Verhuisbedrijf Oegstgeest

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Oegstgeest

Verhuist u binnenkort en zoekt u naar een verhuisbedrijf Oegstgeest? Oomen Verhuizers is dan uw aangewezen verhuizer. Als Erkend Verhuisbedrijf, verhuizen wij bijna dagelijks in Oegstgeest. Onze verhuisservice Oegstgeest verzorgt elk denkbare verhuizing: van het eenvoudig verhuizen van alleen de zware meubels, tot meerdaagse all-in verhuizingen inclusief inpakken, demontage en montage, en een bezemschone oplevering van uw oude woning. Meer weten over ons verhuisbedrijf Oegstgeest? Lees hieronder verder, of neem direct contact op! 

|

Onze verhuisservice Oegstgeest

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Ervaren verhuisteams

Oomen Verhuizers werkt met zeer ervaren verhuismedewerkers. Ons verhuisbedrijf Oegstgeest verplicht alle verhuizers om een opleiding tot inboedelverhuizer te volgen bij het Verhuiscollege van Erkende Verhuizers. Onze ervaren verhuizers zijn niet alleen in het bezit van een verhuisdiploma, maar zij hebben ook vele jaren praktische ervaring met verhuizen. Naast het verzorgen van uw verhuizing, ondersteunt onze verhuisservice u ook met:

  • Demontage en montage van meubilair
  • Inpakken en uitpakken van de verhuisdozen
  • Afhalen van uw gordijnen en lampen
  • Voor het verhuizen van delicate meubels, kostbare schilderijen en grote spiegels maken wij op maat gemaakte houten kratten
Verhuizers

Verhuizen naar Oegstgeest

Voor elke verhuizing in de regio Oegstgeest kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt dan denken aan een uitgebreide verhuisservice:

Onze uitgebreide verhuisservice is niet alleen beschikbaar in Oegstgeest maar ook wanneer u opzoek bent naar een verhuisbedrijf in Leiden, Den Haag of Haarlem. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Bedrijfsverhuizing in Oegstgeest

Ook voor een zakelijke verhuizing kunt u Oomen Verhuizers inschakelen. Wij kunnen uw gehele bedrijfsverhuizing in Oegstgeest uitvoeren. Hierdoor kunt u zich blijven focussen op de dagelijkse werkzaamheden en wordt de verhuizing voor u geregeld. Om ervoor te zorgen dat de verhuizing snel en soepel verloopt, stellen wij vooraf een projectplan op. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een accountmanager als aanspreekpunt toegewezen. U kunt bij deze persoon altijd terecht met vragen.

Verhuizers

De ontzorgende service van Oomen Verhuizers

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers kan in principe alles voor uw verhuizing in Oegstgeest regelen. Wanneer u geen tijd hebt of niet in de gelegenheid bent om te verhuizen of in te pakken, kunt u kiezen om alle werkzaamheden uit te besteden aan onze verhuizers. Dan pakken wij alle verhuisdozen voor u in, halen wij waar nodig uw televisie of lampen af, en zorgen wij ervoor dat deze in uw nieuwe woning op de juiste plek worden gemonteerd en aangesloten.  Wilt u de verhuisdozen zelf inpakken? Ons verhuisbedrijf voorziet u van:

Als alles op zijn plaats staat en uitgepakt is, komt onze verhuisservice het verpakkingsmateriaal weer ophalen. Naast de ‘ontzorging’ van het verhuizen zelf, assisteert ons verhuisbedrijf in Oegstgeest u desgewenst ook bij:

  • Het verzorgen van een gemeentelijke parkeerontheffing en straatafzettingen ten behoeve van de verhuiswagens;
  • Het afvoeren van oude huisraad;
  • Tijdelijke opslag van uw inboedel als u een periode tussen uw verhuizingen moet overbruggen.

Ook voor verhuisliften in Oegstgeest

Gaat u zelf verhuizen, en heeft u een verhuislift nodig in Oegstgeest? Ook dan kan ons verhuisbedrijf u van dienst zijn! Met het gebruik van een verhuislift inclusief bediening gaat uw verhuizing een stuk eenvoudiger. Wij hebben verhuisliften in diverse soorten en maten. Onze liften gaat tot wel 29 meter hoog, dit is ongeveer de negende etage. En het laadvermogen is maximaal 400kg, genoeg voor al uw zware objecten dus. Via onze website kunt u direct een verhuislift boeken. Natuurlijk is het handig om voor het boeken onze tips te lezen.

Meer weten? Neem direct contact op met ons verhuisbedrijf in Oegstgeest!

Verhuislift

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.