijvend offertegesprek. Samen met de specialist loopt een rondje door de woning en onder het genot van een kop koffie bespreekt u de mogelijkheden. Ons verhuisbedrijf heeft jarenlang ervaring in zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen en kunnen met ons modern materieel uw verhuizing efficiënt uitvoeren. Uw offerteprijs in vier simpele stappen:

  • Vul het offerteformulier in.
  • Onze verhuisspecialist neemt contact met u op.
  • Samen bespreek u de mogelijkheden en de prijs.
  • Een zorgeloze verhuizing, geniet van uw nieuwe woning!

Wilt u zorgeloos verhuizen met Oomen Verhuizers in Vinkeveen?

Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en mogelijkheden. Zorgeloos verhuizen in Vinkeveen met Oomen Verhuizers? Vul vrijblijvend het offerteformulier in of bel ons vandaag nog op: 088 321 99 00

Verhuizer

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.