Verhuisbedrijf Italië | Oomen Verhuizers Erkend Verhuisbedrijf
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Italië Dé Erkende internationale Verhuizer Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Italië

Gaat u verhuizen naar Italië? Bij ons verhuisbedrijf bent u in goede handen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van internationaal verhuizen bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing naar Italië. Met een ervaren team erkende verhuizers zal Oomen Verhuizers ook uw verhuizing naar Italië vlekkeloos laten verlopen. Vanzelfsprekend staan onze verhuizers ook voor u klaar waneer u besluit te verhuizen van Italië naar Nederland. 

Gaat u zakelijk verhuizen naar Italië? Geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in elk type verhuizing. Door op grote schaal verschillende verhuizingen naar Italië te hebben uitgevoerd kunnen wij u van passend advies voorzien. 

Verhuisbedrijf Italië

Offerte aanvragen

1
2
3

De persoonlijke aanpak van Oomen Verhuizers

Oomen Verhuizers is dé erkende verhuizer als het gaat om uw verhuizing naar Italië. Verhuizen is maatwerk, door veelvoudig internationale verhuizingen te hebben gedaan kunnen wij garanderen dat een goede persoonlijke aanpak u van alle zorgen zal ontzien. Uw persoonlijke accountmanager en specialist op gebied van verhuizingen naar Italië zal vanaf het eerste moment uw persoonlijke contactpersoon zijn. Oomen Verhuizers begeleid u gedurende het gehele traject persoonlijk door alle stappen heen, wij zullen zorgen dat voorafgaand voor beide partijen de afspraken duidelijk zijn vastgelegd. Dit zal ervoor zorgen dat u niet voor onverwachtse verassingen zal komen te staan waneer u verhuist naar Italië.

Verhuisspecialist Italië

Uw accountmanager blijft gedurende de gehele verhuizing uw persoonlijke aanspreekpunt. Hij zal samen met het erkende verhuisteam zorg dragen voor een vlekkeloze verhuizing naar Italië. Tevens is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zal indien gewenst ondersteuning bieden bij het vergaren van de juiste documentatie. U kunt te allen tijde contact opnemen met uw accountmanager, dit kan zowel telefonisch als via e-mail of Whats-App. Zorgeloos verhuizen doet u met de specialisten van Oomen Verhuizers.

Uw verhuizing naar Italië samenstellen

Elke verhuizing is uniek, dit weten onze ervaren verhuizers als geen ander. Omdat u een andere inboedel heeft dan één van uw voorgangers wordt elke offerte op maak gemaakt. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn stellen we uw offerte dan ook samen met u op. 

De kosten van uw verhuizing naar Italië zal van de volgende zaken afhankelijk zijn.

 • Het volume van uw inboedel.
 • Eventueel organiseren van een combinatierit.
 • Kwetsbaarheid en waarde van uw meubels.
 • Tijdvak en periode waarin u wenst te verhuizen.
 • Locatie en bereikbaarheid van beide woningen.
 • Het type van uw woningen.

Wij kunnen naast een reguliere verhuizing een hoop extra diensten aanbieden om u nog meer zorgen uit handen nemen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het demonteren van uw meubilair, in en uitpakken van verhuisdozen, handyman service en bieden wij een schoonmaakservice aan. 

Liever zelf uw meubels voorbereiden? Lees de blog en bereid goed u voor op uw verhuizing naar Italië.

Container Oomen

Het modernste opslagcentrum ter wereld

Bij Oomen Verhuizers bieden wij u de unieke mogelijkheid uw inboedel op te slaan in het modernste opslagcentrum ter wereld. Ons opslagcentrum is volledig geklimatiseerd en hanteren wij de meest veilige manier van opslaan. Uw inboedel is in goede handen waneer u kiest voor Oomen Opslag. Geen enkel bedrijf ter wereld kan uw inboedel zo veilig en efficiënt opslaan als wij. U beschikt over uw eigen superschone opslagcontainer die we kunnen verplaatsen naar elke gewenste locatie. 

Wanneer u kiest om uw inboedel tussentijds op te slaan in het modernste opslagcentrum ter wereld doorlopen wij de volgende stappen.

 1. De volledig geautomatiseerde kraan plaatst uw container op een van onze vrachtwagens.
 2. Onze erkende Oomen verhuizers brengen uw container naar de gewenste locatie en laden uw inboedel.
 3. Indien gewenst kan uw container in bijzijn van beide partijen worden verzegeld met een slot.
 4. Uw container wordt naar onze moderne opslag gebracht.
 5. U kunt te allen tijde zelf bij uw container, dit regelt simpel via onze app.
 6. Wanneer u klaar bent om te verhuizen plaatsen wij uw container weer op een van onze wagens en brengen deze naar elke gewenste locatie. 

Meer weten over het veiligste en meest innoverende opslagsysteem? Klik hier en lees meer.

Goedkoop verhuizen naar Italië

We hebben het eerder al laten vallen. Oomen verhuizers voert met grote regelmaat verhuizingen uit van en naar Italië, dit biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van een combinatierit. Wanner u enigszins flexibel bent in de ophaal- of afleverdatum, kunnen wij u de mogelijkheid bieden de laadruimte te delen met een andere verhuizer. Doordat u de laadruimte deelt kunnen we voor beide partijen de transportkosten voordeliger aanbieden. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Uw voertuig mee verhuizen naar Italië

Wanner u verhuist naar Italië kunt u ervoor kiezen uw eigen voertuig mee te nemen en deze te importeren in Italië. Het verkopen van uw auto in Nederland en een vervangende auto aanschaffen in Italië is de meest voor de hand liggende optie, dit scheelt u een hoop papier en regelwerk. Indien u er toch voor kiest uw huidige auto mee te nemen hebben wij voor u alvast een aantal punten op een rijtje gezet waar u rekening mee dient te houden waneer u verhuist naar Italië.

 • Bij aankomst dient u zich te melden bij het lokale kantoor van de Motorizzazione Civile om een nieuw kenteken aan te vragen.
 • Uw auto dient geregistreerd te worden in het Pubblico Registro Automobilistico.
 • De auto zal worden gekeurd samen met al uw papieren die u dient te vertalen naar het Italiaans door een beëdigd vertaler.
 • De UMC bied checklisten aan waarin u terug kunt vinden welke documentatie u nodig heeft.
 • Kopieer al uw papieren die te maken hebben met uw auto, denk hierbij ook de eventuele onderhoudshistorie. 
Auto mee verhuizen naar Italië

Belangrijk waneer u verhuist naar Italië

U kunt duizend redenen bedenken waarom u gaat verhuizen naar Italië, dit ook de reden dat u dit avontuur aangaat. Italië is een prachtig land dat bekend staat om een fantastische omgeving, geweldig weer een heerlijke keuken. U ziet het al helemaal voor u, heerlijk op uw zonnige balkon of wellicht aan het zwembad van uw landhuis. Wat komt er allemaal bij kijken? Een goede voorbereiding is het halve werk, om die reden hebben we een aantal belangrijke punten voor u op een rijtje gezet. 

 • Verdiep u in de taal. Uiteraard is het niet noodzakelijk om vloeiend Italiaans te spreken waneer u verhuist naar Italië, echter zal het u wel een stuk gemakkelijker maken om contact te leggen met de locale bevolking.
 • Er worden geregeld emigratiebeurzen georganiseerd, wij raden u aan er een te bezoeken voordat u verhuist naar Italië.
 • Open een Italiaanse bankrekening
 • Neem contact op met de belastingdienst voor wijzigingen. U kunt ze het beste één week voor vertrek bellen.
 • Weinig uw adresgegevens op het postkantoor zodat u op het juiste adres post kunt blijven ontvangen.
 • Laat uw diploma’s erkennen door Italiaanse instanties.

Wanneer u kiest voor Oomen Verhuizers nemen wij al uw zorgen rondom uw verhuizing naar Italië uit handen.  > Lees hier ter voorbereiding onze blog!