Wat kost een verhuisbedrijf? Oomen Verhuizers geeft antwoord op je vraag
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Wat kost verhuizen?

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Wat kost verhuizen?

Goed nieuws, u gaat verhuizen! Na een lange zoektocht, veel bezichtigen en misschien wel een aantal keren overboden te zijn, heeft u een nieuwe woning gevonden. Het kopen van een huis of het vinden van een nieuwe woning is altijd al een flinke klus op zich, laat staan de verhuizing. Verhuizen wordt vaak ervaren als een fysiek zware en stressvolle periode. Dit hoeft niet zo te zijn! Met het juiste verhuisbedrijf wordt u volledig van alle zorgen ontzien en is verhuizen een feestje. Maar wat kost een verhuisbedrijf eigenlijk?

De kosten voor een verhuisbedrijf zijn van veel factoren afhankelijk: de oppervlakte van uw nieuwe en oude woning, de ligging van uw woning en uiteraard het volume van uw inboedel. Al deze factoren zijn variabel en zorgen samen voor de prijs van uw verhuizing. Voorafgaand is het voor u dan ook belangrijk om eens kritisch naar uw spullen te kijken: wat neemt u mee, wat verkoopt u en wat gooit u weg. Onderaan de streep kan dit van grote invloed zijn op de kosten van het verhuisbedrijf.

Vul hieronder vrijblijvend het offerteformulier in en krijg antwoord op uw vraag.

Offerte Aanvragen

1
2
3

Verhuizen met opslag

Wanneer u gaat verhuizen kan het voorkomen dat uw nieuwe woning nog niet direct gereed is voor intrek. Dit betekent dat u uw inboedel (tussentijds) dient onder te brengen in een opslagruimte. Indien u ervoor kiest te verhuizen met Erkend Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers nemen wij u dit volledig uit handen. Uw inboedel wordt onder toezien van 4K-camerabewaking en trillingssensoren opgeslagen in het modernste opslagcentrum ter wereld. Uw inboedel wordt ter plaatsen ingeladen in uw eigen opslagruimte, waarna deze naar ons zwaar beveiligde opslagcentrum wordt gebracht. Ook het tussentijds onderbrengen van uw inboedel zal van invloed zijn op de kosten van het verhuisbedrijf. Indien u zowel de verhuizing als de (tussentijdse) opslag onderbrengt bij Oomen Verhuizers, is dit voordeliger dan wanneer u dit aan meerdere partijen uitbesteed.

Zoals u heeft kunnen lezen zijn de kosten van het verhuisbedrijf van meerdere factoren afhankelijk. Gaat u zelf inpakken? Oomen Verhuizers voorziet u van de juiste materialen. Zelf inpakken is een tijdrovende klus en dient zorgvuldig uitgevoerd te worden om schade te voorkomen. Laat het inpakken uitvoeren door ons verhuisbedrijf, dit is vaak tegen een kleine meerprijs. Erkende Verhuizers hebben veel ervaring, uw inboedel wordt zorgvuldig en veilig verpakt.

Hieronder een overzicht van factoren waarop de kosten van het verhuisbedrijf worden samengesteld.

wat kost een verhuisbedrijf