Verhuisbedrijf Italië

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Contact
2Van/naar
3Extra

Verhuisbedrijf Italië

Gaat u verhuizen naar Italië? Bij ons verhuisbedrijf bent u in goede handen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van internationaal verhuizen bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing naar Italië. Met een ervaren team erkende verhuizers zal Oomen Verhuizers ook uw verhuizing naar Italië vlekkeloos laten verlopen. Vanzelfsprekend staan onze verhuizers ook voor u klaar waneer u besluit te verhuizen van Italië naar Nederland. 

Gaat u zakelijk verhuizen naar Italië? Geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in elk type verhuizing. Door op grote schaal verschillende verhuizingen naar Italië te hebben uitgevoerd kunnen wij u van passend advies voorzien. 

|

Onze verhuisservice in Italië

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

De persoonlijke aanpak van Oomen Verhuizers

Oomen Verhuizers is dé erkende verhuizer als het gaat om uw verhuizing naar Italië. Verhuizen is maatwerk, door veelvoudig internationale verhuizingen te hebben gedaan kunnen wij garanderen dat een goede persoonlijke aanpak u van alle zorgen zal ontzien. Uw persoonlijke accountmanager en specialist op gebied van verhuizingen naar Italië zal vanaf het eerste moment uw persoonlijke contactpersoon zijn. Oomen Verhuizers begeleid u gedurende het gehele traject persoonlijk door alle stappen heen, wij zullen zorgen dat voorafgaand voor beide partijen de afspraken duidelijk zijn vastgelegd. Dit zal ervoor zorgen dat u niet voor onverwachtse verassingen zal komen te staan waneer u verhuist naar Italië.

Uw accountmanager blijft gedurende de gehele verhuizing uw persoonlijke aanspreekpunt. Hij zal samen met het erkende verhuisteam zorg dragen voor een vlekkeloze verhuizing naar Italië. Tevens is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zal indien gewenst ondersteuning bieden bij het vergaren van de juiste documentatie. U kunt te allen tijde contact opnemen met uw accountmanager, dit kan zowel telefonisch als via e-mail of Whats-App. Zorgeloos verhuizen doet u met de specialisten van Oomen Verhuizers.

Verhuisservice op maat
Verhuizers

Uw verhuizing naar Italië samenstellen

Elke verhuizing is uniek, dit weten onze ervaren verhuizers als geen ander. Omdat u een andere inboedel heeft dan één van uw voorgangers wordt elke offerte op maak gemaakt. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn stellen we uw offerte dan ook samen met u op. 

De kosten van uw verhuizing naar Italië zal van de volgende zaken afhankelijk zijn.

 • Het volume van uw inboedel.
 • Eventueel organiseren van een combinatierit.
 • Kwetsbaarheid en waarde van uw meubels.
 • Tijdvak en periode waarin u wenst te verhuizen.
 • Locatie en bereikbaarheid van beide woningen.
 • Het type van uw woningen.

Wij kunnen naast een reguliere verhuizing een hoop extra diensten aanbieden om u nog meer zorgen uit handen nemen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het demonteren van uw meubilair, in en uitpakken van verhuisdozen, handyman service en bieden wij een schoonmaakservice aan. 

Liever zelf uw meubels voorbereiden? Lees de blog en bereid goed u voor op uw verhuizing naar Italië.

Het modernste opslagcentrum ter wereld

Bij Oomen Verhuizers bieden wij u de unieke mogelijkheid uw inboedel op te slaan in het modernste opslagcentrum ter wereld. Ons opslagcentrum is volledig geklimatiseerd en hanteren wij de meest veilige manier van opslaan. Uw inboedel is in goede handen waneer u kiest voor Oomen Opslag. Geen enkel bedrijf ter wereld kan uw inboedel zo veilig en efficiënt opslaan als wij. U beschikt over uw eigen superschone opslagcontainer die we kunnen verplaatsen naar elke gewenste locatie. 

Wanneer u kiest om uw inboedel tussentijds op te slaan in het modernste opslagcentrum ter wereld doorlopen wij de volgende stappen.

 1. De volledig geautomatiseerde kraan plaatst uw container op een van onze vrachtwagens.
 2. Onze erkende Oomen verhuizers brengen uw container naar de gewenste locatie en laden uw inboedel.
 3. Indien gewenst kan uw container in bijzijn van beide partijen worden verzegeld met een slot.
 4. Uw container wordt naar onze moderne opslag gebracht.
 5. U kunt te allen tijde zelf bij uw container, dit regelt simpel via onze app.
 6. Wanneer u klaar bent om te verhuizen plaatsen wij uw container weer op een van onze wagens en brengen deze naar elke gewenste locatie. 

Meer weten over het veiligste en meest innoverende opslagsysteem? Klik hier en lees meer.

Verhuizen met opslag
Auto opslag

Uw voertuig mee verhuizen naar Italië

Wanner u verhuist naar Italië kunt u ervoor kiezen uw eigen voertuig mee te nemen en deze te importeren in Italië. Het verkopen van uw auto in Nederland en een vervangende auto aanschaffen in Italië is de meest voor de hand liggende optie, dit scheelt u een hoop papier en regelwerk. Indien u er toch voor kiest uw huidige auto mee te nemen hebben wij voor u alvast een aantal punten op een rijtje gezet waar u rekening mee dient te houden waneer u verhuist naar Italië.

 • Bij aankomst dient u zich te melden bij het lokale kantoor van de Motorizzazione Civile om een nieuw kenteken aan te vragen.
 • Uw auto dient geregistreerd te worden in het Pubblico Registro Automobilistico.
 • De auto zal worden gekeurd samen met al uw papieren die u dient te vertalen naar het Italiaans door een beëdigd vertaler.
 • De UMC bied checklisten aan waarin u terug kunt vinden welke documentatie u nodig heeft.
 • Kopieer al uw papieren die te maken hebben met uw auto, denk hierbij ook de eventuele onderhoudshistorie. 

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.